Deck Bar – Restaurant: Με θέα τον κόλπο της γραφικής Νάουσας

- Advertisement -

Το ιστορικό κτήριο του «Ξενία» μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο πολυχώρο υψηλής αισθητικής και λιτού design, αναδεικνύοντας τα μοναδικά πολιτισμικά στοιχεία της Πάρου και των Κυκλάδων.

Στο Deck Bar – Restaurant | Art Place ο επισκέπτης θα απολαύσει τον ήλιο , την θάλασσα και την υψηλή γαστρονομία του chef Γιάννη Λουκάκου αλλά παράλληλα θα περιηγηθεί τις εκθέσεις γνωστών Ελλήνων εικαστικών και θα συμμετέχει στις μουσικές αναζητήσεις του Πάνου Σουρούνη και της παρέας του που φέτος συνδυάζονται και συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας ένα πολυχώρο τέχνης μοναδικό για το Νησί της Πάρου.

Ξεκινώντας από την γαστρονομική τέχνη, ο καινοτόμος και ευφάνταστος τρόπος που ο chef Γιάννης Λουκάκος προσεγγίζει την μαγειρική, μεταφράζεται σε γευστικά και φινετσάτα πιάτα με κοσμοπολίτικη αντίληψη, που ενσωματώνουν δημιουργικά την παράδοση της κυκλαδίτικης και μεσογειακής κουζίνας.

Η προσέγγιση του Γιάννη Λουκάκου, που συνεχίζει για τρίτη χρονιά να υπογράφει το μενού του DECK, σε συνδυασμό με το location και την υψηλή αισθητική του χώρου απογειώνουν την γαστρονομική εμπειρία και την μετατρέπουν σε βίωμα για όλες τις αισθήσεις.

Από τις 10:30πμ για brunch μπροστά στην θάλασσα, το μεσημέρι για ένα ελαφρύ γεύμα και το βράδυ για δείπνο κάτω από τα αστέρια, το Deck Bar – Restaurant | Art Place αναδεικνύεται στον απόλυτο γευστικό προορισμό για το νησί της Πάρου.

Περνώντας στον χώρο των εικαστικών τεχνών, το Deck Bar – Restaurant | Art Place φέτος το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες.
Μεταξοτυπίες και χαρακτικά του Δημήτρη Μυταρά θα εκτεθούν από 20 Ιουνίου μέχρι 13 Ιουλίου.

Η FLERIA Νίνα Ιωαννίδου παίρνει την σκυτάλη και θα παρουσιάσει την δουλειά της από τις 14 έως τις 25 Ιουλίου.
26/7 με 30/7 στο DECK θα φιλοξενηθούν ακουαρέλες και κεραμικά του γνωστού Παριανού κεραμίστα Στέλιου Γκίκα που το εργαστήριο του ΥΡΙΑ αποτελεί σημείο αναφοράς της τέχνης στο νησί .

Την εικαστική περιήγηση θα κλείσει Θανάσης Λάλας που θα εκθέσει τα έργα του από την 1η έως και τις 30 Αυγούστου.
Σειρά παίρνει η μουσική, όπου ο γνωστός παραγωγός Πάνος Σουρούνης παίρνει πάνω του το Bar του Deck και το απογειώνει, καλώντας τους φίλους του και δημιουργώντας αναπάντεχα μουσικά παντρέματα που θα συζητηθούν.

Το πάρτι ξεκινάει στις 3 Ιουνίου όπου ο Πάνος θα μας προϊδεάσει για το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια , ενώ στις 6 Ιουνίου μαζί με τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη θα αφήσουν για λίγο την ραδιοφωνική – τηλεοπτική – μουσική καριέρα τους και θα προσφέρουν ατόφιο εναλλακτικό νησιωτικό disco – γλέντι με αθάνατες λαϊκές old school επιτυχίες.

Στις 20 και 21 Ιουνίου και για δύο μοναδικές βραδιές o Χάρης Χιώτης, αφού μας κράτησε παρέα έναν ολόκληρο χειμώνα σαν «Νούμερο» και διέπραξε τα δικά του εγκλήματα στο «Σεσουάρ για δολοφόνους», έρχεται στο Bar του Deck για να μας προσφέρει έντονες συγκινήσεις.

23 και 24 Ιουνίου η σκυτάλη περνάει στον Γιώργο Κωστελέτο και το project Anima Digilog. H ηλεκτρονική μουσική συναντά αγαπημένους ρυθμούς και μελωδίες του μουσικού χορευτικού μας σύμπαντος. Ένα solo performance act που συνδυάζει live electronics, live production και το βασικό όργανο του που είναι τα drums.

Την 1η Ιουλίου έρχεται στο νησί ο Τάσος Βούλγαρης προκειμένου να συνδυάσει την ηλεκτρονική μουσική του με τα ραδιοφωνικά παντρέματα του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη Πάνου Σουρούνη.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν και άλλα ονόματα που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

DECK BAR – RESTAURANT | ART PLACE, ΝΑΟΥΣΑ | ΠΑΡΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΠΕΡΙ, ΤΗΛ: ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: +30 6986515817
Ωράριο Λειτουργίας:
Εστιατόριο 10:30πμ – 12 το βράδυ
Bar 10:30μμ – 3πμ

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δήμος Αθηναίων: Από 1ης Απριλίου 3ετές πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Από εκμάθηση κολύμβησης, μέχρι Yoga, Pilates, Πολεμικές τέχνες και Τάι Τσι.

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.