Πεντάρα από τον ΠΑΟ στον Εργοτέλη

Παίζοντας καταπληκτικά για 45′ και όντας πραγματικά καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 του Εργοτέλη και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα. Οι πράσινοι που πέτυχαν και τα πέντε γκολ τους στο πρώτο ημίχρονο δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Κρητικούς.

Ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε στο 15΄όταν ο Μπεργκ διαμόρφωσε το 3-0 ενώ τα δυο επόμενα γκολ των πράσινων στο πρώτο μέρος ήταν φυσικό επακόλουθο της πίεσης τους και της πολύ καλής απόδοσης τους με την τριάδα Μπεργκ, Πέτριτς και Κλωναρίδη να κάνει ότι ήθελε στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έριξε τους ρυθμούς. Έκανε συντήρηση δυνάμεων καθώς ακολουθούν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και απλά διατήρησε το 5-0 του πρώτου μέρους. Το τριφύλλι είχε να πετύχει πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο από τον Οκτώβριο του 2001 στη νίκη επί της Παναχαϊκή με 8-0.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε το ματς πραγματοποιώντας πολλές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στα Χανιά αλλά και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός των πράσινων επανέφερε στην ενδεκάδα τους Σίλντενφελντ, Πέτριτς, Μπεργκ και Πράνιτς.

Οι πράσινοι έχοντας τον Πέτριτς σε πολύ μεγάλη μέρα αλλά και τους Μπεργκ και Κλωναρίδη “on fire” έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο ιδίως από το 8′ και μετά όταν και άνοιξε το σκορ με το υπέροχο τέρμα του Κλωναρίδη.

Από εκεί και μετά το ματς ήταν ένας πραγματικά επιθετικός μονόλογος για τους πράσινους που μέχρι το 45′ πέτυχαν ακόμα τέσσερα τέρματα και έχασαν σωρεία ευκαιριών για να εκτινάξουν το σκορ.

Το δεύτερο μέρος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και έδωσε και την ευκαιρία στον Αναστασίου να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές και να ρίξει στην μάχη τον Νίνη δίνοντας τους ένα ακόμα τριαντάλεπτο.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.