Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης, πρώην υφυπουργού Υγείας Χρήστου Αηδόνη

- Advertisement -

«Στις 8 Οκτωβρίου ο Δήμος Παλλήνης Αλλάζει Σελίδα»

Ολοένα αυξανόμενη η συμμετοχή συμπολιτών μας και στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του συνδυασμού μας «Έξυπνη και Ανθρώπινη Πόλη».

Η κουβέντα μας με τους Δημότες Παλλήνης, Γέρακα, Ανθούσας είναι ειλικρινής και καταλήγουμε στην κοινή διαπίστωση πως ο τόπος μας πρέπει να Αλλάξει Σελίδα.

Το σχέδιό μας, οι προτάσεις μας και πρωτίστως μας η αγάπη μας για τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του, είναι αυτά τα συστατικά που κάνουν τους πολίτες να ελπίζουν, πως κάτι νέο επιτέλους μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για μία ουσιαστική επανεκκίνηση του Δήμου μας.

Εξηγούμε σε όλους πως δεν έχουμε το μαγικό ραβδάκι. Όμως έχουμε την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα, επί ημερών μας, οι περιοχές μας να αποκτήσουν καίριες υποδομές όμοιες μίας ευρωπαϊκής πόλης.
Το πρόγραμμά θα ξεδιπλώνεται κάθε μέρα που περνάει και θα γεννά και νέες προσδοκίες και νέες ιδέες σε πολλές θεματολογίες όπως: πολεοδομικά, πολιτιστικές και αθλητικές δομές, υποδομές ομβρίων και αποχέτευσης, πεζοδρόμια και δρόμους, κοινωνικές υπηρεσίες, αδέσποτα, κυκλοφοριακό, σχολεία, πολιτική προστασία, ψηφιακό μετασχηματισμό κ.α.

Αυτό το ταξίδι, που ξεκινήσαμε και έχει ορίζοντα πενταετίας, αφορά κυρίαρχα στις ανάγκες του Δημότη. Και όχι του Δημάρχου. Η νέα Δημοτική Αρχή θα λειτουργήσει για τον Δημότη και όχι για τον Δήμαρχο.
Αυτή θα είναι και η διαφορά μας. Ο Δημότης πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Γι αυτό και η Διαβούλευση θα αναχθεί σε κυρίαρχο τρόπο λήψης αποφάσεων από την πρώτη κιόλας ημέρας της Διοίκησής μας και όχι σε επικοινωνιακή ρουκέτα όπως συμβαίνει σήμερα και τους αφήνει όλους αδιάφορους.

Δεν θα σταματήσουμε και δεν θα πτοηθούμε φυσικά από τους νοσταλγούς της στασιμότητας οι οποίοι στην αγωνία τους μήπως χάσουν οφίτσια, «επιτρέπουν» σε κάθε λογής κοντυλοφόρο να εξαπολύει ύβρεις, λάσπες και τόνους παραπληροφόρησης.
Δεν έχουν καταλάβει πως αυτού του τύπου η τοξικότητα έχει καταδικαστεί ανεπιστρεπτί από τον Ελληνικό λαό ως πολιτική συμπεριφορά;
Δεν έχουν καταλάβει πως όσες στάσεις Μετρό και να τάξουν (άσχετα που αυτό είναι έργο της κεντρικής διοίκησης του κράτους), οι Δημότες δεν τους πιστεύουν και δεν τους εμπιστεύονται πια; Την ευκαιρία τους, την σπατάλησαν κάθε μέρα ξεχωριστά κατά τις προηγούμενες δύο δεκαετίες.

Συνεχίζουμε δυνατά, περισσότερο ενωμένοι με όπλα την αλήθεια και την αγάπη μας για την πόλη.
Στις 8 Οκτωβρίου οι Δημότες μας ψηφίζουν για να αποκτήσουν μία Ευρωπαϊκή πόλη!
Στις 8 Οκτωβρίου ο Δήμος Παλλήνης Αλλάζει Σελίδα!

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο «μετρ της ραπτικής» που έγραψε ιστορία στην Αθήνα, Κώστας Καλυβιώτης

Έχτισε τη δική του αυτοκρατορία στην Αθήνα και έφθασε να έχει γραφείο μέχρι και στο Παρίσι.

Ένας Νέος Αθλητικός Χώρος στο Ρουπάκι Ασπροπύργου

Με τεχνητό χλοοτάπητα και διαγραμμίσεις σύμφωνα με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές της FIFA.

Επί ποδός τα συνεργεία της Περιφέρειας για τους καθαρισμούς των ρεμάτων της Αττικής

Μηχανήματα βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου να σπεύσουν σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη άμεσης επέμβασης.

Από το Όλον στην OLONEA: Το ταξίδι της δημιουργίας

Πως ο Τάσος Σκιαδόπουλος , Γενικός Διευθυντής της OLONEA και ο Κυριάκος Κυριακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, κατάφεραν να κατακτήσουν τον κλάδο των προβιοτικών.

«Παγκάκια φιλίας» κατά της σχολικής μοναξιάς στα Δημοτικά Σχολεία της Ηλιούπολης

Τοποθετήθηκαν ήδη σε 6 Δημοτικά Σχολεία, ενώ η δράση θα συνεχιστεί σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Με το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο εμβληματικός αναμορφωτής του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιώργος Λούκος (ΦΩΤΟ)

Σε ειδική τελετή παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της τέχνης και του πολιτισμού, στο δημαρχείο της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από το Όλον στην OLONEA: Το ταξίδι της δημιουργίας

Πως ο Τάσος Σκιαδόπουλος , Γενικός Διευθυντής της OLONEA και ο Κυριάκος Κυριακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, κατάφεραν να κατακτήσουν τον κλάδο των προβιοτικών.