Μέχρι τον Ιούνιο οι οριστικές μελέτες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Με σημερινή ανακοίνωση η ΑΕΠ Ελαιώνα, η σύμπραξη των τραπεζών που έχουν την ευθύνη για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτεχνή, έκανε γνωστό ότι προχωρά στην εκπόνηση των οριστικών μελετών για τις εγκαταστάσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εκπόνηση Οριστικών Μελετών εγκαταστάσεων ΠΑΟ Α.Ο.

Στην εκπόνηση των οριστικών μελετών για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΠΑΟ Α.Ο., στην περιοχή του Βοτανικού, προχωρά η ΑΕΠ Ελαιώνα, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της για την υλοποίηση του σχεδίου της Διπλής Ανάπλασης.

Σε συνέχεια της συνεργασίας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, τον Δήμο Αθηναίων και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, καθώς και της προμελέτης που ολοκληρώθηκε το 2022, η υλοποίηση του έργου εισέρχεται σε νέα φάση και εξειδικευμένη μελετητική ομάδα έχει αναλάβει την εκπόνηση των τελικών οριστικών μελετών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την έκδοση της σχετικής οικοδομικής αδείας.

Σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, οι οριστικές μελέτες αναμένεται να είναι έτοιμες εντός του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους, ανοίγοντας πλέον τον δρόμο για την ανέγερση των εγκαταστάσεων του συλλόγου στον Βοτανικό, οι οποίες θα πληρούν στο ακέραιο τους πλέον σύγχρονους κανονισμούς, αλλά και τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την ασφαλή φιλοξενία των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Σύμφωνα με τα σχέδια, τα οποία παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν από τη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, οι κύριοι χώροι του συγκροτήματος αποτελούνται από την κυρίως Αρένα, η οποία θα φιλοξενεί αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδοσφαίρου σάλας, κ.λπ., από αίθουσες αθλημάτων/προπονήσεων για την Άρση Βαρών, την Πάλη, την Πυγμαχία, την Ξιφασκία, την Επιτραπέζια Αντισφαίριση, την Σκοποβολή και την Τοξοβολία, προπονητήρια ΑΜΕΑ, βοηθητικό γυμναστήριο – προπονητήριο, καθώς και το Κολυμβητήριο. Επιπλέον, το συγκρότημα θα περιλαμβάνει τα γραφεία Διοίκησης και Εμπορικών Χρήσεων (Boutique) του συλλόγου και Αναψυκτήριο, καθώς και όλους του απαραίτητους βοηθητικούς χώρους για την εξυπηρέτηση των κύριων χρήσεων.

 

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνελήφθη ένας 27χρονος για ρίψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στη Χαμοστέρνας

Σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού.

Επιστρέφει η καλοκαιρία μετά τις βροχές και τους ισχυρούς ανέμους

Η άνοδος του υδραργύρου θα καταγραφεί και την Τρίτη του Πάσχα με πάνω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου. Πρόκειται για...

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.

Οδηγός διατροφής για το Πάσχα από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Συστάσεις για εγκράτεια στο φαγητό, ιδιαίτερα σε όσους έχουν κάνει νηστεία 40 ημέρες και στους καρδιοπαθείς.

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου

Μία τυπική Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου περιλαμβάνει Πορεία Ειρήνης, ασκήσεις γιόγκα με γέλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασχαλινό «Γεύμα Αγάπης» στο Ρουφ

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τα ευάλωτα νοικοκυριά και τους άστεγους συμπολίτες μας, οργανώνοντας ένα πασχαλινό τραπέζι, με «ζεστά» χαμόγελα, αγάπη και πνεύμα προσφοράς.