Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Παναγιώτης Αλεξόπουλος: Από την Κυπαρισσία, σερβιτόρος στο Da Capo και μετά Head Butler διασήμων αστέρων του Hollywood και του NBA


Ένα παιδί που από τα 9 του χρόνια του άρεσε ο ρόλος του Άλφρεντ, του πιστού «μπάτλερ» του Μπάτμαν και το οποίο μεγαλώνοντας ήθελε απλώς να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος μεγάλωσε στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, ήρθε στην Αθήνα για να γίνει σερβιτόρος στο γνωστό Da Capo του Κολωνακίου, ξεκινώντας από το μηδέν το κυνήγι της δικής του ευτυχίας. 

Ξαφνικά τα ίχνη του χάνονται. Αποφασίζει να εξελίξει αυτό που αγαπά.

Ένα πρωί ξυπνάει και ανακοινώνει τη σύζυγό του ότι θέλει να πάει στη Βελγική Μπρύζ και να σπουδάσει Head Butler… 

Δανείζεται ένα μεγάλο ποσό, πουλάει προσωπικά περιουσιακά στοιχεία και μετακομίζει στη Βελγική Μπρυζ, όπου μένει εσώκλειστος στη σχολή  «School for Bulters and Hospitality» για τέσσερις μήνες, χωρίς να γνωρίζει αγγλικά.

Αποφοίτησε παίρνοντας τον τίτλο του «Head Butler» με τον καλύτερο βαθμό της σχολής 96,5%.

Οι πόρτες ανοίγουν.

Ή μάλλον, όπως λέει ο ίδιος «δεν άνοιξε καμία πόρτα, εγώ τις άνοιξα», περιγράφοντας τις δυσκολίες που συνάντησε στην προσπάθειά του να κάνει τοι όνειρό του πραγματικότητα. 

Ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος πηγαίνει στο Λονδίνο και γίνεται βοηθός Head butler στα ανάκτορα του Buckingham, στο πλευρό της Βασίλισσας Ελισάβετ με μισθό 1800 λίρες.

Βρίσκεται στο πλευρό μιας κορυφαίας Αμερικανίδας τραγουδίστριας, με 63 άτομα προσωπικό.

«Πετούσαμε τρεις φορές την ημέρα με «Learjet» θυμάται, ενώ το εταιρικό του αυτοκίνητο ήταν μια Lamborghini!!! 

Ξεχωριστή η συνεργασία του με τον αστέρα του NBA Jimmy Butler. Το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο διάσημος μπασκετμπολίστας στο YouTube υπό τον τίτλο «Butler vs Butler» ήταν η απόλυτη δοκιμασία για τον… δικό μας μπάτλερ.

 

Επιθυμία του Παναγιώτη Αλεξόπουλου είναι να μάθει την τεχνική της φιλοξενίας (hospitality) στους επόμενους «Butlers» στη χώρα μας και να διδάξει τι σημαίνει το να είσαι διακριτικός και εχέμυθος.

Ο άνθρωπος του «Κυρίου» και της «Κυρίας».

Share it!
spot_img

Ανακαλύψτε περισσότερα