Δύο νέοι αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουν καθήκοντα στον Δήμο Αθηναίων

Με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η Αικατερίνη Κατριβάνου και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, αναλαμβάνουν αντιστοίχως τις αντιδημαρχίες Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας και Δημοτικής Περιουσίας και Δόμησης.

Η Άννα Ροκοφύλλου και ο Γρηγόρης Λέων που κατείχαν τα συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από τη θέση των Αντιδημάρχων, καθώς θα θέσουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές. Συγκεκριμένα, η κ. Ροκοφύλλου θα είναι υποψήφια στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών, ενώ ο κ. Λέων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Οι δυο απερχόμενοι Αντιδήμαρχοι θα συνεχίσουν από τη θέση των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Αθήνα Ψηλά» να συμβάλουν στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών της Αθήνας. 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ.Μπακογιάννης, σε δήλωση του αναφέρει: «Ευχαριστώ θερμά την Άννα Ροκοφύλλου και τον Γρηγόρη Λέων για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να υλοποιήσουμε τον συλλογικό μας στόχο: Να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλότερα, να κάνουμε πιο όμορφη και πιο εύκολη τη ζωή των Αθηναίων. Εύχομαι και στους δύο “καλή επιτυχία” στην κατάκτηση των νέων υψηλών τους στόχων. Καλωσορίζουμε τους δύο νέους αντιδημάρχους και συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας».

Share it!

spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σκύλος χωρίς λουρί: Πρόστιμο 300 ευρώ – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες

Τι ισχύει για τη βόλτα με σκύλο στους δημόσιους χώρους, ποια είναι η υποχρέωση για τα περιττώματα και τι πρέπει να προσέχουν οι κηδεμόνες

Πώς δηλώνω αλλαγή κατοικίας στο Δημόσιο

Η ενημέρωση της διεύθυνσης κατοικίας σε όλους τους φορείς γίνεται πλέον με μία ενιαία διαδικασία

Οι ακριβότεροι δρόμοι της Αθήνας για αγορά κατοικίας

Ποιοι δρόμοι της πρωτεύουσας συγκεντρώνουν τις υψηλότερες τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο

Οδηγός για τον Λόφο Φιλοπάππου: διαδρομές, θέα και χρήσιμες πληροφορίες

Ο πράσινος λόφος απέναντι από την Ακρόπολη που λίγοι εκμεταλλεύονται

Πού να φας με την οικογένειά σου τον Δεκαπενταύγουστο: παραδοσιακές επιλογές στην Αττική

Από τη Νέα Σμύρνη μέχρι το Μαρκόπουλο — τρεις γειτονιές όπου η λιτανεία του Δεκαπενταύγουστου συναντά ένα καλό τραπέζι

20 ιδέες για όσους μένουν στην Αθήνα τον Δεκαπενταύγουστο

Πολιτισμός, φύση, γεύσεις και βραδινή ζωή για μια πόλη που αδειάζει αλλά δεν σταματά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκύλος χωρίς λουρί: Πρόστιμο 300 ευρώ – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες

Τι ισχύει για τη βόλτα με σκύλο στους δημόσιους χώρους, ποια είναι η υποχρέωση για τα περιττώματα και τι πρέπει να προσέχουν οι κηδεμόνες