Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (12-18/01/2015)

Κώστας Λεφάκης Ζώδιαaries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος προχωρά γρήγορα. Τα θέματα που σας απασχόλησαν την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίζουν να σας απασχολούν και αυτή. Οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες είναι σε εγρήγορση. Ο Άρης περνώντας στους Ιχθείς βοηθά την αξιοποίηση των ταλέντων σας και την αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων αλλά και καλλιεργεί κάποιους αόρατους κινδύνους στο παρασκήνιο της δουλειάς σας. Τα ερωτικά σας είναι καλά αλλά παραμένουν σε μια ρευστή κατάσταση.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη αυτή η εβδομάδα και καταναλωτική. Το ενδιαφέρον μεταφέρεται σταδιακά στον επαγγελματικό χώρο, οι συνθήκες της καθημερινότητας είναι περίεργες καθώς αμφιταλαντεύεστε για το τι κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσετε σε βασικούς τομείς στης ζωής σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε δηλώσεις, αποφάσεις και συμφωνίες, εκτονωθείτε σε φιλίες και καθημερινές σας ενασχολήσεις και μην στεναχώριεστε αν κάτι δεν γίνεται όπως το θέλετε

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλύτερη αυτή η εβδομάδα χωρίς την ένταση της πανσέληνος και με την ευκαιρία της ανασυγκρότησης των δυνάμεων σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, τρέξτε να προλάβετε τις υποθέσεις σας, φορτώστε το πρόγραμμα σας αφού μπορείτε να διεκπεραιώσετε πολλά μαζί, αλλά μέσα σε όλα βρείτε χρόνο και για λίγη ξεκούραση και ψυχαγωγία. Η μετακίνηση του Άρη στους Ιχθείς ορίζει μια νέα σύντομη αλλά ουσιαστική περίοδο για την δουλειά σας. Η δυσαρμονία του όμως με τον Κρόνο θα φέρει μικρές δοκιμασίες ή κάποιες πικρίες που πρέπει να αντέξετε.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συμπαθητικά τα πράγματα για τους περισσότερους από εσάς με την προϋπόθεση ότι δεν παραμελείτε τις υποχρεώσεις και δεν παρασύρεστε. Σημαντικά επίσης και τα θέματα εν εξελίξει των ερωτευμένων ή των ανθρώπων που βιώνετε έντονες στιγμές στην αισθηματική σας ζωή. Ο Άρης στους Ιχθείς σας ανοίγει ορίζοντες και σας βοηθά να βάλετε νέους στόχους για την νέα χρονιά. Παράλληλα σας διευκολύνει σε διευθετήσεις υποθέσεων σας αλλά και σας βοηθά να αποδώσετε καλύτερα στις σπουδές σας ή να έχετε ευκολότερη πρόσβαση εκεί που θέλετε να μπείτε.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Ενδιαφέροντα τα πράγματα στην ζωή σας, η Αφροδίτη και ο Ερμής συνεχίζουν να βρίσκονται στον Υδροχόο και εξυπηρετούν τις αισθηματικές και κοινωνικές σας ανάγκες. Το χάσιμο όμως το φεγγαριού θα αυξήσει την κατανάλωση και την εύκολη απώλεια της ενέργειας σας που δεν θα έπρεπε. Μικρές αντιξοότητες θα παρουσιαστούν στην διαχείριση των χρημάτων σας μπορείτε να κλείσετε όμως ευκολότερα τώρα συμφωνίες, να προωθήσετε τα συμφέροντα σας ή ακόμα και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας στηριζόμενοι σε πρακτικά εγχειρήματα και άλλες ικανότητες προσωπικές.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στους Ιχθείς δημιουργεί ένα κύμα εξελίξεων στην αισθηματική σας ζωή. Οι μέρες που μεσολαβούν στο μεσοδιάστημα του Ιανουαρίου θα είναι λίγο πιο δύσκολες γιατί ο Άρης θα κάνει μια δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο που είναι στον Τοξότη. Να ξέρετε πάντως πως οτιδήποτε έρχεται τώρα σας προετοιμάζει για το εγγύς μέλλον όσον αφορά την αντοχή και την υπομονή σας. Επομένως προσέξτε πως θα διαχειριστείτε το κάθε τι. Το καλό είναι ότι δεν θα λείψουν παράπλευρες βοήθειες και συμπαραστάσεις φίλων σας.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Καθώς προχώρα ο Ιανουάριος, ξεδιπλώνει νέες πτυχές της καθημερινότητας και σας επιστρατεύει σε υποχρεώσεις ή σε ευθύνες που πρέπει να αναλάβετε. Σας βοηθά αρκετά η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Υδροχόο να διατηρήσετε τις βασικές σας ισορροπίες αλλά για λίγο ο παράγοντας της εργασίας, η διάθεση σας και η υγεία σας για κάποιους, θα διαταραχτεί. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε ταλαιπωρίες και κινδύνους όπως και να συζητήσετε με ανθρώπους που έχουν από χαρακτήρα την άρνηση ή την αντίδραση.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς συνεχίζετε να υπάρχετε και να παραμένετε διακριτικοί καθώς λίγο – λίγο νιώθετε μια ανακούφιση και τακτοποίηση στις δουλειές και στις υποθέσεις σας. Διάφορα γεγονότα θα διακοσμήσουν την καθημερινότητα σας μεταξύ ερωτικής δραστηριότητας, εξελίξεων στην δουλειά σας και ενίσχυσης της δημιουργικής σας έκφρασης. Είναι μια εποχή σημαντική αλλά όχι ήρεμη. Κάποια πράγματα που θέλετε δεν κινούνται με την ταχύτητα που χρειάζεστε. Οι συναλλαγές θέλουν προνοητικότητα και οι συζητήσεις ευελιξία.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης με τον Κρόνο σχηματίζουν δύσκολες όψεις όλη αυτή την εβδομάδα οι οποίες σας επηρεάζουν άμεσα, προσωπικές υποθέσεις, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις μπαίνουν σε μια φάση ταλαιπωρίας ή δοκιμασίας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, προσπαθήστε να είστε προνοητικοί, αποφύγετε να προκαλέσετε τους αντίπαλους σας και γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους δικούς σας ακόμα και αν αυτό είναι μια επιπλέον καταπίεση για εσάς.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο μεσοδιάστημα του Ιανουαρίου η ένταση υποχωρεί, καθώς το φεγγάρι ελαττώνει το φως του και ο Άρης περνά στους Ιχθείς. Ο Ερμής και η Αφροδίτη βοηθούν μια μικρή βελτίωση στο εισόδημα σας ή σας δίνουν ευκαιρίες διαπραγματεύσεων στα οικονομικά σας. Ο Δίας έστω και ανάδρομος διατηρεί καλή την ψυχική σας κατάσταση και δυνατή την άμυνα σας απέναντι σε οτιδήποτε εκδηλώνεται επεισοδιακά γύρω σας. Αποφύγετε να προκαλέσετε σχόλια που θα σας δημιουργήσουν ένα πρόβλημα στην κοινωνική σας ζωή.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Ερμής εξακολουθούν να βρίσκονται στο ζώδιο σας. Αυτή η παρουσία χρήζει διπλής αξιοποίησης. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, βρείτε τα επιχειρήματα τα σωστά να πείσετε τους άλλους, αξιοποιήστε επίσης το παράγοντα της τύχης στον έρωτα ή όσοι κάνετε μια καινούργια γνωριμία φροντίστε να είστε συνεπείς απέναντι της. Τα πρακτικά ή τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σας απασχολούν, προσπαθήστε να μεταθέτετε έξοδα. Μην αφήνετε κάποιους να σας εκμεταλλεύονται και γενικότερα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που κουράζουν και κοστίζουν.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Πάντα ο Ιανουάριος είναι μήνας καλός για εσάς. Ίσως είναι η περίοδος που μπορούν μερικές προσδοκίες ή σχέδια να πραγματοποιηθούν. Η εβδομάδα συνεχίζει να είναι κατάλληλη για εξυπηρετήσεις, για αξιοποίηση ταλέντων σας και για ανεφοδιασμό της ψυχής σας. Τρίτη και 13 μπαίνει ο Άρης στο ζώδιο σας. Ορίζει μια 40ήμερη περίοδο δράσης η οποία θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες σας και θα πολλαπλασιάσει τις κάθε είδους συγκινήσεις σας. Παραμείνετε προνοητικοί στην οικονομική σας διαχείριση και ρεαλιστές στην αντιμετώπιση των ερωτικών σας.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΕΦΕΤ: «Προσοχή τι αγοράζετε για το τραπέζι του Πάσχα»

Οδηγίες προς τους καταναλωτές για την ασφάλεια των τροφίμων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εκδήλωσης νοσημάτων.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Μ.Δευτέρα το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO.

Άσκηση κατάσβεσης και διάσωσης εγκλωβισμένων της Πυροσβεστικής (VIDEO)

Στην άσκηση συμμετείχαν, η ομάδα πυρασφάλειας της εταιρείας, το Α.Τ. Αυλώνα , ο Δήμος Ωρωπού και η Π.Ε. Αν. Αττικής.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΦΕΤ: «Προσοχή τι αγοράζετε για το τραπέζι του Πάσχα»

Οδηγίες προς τους καταναλωτές για την ασφάλεια των τροφίμων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εκδήλωσης νοσημάτων.