Προ των πυλών το «Healthflix» | Η τηλεόραση για την Υγεία

Ένα νέο ψηφιακό εργαλείο για την υγεία θα έχουν στη διάθεσή τους οι Έλληνες πολίτες εντός του 2024. Η τηλεόραση για την υγεία ή αλλιώς Healthflix (κατά το Netflix και Ertflix) είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία θα παρέχει δωρεάν πολυμεσικό περιεχόμενο (κείμενο, εικόνες, ήχος και βίντεο), με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση πολιτών και επαγγελματιών σχετικά με ζητήματα που αφορούν στην υγεία.

Ειδικότερα, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης Κοινή Υπουργική Απόφαση με βάση την οποίοι προσδιορίζονται οι όροι και διαδικασία υλοποίησης της δράσης για τη δημόσια υγεία «Πρωτογενής Πρόληψη» του Εθνικού Προγράμματος πρόληψης της Δημόσιας Υγείας «Σπύρος Δοξιάδης» ως προς τα έργα «Σύμβουλος Υγείας» και «Healthflix». Το εν λόγω έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη χρονιά και έχει προϋπολογισμό 10,6 εκατ. ευρώ. Χρηματοδοτείται δε κατά 8,6 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ο σκοπός υλοποίησης της δράσης συνίσταται στην ανάπτυξη ψηφιακών υποδομών για τη διανομή ενημερωτικού ή επιμορφωτικού περιεχομένου σε θέματα υγείας και, συνακόλουθα, στη βελτίωση των δεικτών υγείας, μέσω της ενημέρωσης, της πρόληψης και του προσυμπτωματικού ελέγχου.

Με τα έργα «Healthflix & Σύμβουλος Υγείας» η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, υπηρετεί τους στόχους της απευθυνόμενη, σε όλους τους πολίτες αλλά και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σαββατοκύριακο στο Κτήμα Φιξ

2η Ηράκλεια Γιορτή της Άνοιξης για μικρούς και μεγάλους.

Χ.Δούκας: «Να αποσυνδέσουμε τις εργασίες στις πλατείες από τα έργα του Μετρό»

Ο Δήμαρχος της Αθήνας ζητά να δοθούν γρήγορα πίσω στους κατοίκους οι ελεύθεροι χώροι.

Καθαρά και κατάλληλα τα νερά κολύμβησης στο Δήμο Κρωπίας

Εξαιρετικές οι τιμές μικροβιολογικού ελέγχου από αξιόπιστο πιστοποιημένο εργαστήριο ανάλυσης.

Reunion The Musical: Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η παράσταση στο Παλλάς

Το πρόβλημα με τους μηχανισμούς της σκηνής των καλλιτεχνών αποδείχτηκε πιο σοβαρό απ’ ότι αρχικά πίστευαν.

Τρύπα 15 μέτρων στην καρδιά του Κολωνακίου! (VIDEO)

Η μεγαλύτερη «τρύπα» της Αθήνας βρίσκεται στο Κολωνάκι. Βίντεο από ψηλά με το εντυπωσιακό σκάμμα, το βάθος του οποίου ξεπερνά το ύψος μιας πενταώροφης πολυκατοικίας.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Παρασκευή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρύπα 15 μέτρων στην καρδιά του Κολωνακίου! (VIDEO)

Η μεγαλύτερη «τρύπα» της Αθήνας βρίσκεται στο Κολωνάκι. Βίντεο από ψηλά με το εντυπωσιακό σκάμμα, το βάθος του οποίου ξεπερνά το ύψος μιας πενταώροφης πολυκατοικίας.