Αυτοψία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής στα υπό εξέλιξη έργα στο χώρο του Γιαβάσειου κληροδοτήματος

- Advertisement -

Αυτοψία στις εργασίες που είναι σε εξέλιξη στο χώρο του Γιαβάσειου κληροδοτήματος, επί της οδού Ερμού στο Μοναστηράκι, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Αξιοποίησης και Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας Σωτήρης Παπαμιχαήλ, η Αντιδήμαρχος Υποδομών, Δικτύων και Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Λιάνα Σιούλα και στελέχη της τεχνικής και νομικής υπηρεσία του Δήμου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ. Μυλωνάκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους εκπροσώπους της μισθώτριας και αναδόχου εταιρείας τόσο για την πορεία των εργασιών όσο και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην εξέλιξη του έργου, με δεδομένη την αγωγή που έχει κατατεθεί από την πλευρά των μισθωτών ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου, προς την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος διαμήνυσε με κατηγορηματικό τρόπο πως βούληση της νέας διοίκησης του Δήμου, είναι να βρεθεί μία ρεαλιστική και βιώσιμη λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει προς όφελος των πολιτών και των συμφερόντων του Δήμου, επισημαίνοντας πως πάγια θέση της παράταξης του είναι το έργο να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και το ακίνητο να αξιοποιηθεί με τον βέλτιστο τρόπο.

Σε αυτό το πλαίσιο και αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για τη συνέχιση του έργου, όπως ανέφερε, θα εξεταστούν από την πλευρά του Δήμου όλες οι ενδεδειγμένες λύσεις, ενώ θα υπάρξει σχετική διαβούλευση επί του θέματος και με το Δήμο Αθηναίων, στα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Παράλληλα επισήμανε πως θα ενημερωθεί σχετικά το δημοτικό συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίαση και οι επικεφαλής των παρατάξεων, προκειμένου να βρεθεί λύση σε κλίμα συναίνεσης και διαφάνειας.

«Προφανώς και δεν επιθυμούμε να φτάσουμε στα δικαστήρια. Κληρονομήσαμε ένα πρόβλημα το οποίο είμαστε αποφασισμένοι να λύσουμε άμεσα» τόνισε και πρόσθεσε πως για τη νέα δημοτική αρχή τα ζητήματα διαχείρισης και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου είναι σε προτεραιότητα.

Το θέμα θα συζητηθεί με τους εκπροσώπους της μισθώτριας εταιρείας εκ νέου, την επόμενη εβδομάδα.

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη στην Αθήνα λόγω της απεργίας των ταξί

Πώς θα γίνει η κυκλοφορία. Εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας από την Ελληνική Αστυνομία.

Ανανέωση μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της Μονάδας Υγείας στη Ν.Ιωνία

Έπειτα από συμφωνία του Δημάρχου Π.Μανούρη με τον υπουργό Υγείας Α.Γεωργιάδη.

Απόκριες στην Αθήνα | Μια μεγάλη καρναβαλική φιέστα απλώνεται στις γειτονιές της πόλης

80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία από την Τσικνοπέμπτη έως και την Καθαρά Δευτέρα.

«Ζαν και Βεατρίκη» στο Από Μηχανής Θέατρο

Μια γυναίκα που κυνηγά τη συγκίνηση του έρωτα και της αγάπης κι  ένας άντρας που αγαπά τη συγκίνηση του κυνηγιού. Μία ψευδώς ρομαντική , τρυφερά σκληρή αλλά κυρίως Θλιβερή Κωμωδία.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεσογείων λόγω ανάπλασης του οδικού άξονα

Οι εν λόγω εργασίες περιλαμβάνουν δύο φάσεις - χρονικής διάρκειας 45 ημερών εκάστη - με τις αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων φέρνουν τις Αποκριές στις γειτονιές της πόλης

Από τη Δευτέρα 26.02 ξεκινάνε τις μουσικές τους περιπλανήσεις σε κεντρικές πλατείες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ζαν και Βεατρίκη» στο Από Μηχανής Θέατρο

Μια γυναίκα που κυνηγά τη συγκίνηση του έρωτα και της αγάπης κι  ένας άντρας που αγαπά τη συγκίνηση του κυνηγιού. Μία ψευδώς ρομαντική , τρυφερά σκληρή αλλά κυρίως Θλιβερή Κωμωδία.