Πως αισθάνονται τα παιδιά των πορνοστάρ;

Οι πορνοστάρ είναι καθημερινοί άνθρωποι. Πέρα από τις διάσημες περσόνες του χώρου που πάνε καθημερινά σε χλιδάτα πάρτι και έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο αρκετοί άλλοι είναι οικογενιάρχες, και μάλιστα με παιδιά.

Στο reddit ξεκίνησε ένα θέμα με τίτλο: Children of porn stars. How has this affected you growing up?“.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν το στερεότυπο πως οι πορνοστάρ είναι μανιακοί με το σεξ και την χρήση ναρκωτικών. Έχουν ροπή προς τη χλιδή και μπορούν να κάνουν κάθε φαντασίωση πραγματικότητα για μερικά δολάρια. Ακόμη επικρατεί η ερώτηση πως θα νιώσουν τα παιδιά τους όταν ανακαλύψουν το “ένοχο” παρελθόν τους;

Όπως φαίνεται το θέμα ενδιαφέρει αρκετά τον κόσμο, μιας και το εν λόγω thread έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000 σχόλια και πολλαπλές εξομολογήσεις χρηστών που χρησιμοποιώντας nicknames καταγράφουν τη δική τους μαρτυρία χωρίς να αποκαλύπτουν τα δικά τους στοιχεία, ή των γονιών τους.

Η αξιοπιστία των εξομολογήσεων ελέγχεται, ωστόσο μην ξεχνάμε πως στο συγκεκριμένο site διέρρευσαν οι γυμνές φωτογραφίες διασημοτήτων από χάκερ, χρήστη του reddit.

Ακόμα κι αν δεν ευσταθούν οι τοποθετήσεις, οι αναφορές αλλά και τα σχόλια που τις συνοδεύουν, είναι απολαυστικές. Παρακάτω παρουσιάζουμε κάποιες αντιπροσωπευτικές.

-Ο χρήστης yodaface γράφει:

Ο πατέρας μου ήταν παραγωγός ταινιών πορνό και σκηνοθέτης από το 1970 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’90. Έβγαλε άπειρα χρήματα αλλά τα έχασε όλα στον τζόγο. Το σπίτι ήταν γεμάτο φιλμ, κασέτες και αφίσες από τις ταινίες του. Δεν ξέρω αν αυτό με επηρέασε. Νομίζω πως σεξουαλικά εξελέχθηκα με ένα φυσιολογικό τρόπο. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι ο Ron Jeremy έκανε σεξ στην κουζίνα μου“.

ron-jeremy-mario

Για να του απαντήσει ένας άλλος χρήστης: “Ο Rοn Jeremy έχει κάνει σεξ στις κουζίνες όλων μας“.

-Στη συνέχεια του διαλόγου, ο kialkialkrocodial καταθέτει τη δική του μαρτυρία:

“Ο πατέρας μου δεν ήταν μεγάλος πορνοστάρ αλλά διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία παραγωγής ταινιών αισθησιακού περιεχομένου τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Ένα βράδυ είχε μεθύσει όταν ήμουν στο Κολλέγιο θυμάμαι και εκείνος μου έδειχνε όλες τις υπογεγραμμένες φωτογραφίες που είχε με πορνοστάρ. Όταν ήμουν μικρό παιδί, μου έλεγε ότι εργάζεται για μια εταιρεία που έφτιαχνε ταινίες χαμηλού μπάτζετ που υποτίθεται πως εγώ δεν θα έβλεπα ποτέ, όπως ισχυριζόταν“.article-2265775-1710D914000005DC-669_634x923

-Ο χρήστης W360 αναφέρει:

Δεν μπορώ να δω πορνό γιατί φοβάμαι ότι θα πέσω πάνω σε ταινία στην οποία παίζει ο πατέρας μου“.

Η απάντηση άλλου χρήστη είναι αποστομωτική:

Άκουσα ότι η Alexis Texas δήλωσε πως δεν θα πάει στην εκπομπή του Howard Stern γιατί “κατέστρεψε” τις αισθησιακές ταινίες που έβλεπε ο πατέρας της και τώρα δεν θέλει να “του καταστρέψει” και το “Howard Stern Show”, την αγαπημένη του δηλαδή εκπομπή.”

fmqoo

Ο Tyger Drew-Honey είναι Άγγλος ηθοποιός. Ο πατέρας του είναι ο Ben Dover, μεγάλος πορνοστάρ των 80’s. Ο ίδιος είχε μιλήσει πρόσφατα στο BBC για την εμπειρία του να ζει με τον πατέρα του και να μεγαλώνει στη σκιά του ερωτικού του παρελθόντος.

Στη συνέντευξη του εξομολογείται πως στο πάρτι που είχε κάνει για τα 18 του χρόνια, ο Ben προσέγγιζε ερωτικά πολλές φίλες του. Κάπως έτσι αποφάσισε να μην του ξαναγνωρίσει καμία του φίλη στο μέλλον.

-Σε άλλο σημείο του thread, ο Gaseraki γράφει:

“Η μεγαλύτερη αδερφή μου έπαιζε σε αισθησιακές ταινίες. Δεν πρόκειται για κάποιον γονιό μου, αλλά είναι σαν μητέρα μου μιας και εκείνη την έχω χάσει νωρίς. Είναι μεγαλύτερη κατά 10 χρόνια. Όταν ήμουν νεότερος με είχε πάρει μαζί της σε γυρίσματα. Ήμουν 8 ετών. Δεν έβλεπα τι γινόταν αλλά με είχαν αφήσει σε ένα δωμάτιο όπου ζωγράφιζα. Όταν πέρασαν τα χρόνια κατάλαβα τι συνέβαινε εκεί. Η ίδια είχε λάβει μέρος σε περίπου 40 ταινίες. Εμένα δε με επηρέασε αυτό. Αλλά εκείνη προσπαθεί να διαγράψει το παρελθόν της“.

Scottishanalysis αναφέρει από τη δική του μεριά:

Όταν ήμουν στο σχολείο ο κολλητός μου είπε ότι είδε τη μητέρα μου στο διαδίκτυο. Έψαξα και ανακάλυψα ότι η μητέρα μου όντως έπαιζε στη σειρά ταινιών “bang my wife”. Ο φίλος μου δεν το είπε πουθενά ευτυχώς μετά από δικό μου αίτημα. Δεν το έχω συζητήσει ποτέ με τη μητέρα μου και δεν νομίζω πως θα το κάνω ποτέ“.

10191075

-Ενδιαφέρον έχει η “κατάθεση” του FlacoJimenez:

Εγώ και η πρώην γυναίκα μου παίζαμε σε ταινίες για ενηλίκους. Μπορώ να σας πω πώς αντέδρασε το παιδί μου. Όταν ήταν 23 ανακάλυψε το παρελθόν μας και δεν ήθελε στην αρχή καν να μας μιλήσει. Στα 25 της, αποφάσισε να μας ξαναμιλήσει και να ζητήσει τη βοήθεια μας επειδή ο σύντροφος της την χτυπούσε. Ο γιος μας, έμαθε για τις ταινίες στα 17 του και αντέδρασε πιο ψύχραιμα. Με την τωρινή γυναίκα μου έχουμε ένα παιδί που είναι 10 μηνών. Δεν θα το αφήσω να μπει στο διαδίκτυο μέχρι να πεθάνω (λέει με χιούμορ)

ch

justcallmekhaleesi καταγράφει:

Η μητριά μου δούλευε για το Hustler στα 80’s πριν παντρευτεί τον πατέρα μου. Ήταν επίσης στρίπερ. Δεν μας το έκρυβε ποτέ και ήταν πολύ ειλικρινής πράγμα που το εκτιμώ. Νομίζω πως ήταν ειλικρινής γιατί ήξερε ότι μπορεί να το ανακαλύπταμε κατά λάθος. Με έβαλε να της υποσχεθώ πως δεν θα έλεγα ποτέ στον πατέρα μου ότι γνωρίζω. Στην κρεβατοκάμαρα τους έχει επίσης μια τεράστια εκτύπωση με εκείνη γυμνή. Δεν με έχει επηρεάσει καθόλου αυτό σχετικά με τη γνώμη που έχω για εκείνη. Έχει όμως επηρεάσει τη φυσική μου μητέρα που δεν θέλει καν να τη βλέπει“.

Dale-Bozzio-hustler

-Παρακάτω, ο Myvanhascandy αναφέρει:

Ανακάλυψα ότι η μητέρα μου είχε κάνει αισθησιακές φωτογραφήσεις και ταινίες ερωτικού περιεχομένου, στα 7 μου χρόνια. Βρήκα περιοδικά όπου πόζαρε γυμνή. Στα 20 μου, ρώτησα τη μητέρα αν είχε κάνει καυτές φωτογραφήσεις στα νιάτα της. Εκείνη, το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Αλλά τώρα που είμαι πλέον 30, το παραδέχτηκε. Τη δεκαετία του ’80, είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες για ενηλίκους. Περισσότερο από αυτό όμως, με πείραξε ότι μου εξομολογήθηκε για την εξάρτηση της από ναρκωτικές ουσίες. Στην πορεία όμως, κατάφερε να κόψει την κοκαΐνη. Πώς με επηρέασε όλο αυτό;

1. Στην αρχή δεν είχα καμία υπόληψη για τις γυναίκες. Δεν ένοιωθα σεβασμό. Δεν ήμουν πιστός γιατί δεν μπορούσα να εμπιστευτώ καμία.

2. Πλέον, τίποτα δεν είναι ταμπού για μένα.

3. Το σεξ δεν έχει νόημα για εμένα πια, μόνο ο έρωτας.

4. Είμαι αμφισεξουαλικός.

5. Δεν πίνω πολύ.

6. Δεν θέλω να κάνω παιδιά.

7. Δεν πιστεύω στον Θεό.

8. Ξοδεύω πολλά λεφτά.

9. Ενδιαφέρομαι για τις ζωές των ζώων περισσότερο από εκείνες των ανθρώπων.

Δεν ξέρω αν για όλα τα παραπάνω ευθύνεται το παρελθόν της μάνας μου. Πρακτικά, θα ήθελα να βοηθήσω όλους όσους εμπλέκονται στη βιομηχανία του σεξ και το κάνουν για τα χρήματα και να τους πω να το σταματήσουν. Με τα χρόνια πάντως, έχω “φτιάξει” τη γνώμη μου για τις γυναίκες, η ζωή με βοήθησε μιας και γνώρισα μια υπέροχη σύντροφο”.

jamman751 γράφει:

Μεγάλωσα σε μια φτωχή γειτονιά. Η μητέρα του κολλητού μου είχε μια κάμερα στο δωμάτιο της και έκανε ένα καθημερινό cam show για να βγάζει λεφτά για την οικογένεια της. Δεν μας το έκρυψε ποτέ και ήταν περήφανη για τη δουλειά της. Το να το κάνει ένας ενήλικας αυτό είναι οκ, το να το κάνει ένα παιδί όμως, είναι λάθος“.

Παρακάτω, έχουμε και μια μαρτυρία για τα παιδιά της Pamela Anderson:

-Λέει ο SianM10:

Πήγα στο ίδιο σχολείο με τους γιους της Pamela Anderson. Μπορεί να μην είναι πορνοστάρ αλλά έγινε γνωστή με τις φωτογραφήσεις και το sex tape της. Τα παιδιά της ήταν νορμάλ, συμπεριφέρονταν φυσιολογικά παρότι έβλεπαν την έκπληξη όσων μάθαιναν για την ταυτότητα της μητέρας τους. Νομίζω πως μεγαλώνοντας συμβιβάζεσαι και αποδέχεσαι το παρελθόν των γονιών σου”.

pamela-anderson-5

Η πιο απολαυστική κατάθεση όμως είναι του pls_stfu:

“Πρόσφατα κατάλαβα ότι η μητέρα μου είναι διάσημη πορνοστάρ. Ένας φίλος που ποτέ δεν είχε δει τη μάνα μου από κοντά, μου είπε για την αγαπημένη του πορνοστάρ σε μια από τις συζητήσεις μας. Κράτησα το “καλλιτεχνικό” της όνομα, γύρισα σπίτι, άνοιξα τον υπολογιστή, το έψαξα στο Google και… Έσβησα όλο το ιστορικό αναζητήσεων, έκλεισα τον υπολογιστή και μπήκα στην μπανιέρα για να κάνω ένα κρύο ντους και να συνέλθω. Δεν της το είπα. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι πορνοστάρ στην καθημερινή της ζωή. Είναι σαν μια φυσιολογική μητέρα”.

Και αν αναρωτιέστε αν προλαβαίνουν οι πορνοστάρ να μεγαλώνουν τα παιδιά τους, πρόσφατα η Kayden Kross είχε δηλώσει:

“Η περίοδος ακμής για έναν ηθοποιό του ερωτικού κινηματογράφου, ιδίως για μια γυναίκα, είναι το πολύ 18 μήνες”. Και βγάζουν χρήματα για μια ζωή.

Εν κατακλείδι, φαίνεται πως το αν κανείς επηρεάζεται από το “ένοχο” παρελθόν του γονιού του, είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και αμφιλεγόμενο.

Όπως αμφιλεγόμενη είναι και η ιδέα ότι κάποιος είναι εθισμένος στο σεξ (sex addiction).

Οι περισσότερες μελέτες πάντως συμφωνούν στο ότι το πορνό μεγαλώνει τις προσδοκίες των ανδρών αναφορικά με τις σεξουαλικές συντρόφους στην πραγματική ζωή, με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι να αποφασίζουν ότι η ψηφιακή δυσδιάστατη ερωτική γυναίκα είναι ανώτερη από την τρισδιάστατη πραγματική, η οποία μάλιστα συχνά συνδέεται με μειωμένη libido. Όλα αυτά βέβαια, μετά από υπερβολική έκθεση στην πορνογραφία αν και πιο σύγχρονες μελέτες έχουν απορρίψει αυτό το στερεότυπο.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Χωρίς «Δακτύλιο» στο κέντρο της Αθήνας λόγω Πάσχα

Ποιες ημέρες δεν θα ισχύει το μέτρο για το κέντρο της Αθήνας.

Η Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά επιστρέφει!

Στο Θέατρο Άλσος από 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη. Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσειςη Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

Λευτέρης Παπαδόπουλος «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό»

Η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στις 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Στο Ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα (VIDEO)

Δεκάδες τα ευρήματα που μπορεί κανείς να δει σ’ ένα από τα ωραιότερα αρχαιολογικά Μουσεία της Αττικής.

Το Πάσχα και τα έθιμά του

Πάσχα ονομάζεται η μεγάλη γιορτή του ιουδαϊσμού η οποία καθιερώθηκε ως ανάμνηση της Εξόδου,...

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά επιστρέφει!

Στο Θέατρο Άλσος από 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη. Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσειςη Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

Εμβολιασμός ενηλίκων: Σύμμαχος υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας

Ορισμένα από τα εμβόλια της παιδικής ηλικίας απαιτούν αναμνηστικές δόσεις για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους.