26ο Παζάρι Βιβλίου 2023 στην Πλατεία Κλαυθμώνος: Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2023

Το 26ο Παζάρι Βιβλίου 2023 πραγματοποιείται και φέτος στην Πλατεία Κλαυθμώνος από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Με κεντρικό σύνθημα: «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ»

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι έξι έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ! Στο 26ο Παζάρι Βιβλίου 2023, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 10.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη και υπαίθρια εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

Καλούμε όλους τους αναγνώστες να μας επισκεφθούν και να επωφεληθούν, αγοράζοντας αξιόλογα βιβλία σε τιμές έκπληξη!

Το 26ο Παζάρι Βιβλίου 2023, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, θα λειτουργεί Καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, έως και 19 Φεβρουαρίου 2023.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

“Super Food Festival” στο Ζάππειο από τις 24 έως 28 Απριλίου

Ανακάλυψε καινοτόμα τρόφιμα αλλά και παραδοσιακά από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Οι «θησαυροί» του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής (ΦΩΤΟ)

Ποιο ήταν το πρώτο ποντίκι υπολογιστή της ιστορίας; Πώς έμοιαζε ένα λάπτοπ το 1980; Με τι μηχάνημα έκαναν πράξεις τη δεκαετία του 1950;

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (ΦΩΤΟ)

Έδωσε το παρών στην πρώτη μέρα του φετινού @athens_science_festival μαζί με τον Δήμαρχο της Αθήνας.

Έλεγχος και ενημέρωση για την Καρδιακή Ανεπάρκεια στα δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων

Στο 4ο και 5ο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων κλιμάκια της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «θησαυροί» του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής (ΦΩΤΟ)

Ποιο ήταν το πρώτο ποντίκι υπολογιστή της ιστορίας; Πώς έμοιαζε ένα λάπτοπ το 1980; Με τι μηχάνημα έκαναν πράξεις τη δεκαετία του 1950;