Και ο Δήμος Αθηναίων στην μεγάλη οικογένεια του ΣΠΑΥ

- Advertisement -

Η πρωτεύουσα με την υπ’ αριθμ. 52/30.1.2023 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού της Συμβουλίου, ενέκρινε την ένταξη του Δήμου Αθηναίων στο Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού – Σ.Π.Α.Υ. για την υποστήριξη της περιβαλλοντικής, ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Υμηττού.

Με προσωπική επιστολή του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο ενημερώνει επίσημα για την ένταξη του Δήμου Αθηναίων στον ΣΠΑΥ τονίζοντας ότι «τα ζητήματα περιβαλλοντικής προστασίας είναι ιδιαίτερα σύνθετα και απαιτούν πολυεπίπεδη συνεργασία. Γι’ αυτό, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως η πρώτη γραμμή αντιμετώπισης προβλημάτων του δημότη, καλείται να διαδραματίσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων βεβαιώνει ότι «θα έχουμε μια γόνιμη συνεργασία με το σύνολο των Δήμων – μελών του Συνδέσμου και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού».

«Με μεγάλη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού διευρύνεται με την ένταξη του Δήμου Αθηναίων στο Σύνδεσμό μας, με ομόφωνη μάλιστα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πρωτεύουσας. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά και την ένταξη του Δήμου Δάφνης Υμηττού για να δείξει τη δυναμική του Συνδέσμου, το έργο που παράγει και πως πλέον αποτελεί πρότυπο για όλους τους Δήμους της χώρας προκειμένου να συνεργαστούν μαζί του. Καλωσορίζουμε λοιπόν το Δήμο Αθηναίων που με την ένταξή του αυξάνει τους Δήμους – Μέλη του ΣΠΑΥ, από 11 σε 12!!!», τονίζει ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη 16χρονος στην Καλλιθέα που εμπορευόταν παράνομα βεγγαλικά

Κατασχέθηκαν συνολικά 1.308 βεγγαλικά, ενώ συνελήφθη και γονέας του για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ γιορτάζουν τη σπουδαιότερη κινηματογραφική επέτειο του 2024

Ο «ΝΟΝΟΣ ΙΙ» σε ψηφιακή αποκατάσταση από τον ίδιο τον Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Ατύχημα με τουριστικό λεωφορείο στην Πανεπιστημίου (ΦΩΤΟ)

Έξι τραυματίες από την πτώση καλωδίου στην οροφή «CitySightseeing bus» στο κέντρο της Αθήνας.

101 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Αθηναίων, για πάνω από 40 έργα

Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των υποδομών του Εθνικού Κήπου, την αποκατάσταση πεζοδρόμων και πεζοδρομίων στο Εμπορικό Κέντρο της πρωτεύουσας.

Ποια είναι η 26χρονη Ελληνίδα που μίλησε στη γαλλική βουλή και καταχειροκροτήθηκε!

Η 26χρονη Μυρτώ Μεζίνη έκλεψε τις εντυπώσεις, όταν εμφανίστηκε στη γαλλική Βουλή

Piano City Athens: Όλη η πόλη μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα

16, 17, 18, 19 ΚΑΙ 20 Μαϊου 2024 σε όλη της Αθήνα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

101 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Αθηναίων, για πάνω από 40 έργα

Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των υποδομών του Εθνικού Κήπου, την αποκατάσταση πεζοδρόμων και πεζοδρομίων στο Εμπορικό Κέντρο της πρωτεύουσας.