Η Uber Taxi πλέον και στην Ελλάδα: Ταξί σε όλη την Αθήνα με το πάτημα ενός κουμπιού

Το uberTAXI στην Ελλάδα

Η καινοτόμα πλατφόρμα της Uber συνδέει τους οδηγούς με τους επιβάτες σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Είτε πηγαίνεις για ψώνια στην Κηφισιά, βόλτα με φίλους στο κέντρο της Αθήνας, για έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα, για ψάρι στον Πειραιά, είτε στη δουλειά σου, το uberTAXI σου προσφέρει έναν εύκολο, ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο για να διασχίσεις την πόλη.

Το uberTAXI είναι η εφαρμογή για smartphones της Uber που συνδέει τους επιβάτες με τους επαγγελματίες οδηγούς Ταξί στην ίδια πλατφόρμα. Με το uberTAXI, οι επαγγελματίες οδηγοί Ταξί, της Αθήνας, μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους παίρνοντας περισσότερα δρομολόγια και μειώνοντάς παράλληλα το χρόνο αναμονής τους στις πιάτσες.

Η Αθήνα είναι ιδανική για το λανσάρισμα του uberTAXI καθώς διαθέτει περισσότερους από δέκα χιλιάδες οδηγούς Ταξί έτοιμους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους επιβάτες. Η λειτουργία του uberTAXI αναδεικνύει τη σημασία της αξιοποίησης του υπάρχοντος συστήματος μεταφορών, με την τεχνολογία που φέρνει η Uber να συμπληρώνει τις επιλογές που ήδη υπάρχουν στην Αθήνα.

Ο Loïc Amadò, εκπρόσωπος της Uber Greece δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα της πλατφόρμας uberTAXI στην Αθήνα. Το uberTAXI δίνει στον κόσμο μια εύκολη και αξιόπιστη επιλογή για να κινείται στην πόλη

Το uberTAXI ανοίγει την πλατφόρμα και την τεχνολογία της Uber στους επαγγελματίες οδηγούς Ταξί, προσφέροντας περισσότερες επιλογές τόσο σε αυτούς όσο και στους αθηναίους επιβάτες. Με την τάση στις μεταφορές να είναι οι συναλλαγές χωρίς μετρητά, το uberTAXI δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους και να προσφέρουν την ποιοτική εμπειρία της Uber στην, γεμάτη ζωή, ελληνική πρωτεύουσα

Τι είναι τελικά το uberTAXI;

Η εφαρμογή της Uber είναι διαθέσιμη για όλα τα smartphones (iOS, Android, Windows Phones και Blackberry). Οι επιβάτες πρέπει απλώς κατεβάσουν την εφαρμογή, να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό και να ξεκινήσουν τις διαδρομές τους με το πάτημα ενός κουμπιού! Η Uber προσφέρει μοναδική ασφάλεια παρέχοντας στον επιβάτη πληροφορίες όπως η φωτογραφία, το όνομα του οδηγού και ο αριθμός κυκλοφορίας του Ταξί, ενώ ο επιβάτης έχει και τη δυνατότητα να βλέπει την πορεία του Ταξί σε πραγματικό χρόνο καθώς πλησιάζει για να τον παραλάβει. Επίσης οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε έναν ζωντανό χάρτη με GPS τον οποίο μπορούν να μοιραστούν με φίλους ή δικούς τους ανθρώπους ώστε εκείνοι να παρακολουθούν την διαδρομή τους και να σιγουρευτούν ότι θα φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Η Uber είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μετκινηθείς: η τοποθεσία σου ανιχνεύεται από χάρτες GPS ώστε να γνωρίζουν την απόσταση τόσο ο οδηγός όσο και ο επιβάτης. Όταν η διαδρομή ολοκληρώνεται, η πληρωμή γίνεται χωρίς μετρητά κάνοντας τη συναλλαγή εύκολη και ασφαλή για οδηγούς και επιβάτες.

Επισκεφθείτε το http://blog.uber.com/athensgr και δείτε ποιοι ήταν οι Rider Zeros, οι πρώτοι επιβάτες μας!

Τι είναι το Uber;

Uber-app

Η Uber είναι μια εταιρία τεχνολογίας, η οποία συνδέει τους επιβάτες -χρήστες της εφαρμογής- με τους οδηγούς που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, σε πραγματικό χρόνο. Η πλατφόρμα της Uber προσφέρει λύσεις μετακίνησης σε περισσότερες από 230 πόλεις, σε 50 χώρες παγκοσμίως, ενώ συμβάλλει στην εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο μετακινείται ο κόσμος στην πόλη.

Τι είναι το uberTAXI;

Το uberTAXI είναι η εφαρμογή της Uber, η οποία συνδέει τους επιβάτες με τα αδειοδοτημένα Ταξί, παρέχοντας τους έναν εύκολο, ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο μετακίνησης στην πόλη, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες οδηγούς Ταξί της Αθήνας να αυξήσουν τις διαδρομές τους, αποκτώντας περισσότερους πελάτες.

Μέσω της εφαρμογής Uber, οι επαγγελματίες οδηγοί Ταξί που συμμετέχουν στην πλατφόρμα μπορούν να βελτιώσουν την αποδοτικότητα τους και να αυξήσουν το εισόδημά τους, κάνοντας περισσότερες διαδρομές με μικρότερες αποστάσεις και περιορίζοντας το χρόνο αναμονής.

Πώς λειτουργεί το uberTAXI;

Κάθε χρήστης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή για κινητές συσκευές iOs/Windows/Android/Blackberry και να δημιουργήσει το δικό του προσωπικό λογαριασμό. Τα απαραίτητα στοιχεία είναι το όνομα, το τηλέφωνο και ο αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή PayPal, καθώς το Uber λειτουργεί χωρίς μετρητά. Οι επιβάτες απλώς κατεβάζουν την εφαρμογή, δημιουργούν ένα λογαριασμό και ξεκινούν τις διαδρομές τους μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Στην Uber, η ασφάλεια είναι πρωταρχική μας προτεραιότητα και όλοι οι οδηγοί που είναι μέλη της πλατφόρμας διαθέτουν επαγγελματική άδεια οδηγού ταξί, ενώ έχουν ελεγχθεί από την Uber πριν εγκριθούν. Το uberTAXI παρέχει πρωτοφανή επίπεδα ασφάλειας, επιτρέποντας στον επιβάτη να έχει πρόσβαση στη φωτογραφία και το όνομα του οδηγού, την πινακίδα του ταξί καθώς και να γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο την πορεία του. Οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε έναν live χάρτη με χρήση GPS καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, τον οποίο μπορούν να μοιραστούν με την οικογένεια, τους συνεργάτες ή τους φίλους τους, έτσι ώστε να παρακολουθούν κι εκείνοι τη διαδρομή τους ώσπου να φτάσουν στον προορισμό τους. Μπορούν, κυριολεκτικά, να παρακολουθήσουν τη γρήγορη και ασφαλή άφιξή τους. Στο τέλος όλων των διαδρομών μέσω Uber, τόσο ο επιβάτης όσο και ο οδηγός βαθμολογούν τη διαδρομή έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών.

Τα οφέλη

  • Το uberTAXI είναι μια εύχρηστη, ασφαλής και αξιόπιστη λύση για μετακίνηση στην Αθήνα
  • Όλες οι διαδρομές στην πλατφόρμα Uber γίνονται χωρίς καθόλου μετρητά και χρεώνονται αυτόματα σε μια προεπιλεγμένη πιστωτική κάρτα που έχει εισαχθεί στην εφαρμογή, κάνοντας ασφαλείς τις πληρωμές τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους επιβάτες.
  • Η γνώση και η εμπειρία των οδηγών ταξί της Αθήνας και η εμπειρία χρήσης της εφαρμογής Uber . Με το Uber οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί της Αθήνας έχουν πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο επιβατών, το οποίο αποτελείται τόσο από επισκέπτες από άλλα μέρη του κόσμου όσο και από κατοίκους της πόλης.
  • Οι οδηγοί μπορούν να βελτιώσουν την αποδοτικότητα τους και να αυξήσουν το εισόδημά τους, περιορίζοντας το χρόνο αναμονής τους

Το uberTAXI στην Αθήνα

Η Αθήνα αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για το λανσάρισμα του uberTAXI, λόγω του μεγάλου αριθμού οδηγών Tαξί που είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν το κοινό καθώς η πόλη αριθμεί πάνω από δέκα χιλιάδες οδηγούς. Η λειτουργία του uberTAXI αναδεικνύει τη σημασία της αξιοποίησης του υπάρχοντος συστήματος μεταφορών, με την τεχνολογία που φέρνει η Uber να συμπληρώνει τις επιλογές που ήδη υπάρχουν στην πόλη. Με την τάση στις μεταφορές να είναι τα ασφαλέστερα συστήματα με συναλλαγές χωρίς μετρητά, η Uber δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα μας προσφέροντας μια υψηλού επιπέδου εμπειρία και αποκτώντας πρόσβαση σε χιλιάδες Uber επιβάτες.

Προσφέρουμε την υπηρεσία uberTAXΙ σε πολλές πόλεις του κόσμου, όπως η Νέα Υόρκη, η Ουάσινγκτον, το Σίδνεϊ και το Λονδίνο και είμαστε ενθουσιασμένοι που πλέον είναι διαθέσιμη και στην Αθήνα. Στην Uber, είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε την πλατφόρμα uberTAXI στην Αθήνα και συνεισφέρουμε στη δημιουργία των «έξυπνων πόλεων» του αύριο, σήμερα!

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Από την Ακρόπολη στο Βόλο η Ολυμπιακή Φλόγα (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Θα διασχίσει πολλές περιοχές της Αθήνας με τους Λαμπαδηδρόμους να μεταφέρουν το Ιερό Φως.

«MyCoast»: Τo νέο app καταγγελιών για τις παραλίες

Μέσω της νέας ψηφιακής εφαρμογής «MyCoast», οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας.

Έργα ανάδειξης των μνημείων της Αττικής από την Περιφέρεια και το ΥΠΠΟ

Έργα αποκατάστασης και συντήρησης των μνημείων της Ακρόπολης, της Αρχαίας Αγοράς και του Κεραμεικού των Αθηνών.

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Την Κυριακή 21 Απριλίου, τρέχουμε στον Υμηττό.

Με τα έσοδα των αγώνων θα αγοραστούν δέντρα που θα φυτευτούν στο βουνό που θα τρέξει ο καθένας.

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.

Λουτεΐνη: Τα 4 σούπερ οφέλη στην υγεία και πού την βρίσκουμε

Έχετε ακούσει για την λουτεΐνη, αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό με τα εκπληκτικά οφέλη για...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«MyCoast»: Τo νέο app καταγγελιών για τις παραλίες

Μέσω της νέας ψηφιακής εφαρμογής «MyCoast», οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας.

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.