Δίπλα στους μαθητές του Δήμου Παλλήνης βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης

- Advertisement -

Δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Παλλήνης βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης και επικεφαλής της παράταξης «Έξυπνη και Ανθρώπινη πόλη», όπως και πολλοί υποψήφιοι του συνδυασμού.

Ο Χρήστος Αηδόνης παραβρέθηκε στον Αγιασμό του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης, του 8ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα και του 1ου Λυκείου Γέρακα και με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς δήλωσε:

«Αγαπητοί μαθητές, ξεκινάτε σήμερα ένα ταξίδι στα μονοπάτια της γνώσης και σε όλους σας εύχομαι μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Το σχολείο είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος γνώσης και κοινωνικής συναναστροφής. Εκτός από τη μόρφωσή μας εδώ μαθαίνουμε για την αξία της προσπάθειας, τον σεβασμό, την ελευθερία και τα δικαιώματα όλων μας, χωρίς διακρίσεις. Εδώ γνωρίζουμε τους φίλους μας και ξεδιπλώνουμε τις δεξιότητές μας. Περισσότερο από όλα όμως εδώ μαθαίνουμε για την αγάπη και την αποδοχή.

Δική μας υποχρέωση είναι να φροντίζουμε ώστε να υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες για να μπορέσετε και εσείς και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές σας να λειτουργείτε με ασφάλεια και με τα καταλληλότερα μέσα και εκπαιδευτικά εργαλεία. Οι σχολικές υποδομές και ο απαραίτητος εξοπλισμός τους έχουν ιδιαίτερη σημασία και η αναβάθμισή τους αποτελεί δική μας προτεραιότητα.

Έχουμε δεσμευτεί ότι όσες τάξεις σχολείων δεν εξοπλιστούν με διαδραστικούς πίνακες από το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας θα εξοπλιστούν από τον Δήμο, ενώ παράλληλα θα υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν πρόσβαση σε ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα προς όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για την αξιοποίηση της τόσο στο σχολείο όσο και το σπίτι.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γίνουν τα σχολεία μας κοιτίδα για να ανθίσει ο εθελοντισμός και η αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Θα είμαι δίπλα σας στη νέα αυτή αρχή που κάνετε σήμερα για να μπορέσετε εσείς με τη σειρά σας να χτίσετε τον κόσμο καλύτερο.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς με υγεία και πρόοδο».

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο «μετρ της ραπτικής» που έγραψε ιστορία στην Αθήνα, Κώστας Καλυβιώτης

Έχτισε τη δική του αυτοκρατορία στην Αθήνα και έφθασε να έχει γραφείο μέχρι και στο Παρίσι.

Ένας Νέος Αθλητικός Χώρος στο Ρουπάκι Ασπροπύργου

Με τεχνητό χλοοτάπητα και διαγραμμίσεις σύμφωνα με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές της FIFA.

Επί ποδός τα συνεργεία της Περιφέρειας για τους καθαρισμούς των ρεμάτων της Αττικής

Μηχανήματα βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου να σπεύσουν σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη άμεσης επέμβασης.

Από το Όλον στην OLONEA: Το ταξίδι της δημιουργίας

Πως ο Τάσος Σκιαδόπουλος , Γενικός Διευθυντής της OLONEA και ο Κυριάκος Κυριακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, κατάφεραν να κατακτήσουν τον κλάδο των προβιοτικών.

«Παγκάκια φιλίας» κατά της σχολικής μοναξιάς στα Δημοτικά Σχολεία της Ηλιούπολης

Τοποθετήθηκαν ήδη σε 6 Δημοτικά Σχολεία, ενώ η δράση θα συνεχιστεί σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Με το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο εμβληματικός αναμορφωτής του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιώργος Λούκος (ΦΩΤΟ)

Σε ειδική τελετή παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της τέχνης και του πολιτισμού, στο δημαρχείο της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από το Όλον στην OLONEA: Το ταξίδι της δημιουργίας

Πως ο Τάσος Σκιαδόπουλος , Γενικός Διευθυντής της OLONEA και ο Κυριάκος Κυριακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, κατάφεραν να κατακτήσουν τον κλάδο των προβιοτικών.