« 1st Nea Smyrni Night Run» – Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου κάτω από την Πανσέληνο

- Advertisement -

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Νέας Σμύρνης για να υποδεχτούμε όλοι μαζί το καλοκαίρι, με ένα μεγάλο πάρτι, υπό το φως της πρώτης πανσελήνου, στις 3 Ιουνίου 2023.

«Η Διοργάνωση θα αποτελέσει μια ακόμα μεγάλη αθλητική – συμμετοχική γιορτή του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού», αναφέρει ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Χατζατουριάν, «με πλήθος μουσικών εκδηλώσεων, και άλλων νυχτερινών happening που θα ολοκληρωθούν με τη μεγάλη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη, στην οδό Ομήρου, τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης μας. Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Νέας Σμύρνης, όλα τα καταστήματα της πόλης μας θα παραμείνουν ανοιχτά, συμμετέχοντας στην εορταστική ατμόσφαιρα που θα κυριαρχεί παντού».

Με υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και ασφάλειας, με πολλές παροχές, καινοτομίες και δώρο έναν φακό για όλους τους δρομείς, προσδοκούμε το Nea Smyrni Night Run να γίνει ένα μεγάλο πάρτι με μουσικές δράσεις κατά μήκος της διαδρομής και άλλες νυχτερινές εκδηλώσεις, που θα μας ενώσουν στο τέλος της διαδρομής, υπό τους ηχούς των υπέροχων τραγουδιών του Σταμάτη Κραουνάκη και της μπάντας του.
Και όπως λέει ο ίδιος, προσκαλώντας όλους μας στο μεγάλο event:
« Κρατάμε τις ψηλές στιγμές τού εκεί που η επικοινωνία γίνεται οικογενειακή γιορτή, φορτώνουμε καινούργια τραγούδια, ολοκαίνουργια και λαϊκά που λατρευτήκαν και δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 3 Ιουνίου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, εδώ που πήγα Γυμνάσιο, εδώ που μεγάλωσε ο μπαμπάς, εδώ το σπίτι του παππού. Έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Ακονίστε αισθήματα, ακονίστε φωνές κι ελάτε παρέα μας!»

Στο αγώνα θα διεξαχθούν διαδρομές 10 χλμ και 5χλμ., επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στα όρια του Δήμου Νέας Σμύρνης, με εκκίνηση και τερματισμό την οδό ΟΜΗΡΟΥ. Η ώρα εκκίνησης και των δύο αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 21.00, ενώ η συναυλία θα ακολουθήσει μετά το τέλος του αγώνα στις 22.30, με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.nsnightrun.gr

 

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δήμος Αθηναίων: Από 1ης Απριλίου 3ετές πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Από εκμάθηση κολύμβησης, μέχρι Yoga, Pilates, Πολεμικές τέχνες και Τάι Τσι.

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.