Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (05-11/01/2015)

Κώστας Λεφάκης Ζώδιαaries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος του Ιανουαρίου δίνει μια ώθηση σε υποθέσεις που σας αφορούν και φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Είναι αλήθεια πως η δημιουργικότητα σας περνά τώρα μια κάμψη. Η ανασφάλεια σας είναι αρκετά τονισμένη και η ανάγκη ενθάρρυνσης από έναν άνθρωπο είναι κάτι που περιμένετε. Οι μέρες αυτές ενισχύουν την αισθηματική σας καθημερινότητα η οποία όμως θα παρεμποδιστεί από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αγνοήσετε.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Χωρίς να γίνει τίποτα θεαματικό, η αρχή για την ουσιαστική συνειδητοποίηση της αλλαγής της ζωής σας είναι πια γεγονός. Η διαχείριση των χρημάτων σας γίνεται λίγο καλύτερα ενώ εκκρεμότητες στο στενό περιβάλλον μπορούν να διευθετηθούν και να κλείσουν. Σε όλη την πορεία του μήνα φροντίστε να συντάξετε ένα πρόγραμμα δράσης και εργασίας στο οποίο να δείξετε συνέπεια. Αποφύγετε να επηρεαστείτε από τις γνώμες των άλλων και καταπολεμήστε τις κοινωνικές σας φοβίες ή τα σχετικά σας συμπλέγματα. Διεκδικήστε μια αγάπη που θέλετε αλλά διακριτικά.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή κάτω από το φως της πανσελήνου σας βοηθά να αρχίσετε καινούργια προσπάθεια για αναδιοργάνωση γιατί η προηγούμενη περίοδος σας έβγαλε από το ρυθμό σας. Ο Κρόνος στον Τοξότη δίνει μηνύματα για το πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε από εδώ και πέρα και άλλο τόσο πώς να χειριστείτε τις υποχρεώσεις σας. Εκκρεμότητες μπορούν να ταχτοποιηθούν με λίγη καλή προσπάθεια. Προσκλήσεις θα σας γίνουν πολλές διαλέξτε τις ουσιαστικές. Συμπτώσεις και επαφές κρύβουν ενδιαφέρον.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι κουραστικές αλλά για όσους συντονίσετε έξυπνα τις προσπάθειες σας αποτελεσματικές. Η αισθηματική σας ζωή αλλά και η επαγγελματική σας καθημερινότητα θα σας απασχολήσει. Μην παραμελείτε ένα οικονομικό πρόβλημα και αποφύγετε έξοδα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα. Προσέχετε την υγεία σας όπως και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει για λογαριασμό των δικών σας. Μια σύντομη μετακίνηση ή μια ψυχαγωγία θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι η διάθεση σας φτιάχνει καθώς η κοινωνική και η αισθηματική σας ζωή υπόσχεται τώρα καλύτερες μέρες. Βέβαια τα προβλήματα σας δεν λύθηκαν αλλά μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο ψύχραιμα. Αν είστε μόνοι αναζητήστε μια συντροφιά ανάμεσα στις πολλές που σας προσφέρονται. Παράλληλα μπορείτε να εμπιστευτείτε ένα καλό φίλο και να μην δυσαρεστηθείτε αν είναι λίγο αυστηρός ή απότομος στην κριτική του. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που συνεχίζει να σας δίνει ο Δίας από την θέση του στο ζώδιο σας.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος του φετινού Ιανουαρίου για εσάς που σχηματίζεται στις 5 του μήνα είναι η συνειδητοποίηση μιας πραγματικότητας η οποία σας βοηθά να κινηθείτε καλύτερα και να χειριστείτε επίσης τις υποχρεώσεις των πρώτων ημερών της νέας χρονιάς. Αποφύγετε εντάσεις, άσκοπες καταναλώσεις και ασύμφορες αναμετρήσεις. Άλλο τόσο όμως αποφύγετε και εσωστρέφειες, σχολαστικότητα που οδηγεί σε ταλαιπωρία και στενοχώρια και διαλέξτε κάτι σαν απασχόληση του νου ή άσκηση του σώματος για να σας κάνει καλό.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν είναι και ευχάριστες και πιο τυχερές για όλους σας. Η πανσέληνος βέβαια θα σας επηρεάσει φέρνοντας μερικές καινούργιες ανακατατάξεις τόσο στο στενό περιβάλλον όσο και στον κοινωνικό χώρο. Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα όπως και την δημιουργικότητα σας και καυγαδίστε πιο άνετα γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να μην κρατάτε απωθημένα που γίνονται αφορμή να αποδιοργανώνεται η δραστηριότητα σας. Φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά σας και αν δεν θέλετε νέες σκοτούρες μην δίνετε υποσχέσεις βοήθειας στους άλλους.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο ξεκίνημα του μήνα προσπαθήστε να είστε πιο σταθεροί στις απόψεις σας, οργανώστε τον χρόνο σας, μην αφήνετε τα εξωτερικά γεγονότα να σας επηρεάζουν ή και να σας παρασύρουν συναισθηματικά και υπερασπίστε το αντικείμενο της εργασίας σας χωρίς φόβους και προκαταλήψεις. Συναισθηματικά η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική, χρειάζεται όμως λίγο υπομονή και ψυχραιμία. Στην εργασία σας παραμείνετε δραστήριοι αλλά και ψύχραιμοι. Οικονομικά μπορείτε να εξυπηρετηθείτε αρκεί να κινηθείτε σωστά για να έχετε αυτό το αποτέλεσμα.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάστημα αυτό δίνει έμφαση στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Μερικές από αυτές έχουν εύκολη έκβαση, άλλες θα συναντήσουν δυσκολίες. Εκείνο που πρέπει να επιδιώξετε είναι να μην χάνετε το χρόνο σας και να μην επιμένετε να ανατρέψετε κάτι που δεν αλλάζει. Στα οικονομικά παραμείνετε προνοητικοί και κυρίως αποφύγετε να ανοιχτείτε σε καινούργιες αγορές που θα ανεβάσουν το χρεωστικό σας υπόλοιπο. Αισθηματικά τα πράγματα είναι εναλλασσόμενα και εδώ θα πρέπει να είστε λίγο ψύχραιμοι και διαλλακτικοί στο ενδεχόμενο μιας αιφνίδιας κρίσης του ανθρώπου που σας αφορά.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα αυτό παρά την πανσέληνο στις 5 του μήνα είναι αρκετά ευνοϊκό να επεκταθείτε, να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας ή να κάνετε καινούργιους συμμάχους. Στα ερωτικά σας υπάρχει ένας μόνιμος αναβρασμός καθώς κάτι σχετικά καινούργιο παρουσιάζει μερικές δυσκολίες οι οποίες σας κάνουν ακόμα περισσότερο απαιτητικούς. Αποφύγετε να κοινοποιήσετε τα προσωπικά σας σχέδια σε τρίτους και ελέγχετε τα εκφραστικά σας μέσα αποφεύγοντας την εκδοχή να δημιουργήσουν αγεφύρωτες παρεξηγήσεις. Επαγγελματικά χωρίς να πηγαίνει τίποτα άσχημα, την περίοδο αυτή η ατμόσφαιρα στην εργασία σας θα παραμείνει ηλεκτρισμένη.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιανουάριος έχει πολλή δουλειά για τους περισσότερους από εσάς. Αυτό όμως δεν είναι και τόσο δυσάρεστο γιατί έρχεται σαν συνέπεια μιας γενικότερης προόδου, ακόμα και μέσα σε περίοδο κρίσης. Τώρα, σχέδια σας για επέκταση ή καινούργια ξεκινήματα φαίνονται πως είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν και εσείς πρέπει να τρέξετε αν θέλετε να κρατάτε στα χέρια την πορεία της εξέλιξης τους. Όσοι πάντως είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην αφήνεστε σε οικονομικά ρίσκα και, γενικά, όλοι αποφύγετε έξοδα που δεν είναι τελείως απαραίτητα.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Το ξεκίνημα του Ιανουαρίου είναι έντονο για τους περισσότερους από εσάς γιατί, ψυχικά και σωματικά, είστε ήδη κουρασμένοι και δεν μπορείτε να ανεχθείτε την παραμικρή ευθύνη ή καταπίεση. Ακόμη και η εργασία σας είναι μία πηγή άγχους και δεν είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε μία κρίση εξ αιτίας απρόβλεπτων αναβολών. Οικονομικά πάντως τα πράγματα δείχνουν σχετικά ευοίωνα. Όσοι έχετε νομικές εκκρεμότητες φανείτε ιδιαίτερα σχολαστικοί και τυπικοί. Ασχοληθείτε βασικά με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα θέματα του σπιτιού σας.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Λευτέρης Παπαδόπουλος «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό»

Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στις 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Στο Ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα (VIDEO)

Δεκάδες τα ευρήματα που μπορεί κανείς να δει σ’ ένα από τα ωραιότερα αρχαιολογικά Μουσεία της Αττικής.

Το Πάσχα και τα έθιμά του

Πάσχα ονομάζεται η μεγάλη γιορτή του ιουδαϊσμού η οποία καθιερώθηκε ως ανάμνηση της Εξόδου,...

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

This is Athens – City Festival: Το μεγάλο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της πρωτεύουσας

Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις από την 1η Μαίου έως τις 2 Ιουνίου σε ολόκληρη την Αθήνα.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.