Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (29-04/01/2015)

Κώστας Λεφάκης Ζώδιαaries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά ξεκινά θετικά για τους περισσότερους από εσάς. Ευχάριστα γεγονότα θα διακοσμήσουν την καθημερινότητα σας, επίκεντρο εξελίξεων θα παρουσιάσει ο επαγγελματικός και ο κοινωνικός χώρος. Όσοι εργάζεστε αυτές τις μέρες θα εισπράξετε πολλές ικανοποιήσεις. Δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές στα προσωπικά σας όπως και οι ευκαιρίες συχνών μετακινήσεων. Τα χρήματα σας δεν θα επαρκούν αλλά αυτό πλέον το έχετε συνηθίσει.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρουσες οι μέρες που θα μεσολαβήσουν στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Συμπτώσεις και συναντήσεις προβλέπονται ευχάριστες και σημαδιακές επίσης. Φιλικά και συγγενικά πρόσωπα φαίνεται να πρωταγωνιστούν την καθημερινότητα σας. Μερικοί ενδέχεται να σας επιστρατεύσει η δουλειά σας αλλά αυτό θα είναι τελικά για καλό σκοπό. Συναισθηματικά θα γοητευτείτε από ένα καινούργιο πρόσωπο ή άλλοι θα συναντήσετε μια αγάπη σας από τα παλιά. Οικονομικά θα τα καταφέρετε παρά την αύξηση των εξόδων σας.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κοινωνικό, επεισοδιακό και λίγο κουραστικό προβλέπεται το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Παρόλο που δεν θα λείψουν οι ευχάριστες συντροφιές γύρω σας και οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις, έκτακτα περιστατικά και πιέσεις θα διασπάσουν το χρόνο και το πρόγραμμα σας. Ευτυχώς μπορείτε να τα διαχειριστείτε καλά και στο τέλος καταφέρνετε να βγείτε ασπροπρόσωποι. Γίνετε πιο προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς πάντως αλλά και ανήμερα θα περάσετε ευχάριστα είτε είστε με φίλους είτε με συγγενείς.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονες οι μέρες αυτές καθώς οι άλλοι θα σας απασχολούν συνεχώς σε σημείο που δεν μπορέσετε να τους αποφύγετε. Όλες οι μέρες λόγω του ότι το φεγγάρι γεμίζει, θα έχετε πολλά να κάνετε και αλλά τόσα να διεκπεραιώσετε. Οι βασικοί τομείς της ζωής σας θα βρεθούν σε μια κατάσταση παροξυσμού. Κατά συνέπεια φροντίστε τον εαυτό σας και προνοήστε να έχετε ήρεμο ύπνο και μικρές περιόδους ξεκούρασης. Πάντως η νέα χρονιά έχει περισσότερο παράγοντα τύχης και διευκόλυνσης για όλους εσάς.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Τις μέρες αυτές θα τις ζήσετε με δικούς σας ανθρώπους που συνήθως χρειάζεστε να είναι στο πλευρό σας. Βέβαια ο Άρης στον Υδροχόο συνεχίζει να σας ενοχλεί μέσα από τον τομέα των σχέσεων και κυρίως τις σχέσεις εκείνες που είναι στο κοινωνικό περιβάλλον. κάποιοι όμως θα πιεστείτε από το σύντροφο σας ή από κάποιους συνεργάτες σας. Φανείτε διαλλακτικοί, και όχι απότομοι. Στο μεταξύ, ο κοινωνικός σας χαρακτήρα θα καταναλωθεί και ενεργειακά και οικονομικά. Στο δεύτερο πρέπει να προσέξετε παρά πολύ.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε απ εκείνους που θα περάσετε καλύτερα σε σχέση με άλλους ζωδιακούς χαρακτήρες. Ήλιος Ερμής και Αφροδίτη σας δίνουν τις ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ευχάριστων συναντήσεων και αρκετής δόσης διασκέδασης την οποία και χρειάζεστε από καιρό και εκμεταλλευτείτε επίσης τις μέρες αυτές και σε δημιουργική δραστηριότητα. Όσοι μπορέσετε πραγματοποιήστε ένα ταξίδι, κάποιοι άλλοι θα ασχοληθείτε με ένα δικό σας πρόσωπο το οποίο ελαφρώς θα σας απασχολήσει με τα προβλήματα του, ξεπεράστε το άγχος και την ανασφάλεια για το επαγγελματικό σας μέλλον και προσαρμοστείτε κάθε φορά που βλέπετε να αλλάζει γύρω σας.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Νευρικές θα είναι για εσάς οι επόμενες μέρες και αρκετά πιεστικοί οι δικοί σας άνθρωποι. Ο Άρης στον Υδροχόο σας βοηθά να δραπετεύετε την κατάλληλη στιγμές. Γενικότερα σας σώζει ο χαρακτήρας σας που έχει την προνοητικότητα να αποφεύγει τα δύσκολα, αυτό το στοιχείο λοιπόν επιστρατεύσετε το όλες αυτές τις μέρες και να κάνετε έτσι ένα καινούργιο ξεκίνημα διπλά σε ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας αγαπούν. Την πρωτοχρονιά θα περάσετε ευχάριστα με αγαπημένους ανθρώπους, αποφύγετε μόνο τις υπερβολικές καταχρήσεις σε φαγητό και αλκοόλ.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζουν οι μέρες αυτές και ηχηρό και ευχάριστο ξεκινά για τους περισσότερους το νέο έτος. Πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, δεν θα λείψουν αιφνίδιες αλλαγές τις οποίες όμως θα μπορέσετε να ξεπεράσετε. Προσπαθήστε να μείνετε οργανωμένοι και ανεπηρέαστοι από οτιδήποτε δείτε και ακούσετε. Τυγχάνει αυτή την περίοδο να διασπάται ευκολότερα η προσοχή σας και να επηρεάζεται ο συναισθηματικός σας κόσμος. Και αυτό οι επιτήδειοι θα το εκμεταλλευτούν δέοντος.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το νέο έτος δίνει έμφαση τόσο θετική όσο και αρνητική σε ότι αφορά την συναισθηματική αλλά και την οικονομική σας ασφάλεια. Κατόπιν αυτού θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην έκφραση, στις υποσχέσεις αλλά και στις αποφάσεις. Γιορτάστε συμβολικά το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η οποία πρόκειται να αλλάξει αισθητά την ζωή σας αλλά και να σας αναγκάσει να γίνετε πιο πειθαρχημένοι και υπεύθυνοι. Αναζητήστε εκείνους που μπορούν να σας καταλάβουν, μην άγχεστε όμως αν κάτι έχει μπλοκάρει την ερωτική σας ζωή, σύντομα θα έρθει η βελτίωση.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτών των ημερών και πρέπει να αξιοποιήστε τον συνωστισμό του Ήλιου του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας. κάθε μέρα θα είναι ξεχωριστή, έντονη και ενδιαφέρουσα. Αποδεχτείτε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις και χαμογελάστε σε εκείνους που θα συναντήσετε αιφνίδια στο δρόμο σας. Μην βιάζεστε για εξελίξεις στις προσπάθειες που καταβάλετε αρκεί εσείς να κάνετε το καλύτερο σας όπου και αν στρέψετε την προσοχή σας. Ενδιαφέρουσες προβλέπονται και οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς οι μέρες έχουν μια ασάφεια και μια μεταβλητότητα. Παρόλο που ξέρετε τι πρέπει να κάνετε το αποφεύγετε. Το άλλοθι της πρωτοχρονιάς είναι σημαντικό για να αποδράσετε εκεί που θέλετε και να αποφύγετε κάποιους ενοχλητικούς τύπους. Ο Άρης στο ζώδιο σας συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί αλλά ταυτόχρονα σας κάνει ακόμα μια φορά να γίνετε αποδοτικοί και δημιουργικοί. Αποφύγετε όμως να γίνετε εμπόλεμοι με τους άλλους όσο δίκιο και αν έχετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Είστε από εκείνους που θα περάσετε ευχάριστα τις μέρες που ακολουθούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα ακολουθήσετε την παρέα των φίλων σας και δεν θα ζημιωθείτε. Η νέα χρονιά θα δώσει έμφαση σε κάποιες προσδοκίες σας και εσείς θα συμβάλετε, έστω και ακουσία, για την υλοποίηση τους. Σημαντικές προβλέπονται και οι εξελίξεις στα ερωτικά σας, με την προϋπόθεση ότι κάνετε το πρώτο βήμα και δεν διστάζετε να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε. Όσοι εξαιρείστε αυτού του κανόνα θα περάσετε όμορφα με δικούς σας ανθρώπους.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Λευτέρης Παπαδόπουλος «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό»

Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στις 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Στο Ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα (VIDEO)

Δεκάδες τα ευρήματα που μπορεί κανείς να δει σ’ ένα από τα ωραιότερα αρχαιολογικά Μουσεία της Αττικής.

Το Πάσχα και τα έθιμά του

Πάσχα ονομάζεται η μεγάλη γιορτή του ιουδαϊσμού η οποία καθιερώθηκε ως ανάμνηση της Εξόδου,...

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

This is Athens – City Festival: Το μεγάλο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της πρωτεύουσας

Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις από την 1η Μαίου έως τις 2 Ιουνίου σε ολόκληρη την Αθήνα.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας και η ERGO Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.