Ένας νέος χώρος Πολιτισμού θεμελιώθηκε στον Δήμο Ασπροπύργου

- Advertisement -

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του Νέου Δημοτικού Ωδείου και του Θερινού Κινηματογράφου από τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου. Την τελετή ευλόγησε με την παρουσία του ο Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Καπηλιαρής του ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ο νέος και σύγχρονος αυτός χώρος πολιτισμού κατασκευάζεται σε ιδιόκτητη έκταση του Δήμου Ασπροπύργου έναντι του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής. Οι κτιριακές υποδομές θα διακρίνονται από αρχιτεκτονική δημιουργίας κατάλληλων χωρικών, ποιοτικών και περιβαλλοντικών συνθηκών στο εσωτερικό του κτιρίου με μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Παράλληλα, στο χώρο θα φιλοξενούνται διαλέξεις, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Ο θερινός Κινηματογράφος θα αποτελέσει έναν εμβληματικό χώρο αναψυχής, με εφικτή χρήση των σύγχρονων ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων του κτιρίου.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου σημείωσε: «Σήμερα, λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί η Δημοτική μου θητεία, θεμελίωσα ένα ακόμα έργο Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας για τους Ασπροπύργιους. Ένα έργο που έλειπε από την πόλη μας στεγάζοντας δράσεις πολιτισμού και αναδεικνύοντας καλλιτεχνικές ικανότητες. Δεν θα σταματήσω να προσφέρω και να δημιουργώ προϋποθέσεις για έναν καλύτερο Ασπρόπυργο με έργα και δράσεις, όπως έκανα από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησα ως Δήμαρχος, έχοντας πάντα την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Στην τελετή έδωσαν το παρόν, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Σαββίδης Παντελής, Αντώνιος Καραμπούλας, Μιχαήλ Ψωμιάδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ιωάννης Νέζης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Σοφία Μαυρίδη, Ιωάννης Ηλίας, Κώστας Μυλωνάς, Αλέξανδρος Μυλωνάς και Αλέξανδρος Τσίγκος.

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο «μετρ της ραπτικής» που έγραψε ιστορία στην Αθήνα, Κώστας Καλυβιώτης

Έχτισε τη δική του αυτοκρατορία στην Αθήνα και έφθασε να έχει γραφείο μέχρι και στο Παρίσι.

Ένας Νέος Αθλητικός Χώρος στο Ρουπάκι Ασπροπύργου

Με τεχνητό χλοοτάπητα και διαγραμμίσεις σύμφωνα με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές της FIFA.

Επί ποδός τα συνεργεία της Περιφέρειας για τους καθαρισμούς των ρεμάτων της Αττικής

Μηχανήματα βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου να σπεύσουν σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη άμεσης επέμβασης.

Από το Όλον στην OLONEA: Το ταξίδι της δημιουργίας

Πως ο Τάσος Σκιαδόπουλος , Γενικός Διευθυντής της OLONEA και ο Κυριάκος Κυριακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, κατάφεραν να κατακτήσουν τον κλάδο των προβιοτικών.

«Παγκάκια φιλίας» κατά της σχολικής μοναξιάς στα Δημοτικά Σχολεία της Ηλιούπολης

Τοποθετήθηκαν ήδη σε 6 Δημοτικά Σχολεία, ενώ η δράση θα συνεχιστεί σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Με το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο εμβληματικός αναμορφωτής του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιώργος Λούκος (ΦΩΤΟ)

Σε ειδική τελετή παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της τέχνης και του πολιτισμού, στο δημαρχείο της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από το Όλον στην OLONEA: Το ταξίδι της δημιουργίας

Πως ο Τάσος Σκιαδόπουλος , Γενικός Διευθυντής της OLONEA και ο Κυριάκος Κυριακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, κατάφεραν να κατακτήσουν τον κλάδο των προβιοτικών.