Champions League: Μαχαιρώθηκαν φίλαθλοι της Παρί έξω από το «Καμπ Νόου»

Δύο οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν μαχαιρώθηκαν χθες τη νύχτα στην έξοδό τους από το «Καμπ Νόου», όπου η ομάδα τους ηττήθηκε 1-3 από την Μπαρτσελόνα, όπως επιβεβαιώθηκε από την καταλανική αστυνομία.

Οι δύο υποστηρικτές της Παρί δέχτηκαν επίθεση σε διαφορετικές περιστάσεις. Ένας τραυματίστηκε στον πνεύμονα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης, όπου είναι εκτός κινδύνου. Ο άλλος μεταφέρθηκε επίσης τη νύχτα στο νοσοκομείο, αλλά μετά τη φροντίδα που του παρασχέθηκε αποχώρησε.

Η καταλανική περιφερειακή αστυνομία ανακοίνωσε ότι «ένας Γάλλος υπήκοος, ο οποίος είχε φύγει από το γήπεδο μετά το παιχνίδι, προσεγγίστηκε στην οδό ”Felipe de Paz” από δύο άνδρες ντυμένους με σκούρα ρούχα και μάσκες του σκι, που τον χτύπησαν με μαχαίρι. Το θύμα, που συνοδευόταν από άλλους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν, χρειάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο, όπου και παραμένει».

Σύμφωνα με την αστυνομία «λίγο αργότερα και κοντά στον τόπο της πρώτης επίθεσης, υπήρξε κι άλλο παρόμοιο περιστατικό. Ένας από τους ανθρώπους που είχε δεχθεί επίθεση μαχαιρώθηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, από όπου έχει ήδη αποχωρήσει».

Γάλλος φίλαθλος, που ζει στη Βαρκελώνη, είδε ένα από τα μαχαιρώματα και όπως εξήγησε μιλώντας στο ραδιόφωνο “RAC 1″ ήταν μια επίθεση απίστευτης βιαιότητας.

«Δεν έκλεψαν τίποτα, ήθελαν μόνο να επιτεθούν. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν μπόρεσα να δω πολλά πράγματα, αλλά νομίζω ότι φορούσαν κουκούλες και φώναξαν ”ζήτω η Μπάρτσα”. Δεν είδα το όπλο των επιτιθέμενων αλλά μόνο το αίμα του οπαδού στην πλάτη. Δέχθηκε τρεις μαχαιριές και είναι αρκετά σοβαρά» είπε.

Οι Γάλλοι οπαδοί, πάντως, υποστήριξαν ότι έγιναν περισσότερες επιθέσεις μετά τον αγώνα. «Δεν ήταν η μόνη επίθεση αυτού του είδους χθες το βράδυ, υπήρξαν κι άλλες καταγγελίες στην αστυνομία» αναφέρθηκε.

Το ειδεχθές περιστατικό συνέβη σε μια περίοδο που το ισπανικό ποδόσφαιρο έχει συγκλονιστεί από το θάνατο οπαδού της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, μετά από σύγκρουση με χούλιγκαν της Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 30 Νοεμβρίου.

πηγή: Ναυτεμπορική

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Παγκόσμια Ημέρα των Blogger

Το Weblogging είναι η νέα αντίληψη της διαδικτυακής δημοσιογραφίας.

🆘 Για τα άγρια άλογα του Υμηττού (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Τα κοπάδια με τα αδέσποτα άλογα στις παρυφές του Υμηττού και οι απώλειες των τελευταίων ημερών.

Η εταιρεία που σάρωσε τα χρυσά βραβεία στα Greek Export Awards 2024

Τριπλή Βράβευση το Minoa Water για τις εξαγωγές και την καινοτομία

Στην Εργατική Πρωτομαγιά είναι αφιερωμένο το σημερινό doodle της Google

Για να τιμήσει το ρόλο και τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο.

Η «Finos Film» υποδέχεται την Πρωτομαγιά (VIDEO)

Ευχές για μια ολάνθιστη και ξένοιαστη Πρωτομαγιά.

Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου 2024 | Ενημερωνόμαστε – Προετοιμαζόμαστε – Προστατεύουμε το δάσος

Το Πυροσβεστικό Σώμα συμβουλεύει και υπενθυμίζει τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται από όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ