Opinion Poll: Οι Αθηναίοι αξιολογούν τις 100 πρώτες ημέρες του Χάρη Δούκα

Τα βασικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της πρωτεύουσας καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll για το iefimerida.gr, αξιολογώντας παράλληλα και τις πρώτες 100 ημέρες του Χάρη Δούκα στον Δημαρχιακό θώκο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας κοινής γνώμης, στην κορυφή των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες της Αθήνας βρίσκονται η καθαριότητα με 50,6%, το κυκλοφοριακό/στάθμευση με 33,9%, η εγκληματικότητα/παραβατικότητα με 26,3%, η κατάσταση οδικού δικτύου με 15,8%, η συντήρηση-ανάπτυξη πρασίνου με 12,5%, το μεταναστευτικό με 10,3%, η φτώχεια με 10,1%, η κατάσταση των πλατειών/παιδικών χαρών με 7,9% κ.λπ.

Για δε ορισμένα ειδικά προβλήματα και παρεμβάσεις στο Δήμο Της Αθήνας το 49% θεωρεί ότι με τον νέο δήμαρχο θα επιταχυνθεί η Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό, με το 29% να έχει αντίθετη άποψη και το 22% να μην απαντά. Το 57% πιστεύει ότι θα γίνει πράξη η δέσμευση του δημάρχου για 5.000 φυτεύσεις νέων δένδρων κάθε χρόνο, με το 35% να έχει αντίθετη άποψη και το 9% να μην απαντά.
Το 33% θεωρεί ότι επί νέου δημάρχου Χ. Δούκα έχουν ενταθεί οι έλεγχοι για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα και ότι απελευθερώνεται δημόσιος χώρος για να αποδοθεί στους δημότες, με το 44% να έχει αντίθετη άποψη και το 23% να μην απαντά.
Το 50% θεωρεί ότι επί νέου δημάρχου θα προχωρήσουν οι αναπλάσεις σειράς χώρων, όπως στον λόφο του Στρέφη κ.λπ., με το 35% να έχει αντίθετη άποψη και το 15% να μην απαντά.

 

Πηγή: Opinion Poll / iefimerida

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

Οι υπόλοιπες αργίες του 2024 μετά το Πάσχα

Οι αργίες μετά το Πάσχα. Πότε είναι το επόμενο τριήμερο

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ημέρα του Πολέμου των Άστρων

Η 4η Μαΐου επελέγη από την παραφθορά της πιο γνωστής ατάκας της σειράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.