Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (22-28/12/2014)

Κώστας Λεφάκης Ζώδια

aries-horoscope-2014
ΚΡΙΟΣ

Η περίοδος των Χριστουγέννων προβλέπεται κοινωνικά ενδιαφέρουσα. Πολλοί από εσάς μπορείτε να διακριθείτε, άλλοι να έχετε επαγγελματική επιτυχία, αρκετοί να μετακινηθείτε εκεί που θέλετε, και σχεδόν όλοι να περάσετε ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που σας αρέσουν ή με κάποιους που θα συνεννοηθείτε μεταξύ σας επιτυχώς. Μικρά εμπόδια δεν θα λείψουν όσον αφορά τους χρόνους των συναντήσεων ή των μετακινήσεων. Ενδιαφέρουσα εξελίσσεται η ερωτική σας καθημερινότητα.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα παίρνουν μια καλύτερη τροπή καθώς Ερμής και Αφροδίτη προχωρούν στον Αιγόκερω. Έτσι τις μέρες αυτές πολλοί θα δεχτείτε ευχάριστες προσκλήσεις, άλλοι θα ταξιδέψετε σε ενδιαφέροντες προορισμούς και οι περισσότεροι θα περάσετε διασκεδαστικά και ευχάριστα την παραμονή των Χριστουγέννων. Προσπαθήστε να έχετε καλύψει εκκρεμότητες τυπικές αλλά και συναισθηματικές. Η αποχώρηση του Κρόνου από το Σκορπιό και η απελευθέρωση του τομέα των αισθηματικών σας είναι το δώρο που σας κάνει το πεπρωμένο τα φετινά Χριστούγεννα.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες των Χριστουγέννων σας ανεφοδιάζουν συναισθηματικά και ψυχολογικά. Μια καλύτερη εκδοχή παρουσιάζεται στο πλαίσιο των μετακινήσεων και αιφνίδια θα βρεθείτε αλλού από εκεί που έχετε προγραμματίσει. Και επειδή όλες τις μέρες θα είναι ευμετάβλητες επιστρατεύστε την ικανότητα του αυτοσχεδιασμού που σας διακρίνει. Στο μεταξύ ελέγχετε την κατανάλωση της ενέργειας και του χρήματος και μην παρασύρεστε από τους στιγμιαίους ενθουσιασμούς σας.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες είναι ευχάριστες, η νέα σελήνη σας εξυπηρετεί να κάνετε καινούργια ξεκινήματα ενώ κινητικότητα παρουσιάζει τόσο ο αισθηματικός τομέας όσο και η κοινωνική σας ζωή. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι και μην αφήνετε εξωτερικά περιστατικά να σας διασπούν την προσοχή και να σας μπερδεύουν. Ο παράγοντας της τύχης δεν θα λείψει από τα ερωτικά σας, ενώ οι συναναστροφές σας προβλέπονται ευχάριστες έως και εξυπηρετικές για την κάλυψη δικών σας αναγκών.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Πάντα αγαπάτε τα Χριστούγεννα και φέτος σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε καλύτερα από ότι πέρσι. Ο Άρης στον Υδροχόο ενεργοποιεί τις σχέσεις σας με τους άλλους ενώ παράλληλα πυροδοτεί την αγάπη ενός ανθρώπου για εσάς με έναν τρόπο που θα σας εντυπωσιάσει. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν μερικές διαφωνίες κοινωνικής ή φιλικής φύσεως. Αποφύγετε αντιθέσεις, δείξτε κατανόηση και κάντε τις δέουσες υποχωρήσεις στο όνομα των εορτών που έχετε όλες τις πιθανότητες να τις περάσετε ευχάριστα. Όσοι εργαστείτε θα βγείτε ικανοποιημένοι.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές οι μέρες αυτής της εβδομάδας τόσο γιατί η νέα σελήνη στις 22 ενισχύει την δημιουργικότητα και τις σχέσεις σας όσο και γιατί τα φετινά Χριστούγεννα σας δίνουν την ευκαιρία ευχάριστων συναναστροφών και ήρεμων στιγμών. Σαν ζώδιο όμως της εργατικότητας θα απασχοληθείτε εκτάκτως από το αντικείμενο της δουλειάς σας αλλά θα μπορέσετε γρήγορα να το ταχτοποιήσετε. Ο Κρόνος εγκαθίσταται στον Τοξότη και ορίζει ένα νέο κύκλο εξέλιξης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην αφήνετε μνήμες ή απόηχους από το παρελθόν να σας τυραννούν ψυχολογικά.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Έντονες προβλέπονται οι μέρες των Χριστουγέννων καθώς Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη συνωστίζονται στον Αιγόκερω και ενεργοποιούν την ένταση του στενού περιβάλλοντος. Ωστόσο η παραμονή των Χριστουγέννων σας βρίσκει δίπλα σε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο και να περνάτε ένα πολύ ευχάριστο βράδυ. Θέματα οικονομικά και πρακτικά θα σας απασχολήσουν. Συγκριτικά όμως με άλλες φορές θα μπορέσετε να τα διευθετήσετε. Ανησυχίες δεν θα λείψουν για ένα θέμα ερωτικό, καλά θα κάνετε όμως να μην ψάξετε περισσότερο το τι και το πώς.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς οι μέρες αυτές θα έχουν μετακινήσεις, συμπτώσεις και ποικίλες συναντήσεις. Εκείνο που χρειάζεστε ένα σιδερένιο πρόγραμμα στο οποίο να δείξετε συνέπεια. Επικοινωνιακά και ερωτικά η τύχη δεν θα λείψει και το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας θα είναι επιτυχές και στις δυο εκδοχές. Ένα έκτακτο οικογενειακό περιστατικό θα σας απασχολήσει αλλά θα το ταχτοποιήσετε γρήγορα. Ελέγχετε την διαχείριση των χρημάτων σας και προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις συνήθειες του παρελθόντος κάνοντας φέτος κάτι διαφορετικό, είτε σαν διασκέδαση είτε σαν εορτασμό.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδιαφέρουσες οι μέρες αυτές, η νευρικότητα μπορεί να μην λείψει αλλά και οι στιγμές της χαράς θα είναι αρκετές, τα γεγονότα δίνουν έμφαση στην αίσθηση της οικονομικής και αισθηματικής σας ασφάλειας. Δηλαδή αρκετές στιγμές θα φοβηθείτε ότι πρέπει ένα ξοδέψετε χρήματα και άλλες τόσες ότι πρέπει να υποκύψετε συναισθηματικά σε κάποιους ανθρώπους πέρα από την δική σας διάθεση. Δείξτε μια συγκατάβαση και φανείτε ελαστικοί σε ανθρώπους που ξέρετε και σε εκείνους που θα τύχει να βρεθούν δίπλα σας. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας δηλώνει το ξεκίνημα μιας τριετούς περιόδου όπου θα αλλάξετε και θα προβιβαστείτε κοινωνικά και ψυχολογικά.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γίνεστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εποχής. Πολλά θα δημιουργηθούν μέσα σε λίγες μέρες και αλλά τόσα θα προκύψουν. Ήλιος Ερμής και Αφροδίτη δίνουν το παρόν τους στο ζώδιο σας κάτω από μια σημαντική νέα σελήνη στις 22 του μήνα. Προσπαθήστε να είστε πιο ευχάριστοι με τους δικούς σας και πιο αποδοτικοί τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ερωτικό και σε φιλικό. Μην βιάζεστε να λύσετε προβλήματα που σας απασχολούν, αντίθετα χαρείτε τις στιγμές και ακολουθήστε εκείνους που σας αγαπούν και θέλουν να περάσετε μαζί τους όμορφα.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο σας είναι ο πυρήνας των δραστηριοτήτων αυτής της περιόδου. Θα τονιστεί η νευρικότητα, η δημιουργικότητα και η κοινωνικότητα σας. Θα είναι αισθητή η αλλαγή του τρόπου εορτασμού των Χριστουγέννων και θα βρεθείτε με άλλους ανθρώπους. Μέσα από αυτούς θα εμπνευστείτε για να πάρετε αποφάσεις που δεν είχατε σκεφτεί πριν. Οι αποφάσεις αυτές θα δώσουν μια νέα προοπτική στα αισθηματικά σας αλλά και στις οικονομικές σας διαχειρίσεις οι οποίες έχουν τονίσει το άγχος τον τελευταίο καιρό.

ΙΧΘΕΙΣ

Και για εσάς προβλέπονται οι μέρες αυτές ευχάριστες αν και θα αποδειχτούν περισσότερο καταναλωτικές οικονομικά από όσο υπολογίζατε. Θα σας γίνει όμως ίσως κάποια πίστωση από δικούς σας ανθρώπους. Επίσης σημαντικές θα είναι και οι συναντήσεις σας όπως και οι αιφνίδιες αλλαγές κάτω από την προτροπή φιλικών προσκλήσεων που θα σας γίνουν. Μέσα σε όλα καταφέρνετε να περάσετε αρκετές ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο σας και μέσα από αυτές να συντάξετε ένα καινούργιο κοινό σχέδιο.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.

Τα μυστικά της λίμνης Βουλιαγμένης (Trailer)

Στις 5 Μαΐου στην cosmotetv αποκαλύπτονται τα μυστικά της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Βανδάλισαν την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

«Η Θεία Μορφή» στο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι

Εκτίθεται στον 1ο όροφο του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.