Οι μικροί καρναβαλιστές ξεφάντωσαν στην μεγάλη αποκριάτικη γιορτή του Δήμου Αθηναίων στο Ζάππειο! (Φωτό)

Εκατοντάδες παιδιά ντυμένα με ευφάνταστες αποκριάτικες στολές, πλημμύρισαν σήμερα το Ζάππειο στη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ειδικά για αυτά ο Δήμος Αθηναίων. Από τις 11 το πρωί, οι μικροί μασκαράδες μάς χάρισαν άφθονο κέφι, γέλιο, ζωντάνια και χαρά!

Σε ένα υπέροχο αποκριάτικο σκηνικό τα υποδέχθηκαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και χόρεψαν με τη μοναδική παρέα των Looney Tunes: τον Sylvester, τον Tweety, τον Daffy Duck και τον Bugs Bunny!

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης απόλαυσε την παρέα των μικρών Αθηναίων, και δήλωσε: «Οι Απόκριες είναι για τα παιδιά! Αλλά και μια ευκαιρία να γίνουμε κι εμείς για λίγο μαζί τους και πάλι παιδιά! Να απολαύσουμε λίγη ξεγνοιασιά και να κρατήσουμε επαφή με την παιδικότητα και την αθωότητά μας. Και του χρόνου να είμαστε όλες και όλοι καλά!”

Το αποκριάτικο ξεφάντωμα με κεντρική παρουσιάστρια την Μάρα Δαρμουσλή, πλαισίωσαν οι ανιματέρ και οι μάγοι, οι μίμοι και οι ζογκλέρ που με τα φαντασμαγορικά τους shows, έδωσαν τον τόνο της φετινής γιορτής, ενώ οι μακιγιέζ, περίμεναν τα παιδιά στο Ατελιέ των Χρωμάτων για να τα μεταμορφώσουν με τα αποκριάτικα χρωματιστά σχέδια του face-painting σε υπέροχα ζωάκια.

Τα παιδιά στην καλύτερή τους διάθεση, μασκαρεύτηκαν, χόρεψαν, γλέντησαν, γνώρισαν καινούριους φίλους και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά στη μεγαλύτερη αποκριάτικη γιορτή της Αθήνας!*

* Η καλλιτεχνική επιμέλεια της αποκριάτικης παιδικής εκδήλωσης στο Ζάππειο ήταν του Bobos Club.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Πέμπτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

314 βόμβες Αεροπορίας εντοπίστηκαν μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Τις είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί 2 μέτρα ακριβώς κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.

Νέος ιατρικός εξοπλισμός 6 εκατ. ευρώ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα για το Πάσχα

Κλειστά θα παραμείνουν για 3 ημέρες τα σούπερ μάρκετ, από τις 5 έως και τις 7 Μαίου.

Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Οδηγίες για την ενημέρωση του κοινού με μέτρα προφύλαξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ