Κύπρος: Σοκ από το βίντεο-ντοκουμέντο με το μαφιόζικο χτύπημα στην Αγία Νάππα

- Advertisement -

Υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα στην Κύπρο, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις δύο σήμερα τα ξημερώματα, ο δράστης της απόπειρας φόνου, φέροντας κουκούλα, πέρασε πεζός έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα που βρίσκεται στην Οδό Κρύου Νερού και αφού ανέσυρε πυροβόλο όπλο, έριξε πυροβολισμούς εναντίον προσώπων που βρίσκονταν στο καφεστιατόριο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά μία γυναίκα ηλικίας 26 χρόνων και τρεις άνδρες, οι δύο ηλικίας 38 χρόνων και ο τρίτος ηλικίας 32 χρόνων.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Όλοι οι τραυματίες φέρουν διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες στο σώμα τους, ενώ η 26χρονη υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση των τεσσάρων ατόμων κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου άρχισαν τη συλλογή στοιχείων, ενώ υλικό για τη δράση του άγνωστου κουκουλοφόρου αναμένεται να δώσουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος βρέθηκε επί τόπου μαζί και με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, δήλωσε ότι «έχει εντοπιστεί στη σκηνή, μεταξύ άλλων τεκμηρίων, ένα πυροβόλο όπλο, το οποίο έχει παραληφθεί και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Πρόσθεσε ότι «γίνονται όλες οι εξετάσεις, έχουμε στα χέρια μας κλειστά συστήματα παρακολούθησης τα οποία αξιολογούνται ήδη και έχουν συλλεχθεί τα τεκμήρια, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς» να εξαχθούν τα όποια συμπεράσματα.

Ο κ. Κωνσταντίνου είπε στους δημοσιογράφους ότι «γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα, πρόσωπο το οποίο φορούσε κουκούλα πέρασε πεζό έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα και αφού ανέσυρε πυροβόλο όπλο άρχισε να πυροβολεί εναντίον των θαμώνων».

«Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου τυγχάνουν νοσηλείας ενώ μία γυναίκα η οποία είναι τραυματίας κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στη Λευκωσία και να τύχει περαιτέρω περίθαλψης λόγω του ότι τα τραύματά της κρίνονταν ως σοβαρά», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

Ερωτηθείς για τα ελατήρια της απόπειρας φόνου ο κ. Κωνσταντίνου, είπε ότι «είναι κάτι το οποίο διερευνούμε, αντιλαμβάνεστε είμαστε στα αρχικά στάδια της διερεύνησης της υπόθεσης και είναι κάτι το οποίο τελεί υπό διερεύνηση».

Σε άλλη ερώτηση κατά πόσον ενδεχομένως ο στόχος να ήταν άτομο που δραστηριοποιείται στην περιοχή, ο κ. Κωνσταντίνου δήλωσε πως «είναι κάτι το οποίο διερευνούμε και θα φανεί σε μεταγενέστερο στάδιο εάν όντως το συγκεκριμένο πρόσωπο στο οποίο αναφέρεστε ήταν ο στόχος της συγκεκριμένης επίθεσης».

Για την παρουσία στη σκηνή του Αρχηγού Αστυνομίας, Κύπρου Μιχαηλίδη, ο κ. Κωνσταντίνου είπε ότι «καταδεικνύει το ότι ως Αστυνομία μας προβληματίζει η συγκεκριμένη απόπειρα φόνου, και είναι κάτι που γνωρίζετε, ότι ο Αρχηγός, λαμβάνει τέτοιου είδους ζητήματα πολύ σοβαρά».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sigmalive.com

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

Εγκαινιάστηκε η νέα πεζογέφυρα στο Παλατάκι (ΦΩΤΟ)

Ένα σημαντικό έργο, που θα αυξήσει σημαντικά την οδική ασφάλεια και την ασφάλεια των πεζών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.