Ο θρυλικός κιθαρίστας Malcolm Young δίνει την κρισιμότερη μάχη

Πίσω στο 2014, οι AC/DC σόκαραν τον κόσμο όταν ανακοίνωσαν την αποχώρηση του ιδρυτικού μέλους τους και κιθαρίστα, Malcolm Young.

Η άνοια που προκλήθηκε από εγκεφαλικό ήταν η αιτία της αποχώρησης, ωστόσο ένα νέα άρθρο από το Q Magazine αποκάλυψε ότι ο Malcolm εκτός των άλλων έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα και χρησιμοποιεί πλέον βηματοδότη.

Τα προβλήματα υγείας του Malcolm Young δεν αποτελεί έκπληξη ότι έμειναν εκτός δημοσιότητας, καθώς η οικογένεια του επέμενε σφοδρά να μη βγει τίποτα προς τα έξω.

Ο Malcolm μάλιστα είχε διαγνωστεί με καρκίνο την περίοδο που τελείωνε η περιοδεία του συγκροτήματος που είχε ξεκινήσει το 2008 για το νέο τους άλμπουμ “Black Ice”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2009 κατά τη διάρκεια της ίδιας περιοδείας οι AC/DC είχαν επισκεφθεί το ΟΑΚΑ σε μια ανεπανάληπτη συναυλία που κανείς από τους Έλληνες φαν που βρίσκονταν εκεί δε θα ξεχάσει ποτέ.

Η πρώιμη διάγνωση αποτέλεσε το κλειδί στην επιτυχή ανάρρωση του Malcolm, δίνοντας του τη δυνατότητα να “νικήσει” την καταραμένη αυτή αρρώστια του καρκίνου.

Μετά από αυτά τα γεγονότα, εμφανίστηκε η αστάθεια της καρδιάς του, όταν και χρειάστηκε να τοποθετηθεί βηματοδότης.

“Είναι ο τυπικός Malcolm”, αναφωνεί ο τραγουδιστής της μπάντας, Brian Johnson. “Μας έχει τρομάξει για τα καλά!”.

Ο Malcolm Young, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στη ροκ μουσική, καλείται πλέον να δώσει την πιο δύσκολη μάχη, αυτή της υγείας του. Έχοντας ξεπεράσει τον καρκίνο, οι απανταχού φαν της καλής μουσικής του εύχονται να αναρρώσει πλήρως από τα υπόλοιπα προβλήματα, και γιατί όχι, κάποια στιγμή να γρατζουνίσει ξανά την κιθάρα του στους ήχους του “Back in Black”.

Επειδή σε κείμενο που εμπεριέχει το όνομα Malcolm Young δε γίνεται να λείπει η μουσική, απολαύστε υπεύθυνα:

Επιμέλεια: Δημήτρης Πόπορης

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκόνη στην περιοχή μας από την «νεκρή» λίμνη Αράλη, μεταξύ Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν

Ποια είναι λίμνη που “πέθανε” πριν 40 χρόνια και πως συνδέεται με το κοκτέιλ σκόνης και ζέστης.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Τρίτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Πασχαλινό Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν το έργο των 10 Κέντρων Δράσεις του Οργανισμού.

25,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής στους Δήμους Καλλιθέας, Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου για βιώσιμη αστική ανάπτυξη

για την υλοποίηση πάνω από 30 έργων και δράσεων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ