«Πωλητής για μια ώρα» με το γιλέκο της αγάπης

- Advertisement -

Για 10η φορά, λαμβάνει χώρα η δράση “Πωλητής για μία ώρα”, που δίνει την ευκαιρία σε φίλους και υποστηρικτές της «σχεδίας» να μπουν οι ίδιοι, έστω και για μία ώρα, στο κόκκινο γιλέκο. Αναλαμβάνοντας για μία ώρα ένα από τα πόστα του
περιοδικού, γνωρίζονται με τον τακτικό πωλητή του, μαθαίνουν για τον καθημερινό του αγώνα για μια καλύτερη ζωή και αναλαμβάνουν κι εκείνοι δράση ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό.

Η δράση ξεκίνησε ήδη από τη Δευτέρα, όταν το τόσο διακριτό κόκκινο γιλέκο της «σχεδίας» άρχισαν να φορούν εκπρόσωποι οργανώσεων, εταιρειών, φορέων, αλλά και συμπολίτες μας που προέρχονται από όλο το φάσμα της κοινωνικής, πολιτικής, πολιτιστικής και αθλητικής ζωής τους τόπου.

Το “Πωλητής για μια ώρα” κορυφώνεται το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, όταν, μεταξύ άλλων, αγαπημένοι άνθρωποι από το χώρο των Γραμμάτων, των Τεχνών, του Αθλητισμού, εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού χώρου θα φορέσουν το κόκκινο γιλέκο για μια ώρα, και με μία «σχεδία» στο χέρι θα σταθούν σε γωνιές της πόλης και, διαλαλώντας «σχεδίααα!», θα δώσουν φωνή και ορατότητα σε συνανθρώπους μας που μοιάζει να την έχουν στερηθεί.

Θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα της δράσης και θα ανακαλύψετε σε ποια σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα μπορέσετε να αγοράσετε το περιοδικό από έναν «έκτακτο» -από όλες τις απόψεις- διανομέα της «σχεδίας» στην ιστοσελίδα του περιοδικού www.shedia.gr

📸 Στη φώτο η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά από την περσινή δράση “Πωλητής για μια ώρα”

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη στην Αθήνα λόγω της απεργίας των ταξί

Πώς θα γίνει η κυκλοφορία. Εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας από την Ελληνική Αστυνομία.

Ανανέωση μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της Μονάδας Υγείας στη Ν.Ιωνία

Έπειτα από συμφωνία του Δημάρχου Π.Μανούρη με τον υπουργό Υγείας Α.Γεωργιάδη.

Απόκριες στην Αθήνα | Μια μεγάλη καρναβαλική φιέστα απλώνεται στις γειτονιές της πόλης

80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία από την Τσικνοπέμπτη έως και την Καθαρά Δευτέρα.

«Ζαν και Βεατρίκη» στο Από Μηχανής Θέατρο

Μια γυναίκα που κυνηγά τη συγκίνηση του έρωτα και της αγάπης κι  ένας άντρας που αγαπά τη συγκίνηση του κυνηγιού. Μία ψευδώς ρομαντική , τρυφερά σκληρή αλλά κυρίως Θλιβερή Κωμωδία.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεσογείων λόγω ανάπλασης του οδικού άξονα

Οι εν λόγω εργασίες περιλαμβάνουν δύο φάσεις - χρονικής διάρκειας 45 ημερών εκάστη - με τις αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων φέρνουν τις Αποκριές στις γειτονιές της πόλης

Από τη Δευτέρα 26.02 ξεκινάνε τις μουσικές τους περιπλανήσεις σε κεντρικές πλατείες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ζαν και Βεατρίκη» στο Από Μηχανής Θέατρο

Μια γυναίκα που κυνηγά τη συγκίνηση του έρωτα και της αγάπης κι  ένας άντρας που αγαπά τη συγκίνηση του κυνηγιού. Μία ψευδώς ρομαντική , τρυφερά σκληρή αλλά κυρίως Θλιβερή Κωμωδία.