Τράγος: Ένα μοντέρνο καφενείο στο Ψυρρή

Στην καρδιά του Ψυρρή, βρίσκεται ένα σύγχρονο καφενείο το οποίο συνδυάζει την ανεπιτήδευτη γοητεία του παρελθόντος με έναν αέρα ανανέωσης της σύγχρονης εποχής. Το όνομα αυτού «Τράγος».

Στην αρχή της οδού Αγίων Αναργύρων, ο «Τράγος» έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση με τη μοντέρνα αισθητική του και τον εντυπωσιακό χώρο του. Εσωτερικά, τα pop στοιχεία κοσμούν τον χώρο, ενώ η επιβλητική μπάρα και τα προσεγμένα τραπέζια στην πλατεία δημιουργούν μια άκρως ελκυστική ατμόσφαιρα. Εντύπωση προκαλεί το υπόγειο, όπου ο δρόμος προς τις τουαλέτες μετατρέπεται σε ένα μοναδικό ταξίδι.

Ο «Τράγος» φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα επιλογών, από brunch με κρουασάν, αυγά και pancakes μέχρι τις πιο απολαυστικές συνταγές για το δείπνο. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν τα mini burgers με προβατίνα, την πρωτότυπη pinsa με κατσικίσιο τυρί και τα κεφτεδάκια προβατίνας με μαγιονέζα σκόρδου.

Τα ποτά κυριαρχούν στον «Τράγο». Τα cocktails φέρουν την υπογραφή του έμπειρου Μανώλη Λυκιαρδόπουλου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Από το Tragos Negroni μέχρι το Walking Dead, κάθε ποτό αποτελεί μια εκπληκτική αναβίωση των κλασικών συνταγών.

Ο «Τράγος» είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την παράδοση με την πρωτοπορία, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Είτε απολαμβάνετε ένα γεύμα με φίλους είτε απλά πίνετε ένα ποτό, ο «Τράγος» σίγουρα θα σας κερδίσει με τον μοναδικό του χαρακτήρα και την προσεγμένη προσέγγισή του.

Περισσότερες πληροφορίες:

Plateia Agion Avargiron, Athina 105 54

2103231011

https://www.facebook.com/people/Tragos-Moderno-Kafeneio/100088494446051/

https://www.instagram.com/tragos_psyrri/

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

Οι υπόλοιπες αργίες του 2024 μετά το Πάσχα

Οι αργίες μετά το Πάσχα. Πότε είναι το επόμενο τριήμερο

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ημέρα του Πολέμου των Άστρων

Η 4η Μαΐου επελέγη από την παραφθορά της πιο γνωστής ατάκας της σειράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.