Πώς θα περάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα 12 ζώδια;

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στον έρωτα και όλοι μας έχουμε συνδυάσει αυτή την ημέρα με δώρα, γλυκά, ροδοπέταλα, αισθησιασμό και ρομαντικά δείπνα.

Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό φέτος θα λέγαμε ότι απέχει αρκετά από αυτό που φανταζόμαστε, αφού η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στον Υδροχόο δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα που θα μας φέρει αντιμέτωπους με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας.

Αυτή η όψη συνδέεται με ακραίες καταστάσεις, επομένως θα δυσκολευτούμε να αντισταθούμε στις παρορμήσεις μας και να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Οι σχέσεις τώρα αποτελούν ένα πεδίο μάχης όπου ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον, να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του κι έχει σημασία ποιος θα πει την τελευταία λέξη.

Θα εμπλακούμε εύκολα σε αντιπαραθέσεις και παιχνίδια εξουσίας και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια οι καταπιεσμένες επιθυμίες καθώς και όσα προσπαθούσαμε τόσο καιρό να κρατήσουμε μέσα μας. Μπορεί να μας κατακλύσουν οι εμμονές και οι ανασφάλειες ή να έρθουμε αντιμέτωποι με συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που θα είναι δύσκολο να ελέγξουμε.

Είναι επίσης πολύ πιθανό να βρεθούμε μέσα σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, ενώ κάποιοι μπορεί να εμπλακούν σε παράνομες σχέσεις ή να έχουν κρυφές συναντήσεις που θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη. Άλλωστε, ο κίνδυνος τώρα μας εξιτάρει.

Έντονα πάθη και μοιραίες καταστάσεις

Από την άλλη πλευρά μπορεί να έχουμε μοιραίες συναντήσεις και παθιασμένες γνωριμίες, ενώ σχέσεις που ξεκινάνε τώρα θα μας αγγίξουν βαθιά και θα παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο στη ζωή μας. Μιας και η λίμπιντο θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη αυτές τις ημέρες, προτιμήστε να εκτονώσετε όλη αυτή την έντονη ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι και μην αναλώνεστε σε τοξικές ή υπόγειες συμπεριφορές που θα σαμποτάρουν τις σχέσεις σας και μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξη.

Προσπαθήστε λοιπόν να δείξετε αυτοσυγκράτηση. Να σημειωθεί ότι από αυτή την όψη θα επηρεαστούν άμεσα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι κυρίως των πρώτων ημερών. Από την άλλη πλευρά, το ρομαντικό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που έχει κορυφωθεί ήδη στις 13/02/2024 αλλά επηρεάζει και στις 14/02/2024, μας φέρνει πιο κοντά στο κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου και μας βοηθάει να ρίξουμε τους τόνους, να δείξουμε περισσότερη κατανόηση και, αν νιώσουμε την επιθυμία, να συμφιλιωθούμε με ένα πρόσωπο.

Αυτή η όψη φέρνει όμορφες επαφές και συναντήσεις κυρίως για τα ζώδια της γης και του νερού (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του τρίτου δεκαημέρου.

Ας πάμε να δούμε όμως πώς θα περάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

ΚΡΙΟΣ

Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σας βρίσκει σε μια φάση εξωστρέφειας κι έντονης κοινωνικής διάθεσης. Με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 13/02 νιώθετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας με τους οποίους μοιράζεστε κοινούς στόχους, κοινά ενδιαφέροντα ή ακόμα και όραμα για τη ζωή. Θα λέγαμε λοιπόν ότι ανήκετε σε ένα ζώδιο που ευνοείται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό των ημερών και σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε καλά και να εκφραστείτε με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Αν είστε αδέσμευτοι, με τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα ετοιμαστείτε να ζήσετε έναν παράφορο έρωτα που μπορεί να προκύψει μέσα από μια παρέα, από μια ομάδα ατόμων ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Άλλωστε, θα νιώσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε έντονη έλξη για ένα πρόσωπο που δεν είναι στα γούστα σας, αλλά με κάποιο τρόπο σας εξάπτει εγκεφαλικά. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η ημέρα των ερωτευμένων σας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σπίθα και το πάθος μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εμπεριέχει ένταση για εσάς, αγαπητοί Ταύροι, αφού η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο δημιουργεί προβλήματα στα επαγγελματικά και στα ζητήματα της καριέρας, γεγονός που θα σας πιέσει αρκετά και μπορεί να ξεσπάσετε στον σύντροφο ή στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Αν και το δικό σας ζώδιο αναζητά τις απολαύσεις και τη χαλάρωση, τώρα μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες και συναισθήματα. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση για να μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα και να μη δυσαρεστήσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Επενδύστε χρόνο και ενέργεια σε εκείνους που υποστηρίζουν τους στόχους σας και απομακρυνθείτε από εκείνους που προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σας χειραγωγήσουν. Μέσα σε όλο αυτό το εκρηκτικό κλίμα, το θετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι μια βοηθητική όψη που μπορεί να φέρει ευχάριστες επαφές και ρομαντικές γνωριμίες ίσως μέσα σε ένα ταξίδι ή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και εθνικότητας, ειδικά αν ανήκετε στους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου. Ανοίξτε λοιπόν τους ορίζοντες σας και μη μένετε κολλημένοι στα συνηθισμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, ανήκετε σίγουρα στα πιο ευνοημένα ζώδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Βρίσκεστε σε μια ανήσυχη φάση κατά την οποία θέλετε να αποκτήσετε καινούριες εμπειρίες, να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και γενικώς να αναζητήσετε τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Άλλωστε, ανήκετε σε ένα ζώδιο που χάνει εύκολα την προσοχή του και θέλετε διαρκώς κάτι καινούριο για να εξάπτει το ενδιαφέρον σας και να σας κινητοποιεί. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας βρίσκει αρκετά τολμηρούς και αισιόδοξους και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα στον έρωτα με ακλόνητη πίστη και αυτοπεποίθηση. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, είναι πιθανό να κάνετε μια παθιασμένη ερωτική γνωριμία με ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας, ή με κάποιον/α που θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες και θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άκρως ερωτική και παθιασμένη προβλέπεται η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για εσάς, αφού η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στον Υδροχόο εκτοξεύει τη λίμπιντο στα ύψη και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ζήσετε έντονες στιγμές. Οι ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω και να εκφράσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να σας κατακλύσουν τα έντονα συναισθήματα ή να νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να βγουν στην επιφάνεια αμφιβολίες, δεύτερες σκέψεις, καθώς και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, ειδικά εάν το άλλο άτομο σας δημιουργεί ανασφάλεια με τη συμπεριφορά του. Είναι σημαντικό να νιώσετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας για να ανοίξετε τα εσώψυχα σας και να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά μαζί του/ης. Επιπλέον, κάποιοι από εσάς μπορεί να εμπλακείτε σε παράνομες ή σε κρυφές καταστάσεις, οι οποίες όμως θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να αποκαλυφθούν και να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αν ανήκετε στους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας υπόσχεται πιο αρμονικές και ρομαντικές καταστάσεις και δεν αποκλείεται να κάνετε μια όμορφη γνωριμία ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Μόνο ήρεμη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για εσάς, αφού ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και συναντάει τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο. Οι σχέσεις σας τώρα αποτελούν ένα πεδίο μάχης και μπορεί να νιώσετε ότι είναι δύσκολο να υποχωρήσετε και να κρατήσετε τις ισορροπίες. Αντιθέτως, θα νιώσετε ότι οι άλλοι σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους και προσπαθούν με κάποιο τρόπο να επιβληθούν και να έχουν το πάνω χέρι. Αντί να αντιδράσετε και να ωθήσετε τις καταστάσεις στα άκρα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιδιώξετε μια ξεκάθαρη συζήτηση ώστε να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τις επιθυμίες σας με θάρρος και ειλικρίνεια. Αποφύγετε λοιπόν τις υπόγειες οδούς και τα παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου και κρατήστε, όσο μπορείτε, απόσταση από ανθρώπους που σας βγάζουν ανασφάλειες στην επιφάνεια και σας κάνουν εμμονικούς. Αξιοποιήστε αυτή την ημέρα, είτε για να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο και να πάρετε πρωτοβουλίες στον έρωτα, είτε για να ζήσετε παθιασμένες στιγμές και να αναθερμάνετε τη φλόγα της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια καινούρια, παθιασμένη γνωριμία που θα σας αγγίξει βαθιά και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο και η συνάντηση του με τον Πλούτωνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να φέρει για εσάς μια παθιασμένη ερωτική γνωριμία, η οποία θα προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι μέρες θα είναι αρκετά πιεστικές για εσάς, αφού προσπαθείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να φέρετε εις πέρας όλα όσα σας έχουν αναθέσει, επομένως αφιερώνετε αρκετό χρόνο και ενέργεια στη δουλειά. Ανήκετε άλλωστε σε ένα ζώδιο που δίνει προτεραιότητα στα «πρέπει» και θέλετε όλα να τα έχει οργανωμένα στη ζωή του πριν αφεθεί σε ερωτικές ιστορίες. Καλό θα είναι βέβαια να μην είστε εμμονικοί με ανούσιες λεπτομέρειες και να απολαύσετε περισσότερο τις μικρές στιγμές, ακόμα κι αν δεν αγγίζουν την τελειότητα που έχετε στο μυαλό σας. Αν ανήκετε στους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα απογειώσει τη ρομαντική διάθεση και αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια όμορφη γνωριμία ή να βγείτε ένα ραντεβού που θα κυλήσει πολύ ευχάριστα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα νιώσετε ότι υπάρχει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέση σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι ημέρες που έρχονται θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για εσάς αφού ο Άρης, ο πλανήτης της διεκδίκησης, της δράσης και της σεξουαλικότητας, εισέρχεται στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Μάλιστα, η σύνοδος με τον Πλούτωνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μιλάει για έκρηξη πάθους και ερωτισμού. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια παθιασμένη γνωριμία ή να εμπλακείτε σε ένα καινούριο ειδύλλιο που θα σας χαρίσει έξαψη και ενθουσιασμό. Επιπλέον, εκπέμπετε θάρρος και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε πιο έτοιμοι από ποτέ να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή να πάρετε πρωτοβουλίες που προηγουμένως διστάζατε. Ανταλλάξτε δώρα, εκφράστε τις επιθυμίες σας και αναζητήστε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με λίγα λόγια, τολμήστε λοιπόν να κάνετε το πρώτο βήμα και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η λίμπιντο θα είναι στα ύψη και θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να ζήσετε στιγμές που θυμίζουν το πάθος που υπήρχε στα πρώτα σας ραντεβού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι αλήθεια ότι ο Άγιος Βαλεντίνος σας βρίσκει λίγο πιεσμένους ψυχολογικά, επομένως θα είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτή την ημέρα. Η εκρηκτική σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι κόντρα προς το δικό σας ζώδιο και πυροδοτεί εντάσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να συγκρουστείτε με τον σύντροφο ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, απωθημένα και παράπονα που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα χωρίς να το καταλάβετε. Προτιμήστε λοιπόν αυτή την ημέρα να την περάσετε πιο ήσυχα και μη σκαλίζετε παρελθοντικές πληγές που δεν έχουν επουλωθεί. Ωστόσο, αν ανήκετε στους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα για εσάς ήδη από την προηγούμενη ημέρα και δεν αποκλείεται να σας φέρει καινούριες γνωριμίες ή επαφές που θα γλυκάνουν την καρδιά σας. Οι ερωτικές εξομολογήσεις, τα δώρα και τα κομπλιμέντα είναι μέσα στο κλίμα του Βαλεντίνου, επομένως καλό θα είναι να είστε δεκτικοί και να εκφραστείτε και εσείς με τη σειρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ημέρες αυτές θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για εσάς, αφού ο Άρης προχωράει από τις 13/02 στο ζώδιο του Υδροχόου και σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς. Θα έχετε πιο ανάλαφρη διάθεση και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας καλεί να εκφραστείτε με θάρρος και να διεκδικήσετε ανοιχτά το πρόσωπο που επιθυμείτε. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια παθιασμένη ερωτική γνωριμία ή να έχετε μια συνάντηση που θα σας ενθουσιάσει. Είναι επίσης εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση ή για να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτή η ημέρα προσφέρεται για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή για να κάνετε δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χαρακτηρίζεται από την εκρηκτική σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον Υδροχόο, μια όψη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σας και να πυροδοτήσει συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, ειδικά εάν το άλλο άτομο σας προκαλεί ανασφάλεια με τη στάση του. Από την άλλη πλευρά, μια σχέση με γερές βάσεις μπορεί να σταθεροποιηθεί κάτω από αυτή την επιρροή και να γίνει πιο βαθιά και ουσιαστική. Αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι και συγκαταβατικοί και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Μια θετική επιρροή για εσάς θα είναι το εξάγωνο του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο, ειδικά αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει όμορφες επαφές και συναντήσεις, μηνύματα ή ερωτικές εξομολογήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Αξιοποιήστε λοιπόν την ημέρα των ερωτευμένων για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή για να συμφιλιωθείτε με κάποιον/α που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τώρα υπάρχει περισσότερη κατανόηση και είναι μια καλή ευκαιρία για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας ή για να κάνετε όνειρα και σχέδια από κοινού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν υπάρχει ένα ζώδιο που θα βιώσει άκρως παθιασμένες στιγμές την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε αυτό είναι το δικό σας χωρίς καμία αμφιβολία. Ο Άρης, ο πλανήτης που συνδέεται με τη δράση, τη σεξουαλικότητα και τη διεκδίκηση, εισέρχεται από τις 13/02 στο ζώδιο σας και σας οπλίζει με θάρρος, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, η συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα λειτουργήσει σαν ατομική βόμβα και θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τις εξάρσεις σας. Οι επιθυμίες σας τώρα είναι πανίσχυρες και σας κατακλύζουν. Θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε καινούρια ξεκινήματα και να πάρετε πρωτοβουλίες στον έρωτα, χωρίς να ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για τις συνέπειες. Επιπλέον, η λίμπιντο σας θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα σας κάνει ασυγκράτητους και παρορμητικούς στο σεξουαλικό κομμάτι και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να παρασυρθείτε σε μυστικές ή παράνομες ερωτικές περιπέτειες. Αν είστε μέσα σε μια σχέση είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και ξεσπάσματα, ειδικά εάν υπάρχουν καταπιεσμένες επιθυμίες και συναισθήματα. Είναι λοιπόν σημαντικό να λειτουργήσετε με ψυχραιμία και να μη φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα γιατί μπορεί να οδηγηθείτε ακόμα και σε ρήξη με ένα πρόσωπο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την έντονη ημέρα για να αναθερμάνετε το πάθος μέσα στη σχέση σας και να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Μείνετε μακριά από τοξικούς ανθρώπους και αποφύγετε τις υπόγειες τακτικές και τα παιχνίδια εξουσίας γιατί θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά είχατε στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι λίγο περίεργη για εσάς, αφού η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο σας βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με κόσμο. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι πιο ευάλωτη και μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Οι ισορροπίες τώρα είναι πολύ λεπτές και μάλιστα η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένο θυμό καθώς και επιθυμίες που κρατούσατε μέσα σας. Είναι πιθανό λοιπόν να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα ή να αποκαλυφθούν μυστικά που θα κλονίσουν τη σχέση σας και θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια και αβεβαιότητα ή ενοχές για παρελθοντικές καταστάσεις. Αν ανήκετε στους Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο θα βελτιώσει το κλίμα και θα απαλύνει τις πληγές σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε όμορφες γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό. Σε κάθε περίπτωση, η ημέρα των ερωτευμένων είναι μια καλή ευκαιρία για να συνειδητοποιήσετε ποια άτομα είναι πραγματικά δίπλα σας και σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε.

Πηγή: Σοφία Τσιρώνη / asibiliou.gr

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Σάββατο το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Graphic Design)

Την ημέρα τιμούν οι επαγγελματίες του χώρου σε 17 χώρες, όχι όμως και στην Ελλάδα.

Από το Άλσος Παγκρατίου ξεκίνησε πιλοτικά η δράση “Καθαρίζουμε ενεργά”.

Εθελοντές πήραν τις σκούπες και ανέλαβαν δράση σκουπίζοντας το πάρκο της περιοχής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.