Η παράταξη «Ενωμένοι Μπροστά» παρουσιάστηκε στους πολίτες της Καλλιθέας

Περισσότερα από 1200 άτομα βρέθηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δαβάκη, κατά την παρουσίαση του νέου συνδυασμού «Ενωμένοι Μπροστά» που αποτελεί τη συνεργασία των δύο Δημοτικών Παρατάξεων «Προοπτική Ζωής – Κώστας Ασκούνης» και «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» με επικεφαλής την Δημοτική Σύμβουλο Έλενα Αυγερινού.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Ασκούνης παρουσίασε το νέο συνδυασμό που προέκυψε από τη συμπαράταξη διαφορετικών πολιτικά προσωπικοτήτων, καθώς και τη συνεργασία των δύο δημοτικών παρατάξεων «Προοπτική Ζωής – Κώστας Ασκούνης» και «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», της οποίας ιδρυτής υπήρξε ο αείμνηστος Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

Ο κ. Ασκούνης ανέβηκε στο βήμα με την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» Έλενα Αυγερινού, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Μας ένωσε το κοινό όραμα, οι κοινοί στόχοι και η εγκατάλειψη και απαξίωση του Δήμου. Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών είναι απαραίτητη, γιατί στη λαίλαπα του Νεοφιλευθερισμού, σε όλα τα επίπεδα εξουσίας, εμείς απαντάμε με την ενότητά μας, την αλληλεγγύη, την πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς και στην ανθρωπιά. Τέλος, θα δουλέψουμε μεθοδικά με σχέδιο και όραμα για την Καλλιθέα που αξίζουμε». Η κυρία Αυγερινού θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην μεγάλη συμπαράταξη δυνάμεων από όλους τους πολιτικούς χώρους με το νέο συνδυασμό «Ενωμένοι Μπροστά», καθώς και τη συνεργασία των δύο δημοτικών παρατάξεων, που εκφράζει μία ευρεία συσπείρωση στη βάση ενός πλαισίου αρχών, αξιών και προγραμματικού σχεδίου.

Με κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής του προσπάθειας «ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ» προέτρεψε τους πολίτες να ενωθούν στη μεγάλη αυτή συμπόρευση.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

Οι υπόλοιπες αργίες του 2024 μετά το Πάσχα

Οι αργίες μετά το Πάσχα. Πότε είναι το επόμενο τριήμερο

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Ημέρα του Πολέμου των Άστρων

Η 4η Μαΐου επελέγη από την παραφθορά της πιο γνωστής ατάκας της σειράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το Αγιο Φως με ειδική πτήση

Θα ακολουθήσει η μεταφορά του με ειδικές πτήσεις στην ελληνική επικράτεια, από τις εταιρείες Aegean και Sky Express, σε εννιά και επτά προορισμούς αντίστοιχα.