Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας | Πώς θα κάνουμε παρέλαση την 25η Μαρτίου (Live χάρτης)

Άστατος θα συνεχίσει να είναι ο καιρός και σήμερα σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ, θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ από το μεσημέρι αναμένεται σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια.

Την Πέμπτη (21/3), αναμένεται ηλιοφάνεια με δυτικούς ανέμους. Την Παρασκευή, θα σημειωθούν κάποιες μπόρες στη δυτική χώρα αλλά και τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα. Το Σάββατο το πρωί θα εκδηλωθούν κάποιες βροχές στην Κρήτη, ωστόσο στην υπόλοιπη χώρα θα έχει ηλιοφάνεια. Την Κυριακή (24/3) θα υπάρξουν κάποια σύννεφα και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα βορειοδυτικά.

Καιρός: Πώς θα κάνουμε παρέλαση την 25η Μαρτίου

Σχετικά με τον καιρό της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη δυτική και βορειοδυτική χώρα. Στη Θεσσαλία και την Αττική υπάρχει μικρή πιθανότητα για παροδική βροχή ενώ σε Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο ενδέχεται να εκδηλωθούν μπόρες.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ότι ο καιρός είναι πιθανό να χαλάσει τα σχέδια όσων έχουν κανονίσει να το περάσουν στην ύπαιθρο. Ο γνωστός μετεωρολόγος προβλέπει πως ο καιρός τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι σχετικά ήπιος αλλά ανήμερα της 25ης Μαρτίου δεν προβλέπεται να παραμείνει έτσι.

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής κάνει λόγο για άστατες καιρικές συνθήκες, από τις οποίες είναι πολύ πιθανό να επηρεαστούν και οι παρελάσεις. «Αν και ο καιρός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ήπιος για τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας, δεν θα συμβεί το ίδιο και για την 25η Μαρτίου, όπου τα πρώτα στοιχεία θέλουν άστατες καιρικές συνθήκες που ενδεχομένως να επηρεάσουν και τις παρελάσεις. Θα περιμένουμε να δούμε και τα νεότερα στοιχεία που θα τρέξουν τις επόμενες ημέρες μήπως και σταθούμε πιο τυχεροί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: parapolitika

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

Οι υπόλοιπες αργίες του 2024 μετά το Πάσχα

Οι αργίες μετά το Πάσχα. Πότε είναι το επόμενο τριήμερο

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ημέρα του Πολέμου των Άστρων

Η 4η Μαΐου επελέγη από την παραφθορά της πιο γνωστής ατάκας της σειράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.