Δωρεάν ταξί στην Αθήνα χάρις την συνεργασία Taxibeat-Paypal

Ευχάριστα νέα για όσους χρησιμοποιούν ταξί καθώς, το Taxibeat σε συνεργασία με την PayPal προσφέρει δωρεάν διαδρομές ταξί στην Αθήνα. Κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Taxibeat, διαθέσιμη σήμερα για iOS και Android, και πραγματοποιώντας διαδρομή με πληρωμή PayPal, ο επιβάτης κερδίζει αυτόματα το κόστος της διαδρομής μέχρι και το ποσό των 10 ευρώ.

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά ισχύει τόσο για παλιούς όσο και για νέους επιβάτες του Taxibeat, για την πρώτη διαδρομή που θα εξοφλήσουν μέσω PayPal και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, εντός του Δεκεμβρίου.

Με την ενσωμάτωση της πληρωμής μέσω PayPal, το Taxibeat βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία μετακίνησης στην πόλη, καθιστώντας ιδιαίτερα εύκολη, γρήγορη και απλή τη διαδικασία για όλους.

Paypal-Taxibeat-xmas1

Όπως δήλωσε ο Νίκος Δρανδάκης, CEO του Taxibeat. “Ο Δεκέμβριος ήταν ανέκαθεν ο καλύτερος μήνας για το Taxibeat, αφού ο κόσμος τείνει να βγαίνει έξω περισσότερο και να χρησιμοποιεί ταξί συχνότερα. Φέτος, επιθυμία μας είναι να επιβραβεύσουμε τους επιβάτες μας με το να τους προσφέρουμε δωρεάν χριστουγεννιάτικες διαδρομές, σε συνδυασμό με την ασφάλεια και την ευκολία που παρέχει η ηλεκτρονική πληρωμή με την PayPal, έναν από τους πλέον ασφαλείς οργανισμούς πληρωμών στον κόσμο σήμερα

Ο Damien Perillat, Μanaging Director της PayPal στην Περιφέρεια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, αναφέρει: “H εμπειρία των μετακινήσεων οφείλει να είναι εξίσου εύκολη, άνετη και ασφαλής, όπως ακριβώς όταν πληρώνεις μέσω της PayPal. Γι’ αυτό το λόγο, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η συνεργασία μας με το Taxibeat στην Αθήνα. Οι υπηρεσίες του Taxibeat, βοηθούν τους πολίτες να κυκλοφορούν με άνεση μέσα στην πόλη, να εξοικονομούν χρόνο και να μετακινούνται με πραγματική ευκολία, σημαντικό ζητούμενο στην εποχή μας, δεδομένου του σύγχρονου τρόπου ζωής. Συνεπώς, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνδράμουμε στο εγχείρημα του Taxibeat να κάνει την ‘ταξιδιωτική’ εμπειρία των πελατών του ακόμα πιο εύκολη και ασφαλή, αφού μάλιστα η μέθοδος πληρωμών μας διατίθεται για κάθε online κινητή συσκευή και δεν προϋποθέτει την καταχώρηση οικονομικών στοιχείων.”

Οι επιβάτες που θέλουν να επωφεληθούν, αρκεί να συνδέσουν τον PayPal λογαριασμό τους στο Taxibeat και να κάνουν τη διαδρομή τους. Για οποιαδήποτε απορία ή υποστήριξη μπορούν να απευθύνονται στο [email protected].

Η δωρεάν εφαρμογή του Taxibeat είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play.

Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σαββατοκύριακο στο Κτήμα Φιξ

2η Ηράκλεια Γιορτή της Άνοιξης για μικρούς και μεγάλους.

Χ.Δούκας: «Να αποσυνδέσουμε τις εργασίες στις πλατείες από τα έργα του Μετρό»

Ο Δήμαρχος της Αθήνας ζητά να δοθούν γρήγορα πίσω στους κατοίκους οι ελεύθεροι χώροι.

Καθαρά και κατάλληλα τα νερά κολύμβησης στο Δήμο Κρωπίας

Εξαιρετικές οι τιμές μικροβιολογικού ελέγχου από αξιόπιστο πιστοποιημένο εργαστήριο ανάλυσης.

Reunion The Musical: Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η παράσταση στο Παλλάς

Το πρόβλημα με τους μηχανισμούς της σκηνής των καλλιτεχνών αποδείχτηκε πιο σοβαρό απ’ ότι αρχικά πίστευαν.

Τρύπα 15 μέτρων στην καρδιά του Κολωνακίου! (VIDEO)

Η μεγαλύτερη «τρύπα» της Αθήνας βρίσκεται στο Κολωνάκι. Βίντεο από ψηλά με το εντυπωσιακό σκάμμα, το βάθος του οποίου ξεπερνά το ύψος μιας πενταώροφης πολυκατοικίας.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Παρασκευή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρύπα 15 μέτρων στην καρδιά του Κολωνακίου! (VIDEO)

Η μεγαλύτερη «τρύπα» της Αθήνας βρίσκεται στο Κολωνάκι. Βίντεο από ψηλά με το εντυπωσιακό σκάμμα, το βάθος του οποίου ξεπερνά το ύψος μιας πενταώροφης πολυκατοικίας.