Συναυλία αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα με την Λένα Αλκαίου στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Στον  θρύλο του ρεμπέτικου και λαϊκού πενταγράμμου, στον Γιώργο Ζαμπέτα, το μουσικοσυνθέτη που μετρά περισσότερα από 250 τραγούδια, επιτυχίες στο σύνολό τους, είναι αφιερωμένη η βραδιά της 14ης Φεβρουαρίου , στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής και τη Λένα Αλκαίου.

Ανεπιτήδευτος, χιουμορίστας, στιχοπλόκος, δεξιοτέχνης. Ένας πραγματικός «άρχοντας της πιάτσας», ο Γιώργος Ζαμπέτας, τριάντα χρόνια μετά τον θάνατό του, παραμένει στην κοινή συνείδηση ένας λαϊκός μουσικός δεξιοτέχνης.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου, με τη γνήσια λαϊκή φωνή που τη διακρίνει, θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια του όπως «Τα δειλινά», «Τα ξημερώματα», «Δεν έχει δρόμο να διαβώ», «Ο αλήτης», φωτίζοντας τόσο την εξωστρεφή όσο και τη συναισθηματική πλευρά του σπουδαίου δημιουργού.

Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Ώρα: 20.30

Ερμηνεύουν:

Λένα Αλκαίου

Γιώργος Χουβαρδάς

Μουσική διεύθυνση / ενορχηστρώσεις: Άγγελος Ηλίας

Είσοδος: €5, €10, €12, €15, €18, €20, €30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

https://www.ticketservices.gr/el/theatro-olympia/

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7234567

e-mail: [email protected]

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα

Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίου: Δευ-Παρ: 9πμ-5μμ

Πώληση εισιτηρίων για όλες τις παραγωγές πραγματοποιείται και στο θέατρο, Ακαδημίας 59, Αθήνα, δύο ώρες πριν την έναρξη των προγραμματισμένων παραστάσεων.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αλλάζουν τα πάντα για όσους κυκλοφορούν χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ

Από το Σάββατο 30 Μαΐου 2026, οι επιβάτες που μετακινούνται χωρίς επικυρωμένο εισιτήριο σε Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ θα έρχονται αντιμέτωποι με σημαντικά αυξημένα πρόστιμα.

ALCO: Προβάδισμα ΝΔ, 2ος ο Τσίπρας.

«Μάχη» ΠΑΣΟΚ - Καρυστιανού για την 3η θέση

Αβεβαιότητα γύρω από τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: Ο Τραμπ υπό πίεση να αρνηθεί την υπογραφή

Από την πλευρά του, ο Νετανιάχου επανέλαβε ότι η πυρηνική απειλή του Ιράν παραμένει ενεργή παρά τα σκληρά πλήγματα που δέχθηκε η Τεχεράνη

Βρετανία: Ισόβια για τον δολοφόνο που σκότωσε 21χρονη επειδή τον απέρριψε

Η μητέρα και η αδερφή της Κόρτνι κατέθεσαν συγκλονιστικές δηλώσεις στο δικαστήριο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλάζουν τα πάντα για όσους κυκλοφορούν χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ

Από το Σάββατο 30 Μαΐου 2026, οι επιβάτες που μετακινούνται χωρίς επικυρωμένο εισιτήριο σε Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ θα έρχονται αντιμέτωποι με σημαντικά αυξημένα πρόστιμα.