Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του – Δεν προχώρησε η αποσωλήνωση

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μανώλης Μαυρομμάτης, ενώ δυστυχώς δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης ούτε για τη σύζυγό του, περίπου ένα μήνα μετά την καταστροφική φωτιά στο διαμέρισμα του ζευγαριού που τους οδήγησε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη, παραμένουν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς», νοσηλευόμενοι αρχικά με βαριά αναπνευστικά προβλήματα και εκτεταμένα εγκαύματα, μετά τη φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Αν και πριν από δύο εβδομάδες ο αθλητικογράφος είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος. Αυτή τη στιγμή ο Μανώλης Μαυρομμάτης παίρνει δικές του αναπνοές, αλλά όχι τόσες ώστε να αυτονομηθεί και να βγει από τη διασωλήνωση.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο καιρό οι γιατροί προχώρησαν σε τραχειοστομία, μετά τις άκαρπες προσπάθειες να πετύχουν την αφύπνιση του Μανώλη Μαυρομμάτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της συζύγου του, Ρένας Βενιέρη, η οποία από την αρχή της νοσηλείας της έχει πιο βαριά κλινική εικόνα κι οι γιατροί είναι λιγότερο απαισιόδοξοι για την εξέλιξή της υγείας της.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» ωστόσο, δεν εγκαταλείπουν τη μάχη, όπως λένε.

 

Πηγή: Flash.gr

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων την Μ.Εβδομάδα

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει την 28η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα για...

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.