Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

Σπύρος Δημητρίου: «Η κάθοδος στην πολιτική επιτάσσει θυσίες»


Ο ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Βορείου Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής, έρχεται στο προσκήνιο ως μια προσωπικότητα που επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο που οι πολίτες αντιλαμβάνονται και συμμετέχουν στην τοπική πολιτική.


Με τον Γιάννη Πιτταρά

Με όραμά του την ενίσχυση της δημοκρατίας και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις που αφορούν την περιφέρεια, ο Σπύρος Δημητρίου προσφέρει μια νέα προοπτική στην πολιτική σκηνή.

Ο κ.Δημητρίου υπογραμμίζει τη σημασία της επιλογής της προσωπικότητας για την ηγεσία της περιφέρειας τονίζοντας ότι «Ο υποψήφιος είναι μια επιλογή προσωπικότητας. Το πρόγραμμα πάντα το έχει ο ηγέτης. Ο υποψήφιος είναι η προσωπικότητα που επιλέγει ο συμπολίτης για να τον εκπροσωπεί και να εφαρμοστεί εκείνο το πρόγραμμα» .

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Βορείου Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής ξέρει πολύ καλά τι είναι περιφέρεια, τι πρέπει να κάνει και πως να εκπροσωπήσει τους συμπολίτες του. Επιλέγει να «θυσιάσει» την καριέρα που έχει μέχρι τώρα για να προσφέρει στα κοινά και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει.

Το μήνυμα του Σπύρου Δημητρίου είναι σαφές και παροτρύνει τους πολίτες να επιλέξουν τον κατάλληλο άνθρωπο για την περιφέρεια και να ψηφίσουν στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Share it!
spot_img

Ανακαλύψτε περισσότερα