5 + 1 προτάσεις για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

- Advertisement -

Η παραμονή των Χριστουγέννων αποτελεί την ιδανική αφορμή για έξοδο. Τα εστιατόρια, ξενοδοχεία και μπαρ της πόλης βάζουν τα δυνατά τους για να σας εντυπωσιάσουν. Εσείς απλά πάρτε μαζί την καλύτερή σας διάθεση και απολαύστε την ατμόσφαιρα των γιορτών. Καλά Χριστούγεννα!

Clochard

Από το 1979 το εστιατόριο Clochard έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του καλού κλασικού εστιατορίου. Το βράδυ της παραμονής ένα ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση μενού θα σερβίρεται από τις 22.00 και μετά. Το ψάρι και τα θαλασσινά θα έχουν την τιμητική τους με πιάτα όπως ταρτάρ συναγρίδας με chili, lime και βασιλικό, μικρή πράσινη σαλάτα με πεσκανδρίτσα, κολοκυθόσουπα με τζίντζερ και γαρίδες και ποπιέτες γλώσσας με καραβίδες σε σάλτσα σαμπάνιας. Για κυρίως πιάτο υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αγριογούρουνο μαριναρισμένο σε μαυροδάφνη και παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση. Το δείπνο κλείνει γλυκά με μια πανδαισία σοκολάτας! Κράτηση απαραίτητη.

closhart

Τιμή/άτομο 70€.

Clochard, Προξένου Κορομηλά 4, T 2310 239805

Shark

Η ομάδα του Shark bar restaurant σας προσκαλεί να γιορτάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων με ανεβασμένη διάθεση απολαμβάνοντας από τις 21.00 και μετά ένα εμπνευσμένο μενού και φυσικά την ομορφότερη θέα στην πόλη. Η αρχή θα γίνει με καπουτσίνο αστακού. Ακολουθούν χτένια περασμένα σε βούτυρο και χριστουγεννιάτικη σαλάτα αρωματισμένη με λουΐζα και δυόσμο. Συνεχίστε επιλέγοντας φιλέτο πάπιας με σάλτσα πόρτο και αποξηραμένα φρούτα ή φιλέτο μοσχαρίσιο γάλακτος με φουαγκρά και σάλτσα ψητού. Η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με γκανάς σοκολάτας με πορτοκάλι και καραμέλα. Κράτηση απαραίτητη.

shark

Τιμή/άτομο 65€.

Shark, Αργοναυτών 2, Καλαμαριά, T 2310 416855

The Met

Στη δυτική πλευρά της πόλης βρίσκεται το ξενοδοχείο The Met. Μοντέρνο ντεκόρ, άψογη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια είναι κάποια μόνο από τα χαρακτηριστικά του. Την παραμονή των Χριστουγέννων το The Met σας καλωσορίζει στο MAISTROS BALLROOM με ένα ποτήρι ζεστό, αρωματικό κρασί Glühwein και σας προσφέρει έναν πλούσιο μπουφέ υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Παράλληλα, στο εστιατόριο CHAN μπορείτε να απολαύσετε το à la carte menu του. Ώρα έναρξης 21.00. Κράτηση απαραίτητη.

met

Τιμή/άτομο 55€.

The Met, 26ης Οκτωβρίου 48, T 2310 017000

Canteen

Κομψό, ζεστό, με ευρωπαϊκό αέρα, το εστιατόριο Canteen σας περιμένει στο κέντρο της πόλης, στην οδό Δημητρίου Γούναρη, με ένα Christmas Eve Special Menu το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, βελουτέ κολοκύθας με φασκόμηλο, παστράμι και sour cream, ριζότο με κάστανα, συκωτάκια πουλιών και καπνιστό bacon, λαχανοντολμάδες, χοιρινό στο φούρνο με κυδώνια και μοσχαράκι με χουρμάδες, καρύδια και gorgonzola. Στο τέλος γλυκαθείτε με ένα μιλφέιγ με κρέμα espresso Κράτηση απαραίτητη.

3718_KIM_9302

Τιμή/άτομο 38€.

Canteen, Δημητρίου Γούναρη 7, T 2310 228520

Γαστρονόμος

Το βράδυ της παραμονής το εστιατόριο Γαστρονόμος το γλεντάει με πλούσιο λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα με ζωντανή ορχήστρα προτείνοντας ένα μενού σε προνομιακή τιμή. Ξεκινήστε με μια ποικιλία ζεστών ορεκτικών και μια ελαφριά σαλάτα iceberg με ντρέσινγκ πορτοκαλιού, ρόδι και παρμεζάνα. Το κυρίως πιάτο συνδυάζει αγριογούρουνο στη γάστρα, στήθος γαλοπούλας γεμιστό και τηγανιά χοιρινή ριγανάτη. Το επιδόρπιο είναι μια γλυκιά τριλογία από σοκολατόπιτα, cheesecake και πουτίνγκα με σταφίδες. Κράτηση απαραίτητη.

gastronomos_1

Τιμή/άτομο 20€ με απεριόριστο κρασί.

Γαστρονόμος, λεωφόρος Παπανικολάου(στο 7,5ο χλμ. της οδού Θεσσαλονίκης-Ασβεστοχωρίου), T 2310 674200

Bord de l’eau

Ένα χρόνο μετά το epic Χριστουγεννιάτικο live τους, οι Polkar επαναλαμβάνουν την εκρηκτική τους παραμονοΧριστουγεννιάτικη φιέστα στο bord de l’eau. Folk, rock, indie, country, pop και gospel αναμειγνύονται σε έναν πανζουρλισμό ήχων.
Το live θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ, μετά το τέλος του, στις 22.00, το εκρηκτικό δίδυμο Αlex ‘o’ right & Captain k θα μας παρασύρει σε ένα Χριστουγεννιάτικο 60’s party με garage, soul, a go go και shake ‘n beat.

C_UserszervaioaDesktopSofiau039Eu00A3u039Fu2026u039Eu00BDu039Eu00B7u039Eu038Cu039Eu038Cu039Eu00ADu039Eu00BDu039Eu00B1_20141222Bord  de l'eau

Είσοδος ελεύθερη.

Bord de l’eau, Εγνατίας 45, T 2310 520911

 

Σοφία Κυρικλίδου-Ζερβαλάκη
[email protected]

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Επιστρέφει η θερινή ώρα | Μια ώρα μπροστά τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής

Η αλλαγή της ώρας σκοπό έχει την καλύτερη αξιοποίηση του φωτός της ημέρας για εξοικονόμηση ενέργειας.

Το αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου, ιδίως στις γυναίκες

Η σχέση μεταξύ αλκοόλ και καρδιακής νόσου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ισχυρή στις γυναίκες.

Δήμος Αθηναίων: Από 1ης Απριλίου 3ετές πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Από εκμάθηση κολύμβησης, μέχρι Yoga, Pilates, Πολεμικές τέχνες και Τάι Τσι.

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.