Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (08-14/12/2014)

Κώστας Λεφάκης Ζώδιαaries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα είναι νευρική αλλά περισσότερο αποτελεσματική. Η σελήνη βρίσκεται σε χάσιμο και αυτό σημαίνει κατανάλωση ενέργειας και χρήματος. Ο Άρης έχει περάσει στον Υδροχόο και αυτό είναι ανακουφιστικό και βοηθητικό περισσότερο στις φίλιες σας και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ενδεχομένως μια προσωπική υπόθεση, μια αισθηματική ιστορία ή ένα επαγγελματικό ζήτημα να περιπλακεί σε κάποιες καταστάσεις και αυτό θα σας τονίσει το άγχος. Γρήγορα όμως θα επέλθει η διασαφήνιση. Σε όλους τους τομείς χρειάζεται να κρατήσετε ψυχραιμία και ευελιξία. Στα αισθηματικά σας το πράγμα αλλάζει προς το τέλος της εβδομάδος και γίνεται πιο μοιραίο το όλο κλίμα. Στα οικονομικά τα χρήματα θα φύγουν γρήγορα σε υποχρεώσεις.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς η δεύτερη εβδομάδα είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα στις εξελίξεις του επαγγελματικού τομέα. Οι καταστάσεις που θα μεσολαβήσουν θα σας ωθήσουν αναγκαστικά στην αλλαγή τακτικής. Γενικότερα θα μπορέσετε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας ή να δείτε εκείνους τους ανθρώπους που χρειάζεστε. Ο Κρόνος κάνει τα τελευταία βήματα στο Σκορπιό ετοιμάζοντας μια ανακούφιση για τον τομέα των σχέσεων. Μην χάνετε την υπομονή σας τώρα. Έρχεται μια καλύτερη εποχή από τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς η ένταση στον τομέα των σχέσεων συνεχίζεται όπου θα πρέπει να ελιχθείτε για να αποφύγετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Η αισθηματική σας ζωή εξακολουθεί να ευνοείται και εδώ θα πρέπει να φανείτε έξυπνοι και επιδέξιοι. Στα πρακτικά θα υπάρξουν εμπόδια και στα οικονομικά μικρές δυσκολίες που όμως θα ξεπεράσετε αν είστε ήρεμοι και διορατικοί. Εξακολουθήστε να υπερασπίζεστε την δουλειά σας και προσπαθήστε να έχετε εναλλακτικές όταν ένα σχέδιο μπλοκάρει ή αναβάλλεται.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς είναι περίεργες οι μέρες αλλά όχι κακές. Ο χρόνος θα κυλήσει γρήγορα και η διάθεση σας θα είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη. Μεταβαλλόμενες θα είναι και οι καταστάσεις στο εξωτερικό περιβάλλον. Μια νέα πραγματικότητα ξεδιπλώνεται μπροστά σας που σας δημιουργεί άγχος αλλά πρέπει να είστε ψύχραιμοι προς το παρόν. Η αποχώρηση του Άρη από τον Αιγόκερω σας δίνει περιθώρια να βάλετε σε τάξη προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Για εσάς οι μέρες είναι συμπαθητικές αλλά λιγότερο παραγωγικές από ότι τις προηγούμενες εβδομάδες. Συμπτώσεις και συναντήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο, θετικό ή δύσκολο, εξαρτάται από την περίπτωση. Κάποιοι θα αναγκαστείτε να πάρετε πρόωρες αποφάσεις για ένα θέμα επιχειρηματικό ή αισθηματικό. Μην πανικοβάλλεστε απλώς αυτοσχεδιάστε. Οι εξελίξεις είναι σημαντικές σε ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό ζήτημα, θα ακολουθήσει περίπλοκη διαδικασία αλλά στο τέλος θα βγείτε ωφελημένοι. Στο στενό περιβάλλον ζείτε τις τελευταίες δυσκολίες καθώς ο Κρόνος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Σκορπιό.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος συνεχίζει να έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα για ότι συμβεί στην ζωή σας από το ξεκίνημα του 2015. Ασχοληθείτε προς το παρόν με ότι είναι άμεσα αναγκαίο ενώ κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες. Ερωτικά θα υπάρξουν καλές στιγμές θα υπάρξουν και διαφωνίες. Απολαύστε τις πρώτες και διαχειριστείτε έξυπνα τις δεύτερες. Τις μέρες αυτές αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας ακόμα και στους δικούς σας ανθρώπους.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς οι μέρες είναι αποδοτικότερες και καλύτερες. Συνεχίστε να αξιοποιείτε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και προσπαθήστε να δείτε καλύτερα τι σας συμφέρει με αντικειμενική κρίση. Υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγετε από την οικονομική διαχείριση παρασυρόμενοι από αιφνιδιασμούς ή από το στρες. Προέχει να αποφύγετε να κάνετε λάθη σε αυτόν τον τομέα. Ο Άρης στον Υδροχόο σας ανοίγει ένα καινούργιο ορίζοντα ή δίνει μια νέα προοπτική σε ένα νευραλγικό τομέα της ζωής σας. Τέλος μια καινούργια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει και θα σας βάλει σε περίσκεψη.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες που μεσολαβούν εξακολουθούν να δοκιμάζουν την συναισθηματική και την οικονομική σας αίσθηση της ασφάλειας. Το κλίμα συνεχίζει να είναι μεταβαλλόμενο και αρκετά απρόβλεπτο. Μια νέα τροπή θα πάρουν πολλά πράγματα στον οικογενειακό τομέα και στην προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε να εξασκήσετε κριτική στους γύρω σας και μην εκφράζετε αυτά που νιώθετε σε βάθος. Στον οικονομικό τομέα προσπαθήστε να αξιοποιήσετε εισπράξεις αλλά και να αποφύγετε περιττές αγορές.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεχίζουν οι μέρες να είναι ενδιαφέρουσες αλλά και κουραστικές. Πολύπτυχο το πρόγραμμα της ζωής σας όπου η καθημερινότητα παίρνει συχνά διαφορετικές διαστάσεις από αυτά που είχατε προγραμματίσει. Μην καταναλώνετε άσκοπα το χρόνο και το χρήμα σας. Διατηρήστε ένα μέτρο στις δραστηριότητες σας, μην βιάζεστε να δεσμευτείτε με όρους ή συμφωνίες, φανείτε ψύχραιμοι όταν οι άλλοι χάνουν το μέτρο και γίνονται επιθετικοί απέναντι σας. Μην βιάζεστε να κάνετε από τώρα προγράμματα για τις εορτές.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εξελίξεις πληθαίνουν, ο Άρης περνά στο Υδροχόο για να δώσει έμφαση στα οικονομικά σας, οι εσωτερικές σας ανησυχίες δεν υποχωρούν, ενώ κάποια γεγονότα απασχολούν τις σκέψεις σας για το μέλλον καθώς καλλιεργούν ένα διακριτικό αίσθημα ανασφάλειας μέσα σας. Συνεχίστε να κάνετε καλά αυτό που κάνετε και αφήστε το χρόνο να σας βοηθήσει. Σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί γι αυτό μην βιάζεστε να πάρετε θέσεις, κυρίως επιθετικότητας ή και υποχώρησης. Κάτι σημαντικό θα προκύψει στα ερωτικά σας.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα προχωρούν καλύτερα καθώς ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα σε οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα, έτσι ώστε να συνεχίσετε την πορεία σας στην καινούργια χρονιά απαλλαγμένοι από κάθε λογής χρεωστικά υπόλοιπα. Στο μεταξύ η Αφροδίτη και ο Άρης σας βοηθούν να πετύχετε ευκολότερα το αποτέλεσμα που θέλετε, εκεί που θέλετε. Και επειδή προβλέπεται να περάσετε όμορφα τα Χριστούγεννα ακολουθήστε την ροη των γεγονότων και μην βιάζεστε να δώσετε υποσχέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς οι μέρες θα είναι μεν κουραστικές αλλά αποτελεσματικές. Συνεχίζονται οι εξελίξεις τόσο στον προσωπικό περιβάλλον όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Εκμεταλλευτείτε κάθε διερχόμενη ευκαιρία και προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι όταν άνθρωποι και γεγονότα κάνουν γκρίζα την ατμόσφαιρα γύρω σας. Αναζητήστε εκείνους που σας καταλαβαίνουν και αν έχετε μια ερωτική – αισθηματική σχέση ενισχύστε την. Αποφύγετε λάθη στην επαγγελματική σας δραστηριότητα και στην διεκπεραίωση υποχρεώσεων και τέλος βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και να ηρεμείτε.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.

Τα μυστικά της λίμνης Βουλιαγμένης (Trailer)

Στις 5 Μαΐου στην cosmotetv αποκαλύπτονται τα μυστικά της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Βανδάλισαν την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

«Η Θεία Μορφή» στο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι

Εκτίθεται στον 1ο όροφο του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.