Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (01-07/12/2014)

Κώστας Λεφάκης Ζώδια

aries-horoscope-2014

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα θα παρουσιάσει μια ραγδαία εξέλιξη. Η πανσέληνος στις 6 του μήνα θα πυροδοτήσει καινούργια ενδιαφέροντα και εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Παράλληλα ο Άρης κλείνει την δύσκολη επιρροή του σε εσάς και αρχίζει μια καλύτερη. Αυτό σημαίνει ότι θα βάλετε σε τάξη ότι μέχρι τώρα ανέτρεψε. Μεριμνήστε για την τακτοποίηση των οικονομικών σας και διεκπεραιώστε έξυπνα τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ζήστε τις καλές στιγμές στην αγάπη και πάρτε τις αποφάσεις εκείνες τόσο για το μέλλον της ζωής σας όσο και για το πώς θα περάσετε τις γιορτές. Το μεγάλο τρίγωνο της Φωτιάς ενεργοποιείται προς όφελος των επιδιώξεων σας.

taurus-horoscope-2014

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες που μεσολαβούν θα παρουσιάσουν επικοινωνιακό αλλά και δημιουργικό ενδιαφέρον. Παρόλο που δεν θα λείψουν μερικές δύσκολες ώρες η ροη της ενέργειας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου τόσο στην εργασία σας όσο και στην προώθηση των επιδιώξεων σας. Οικονομικά αποφύγετε τις υπερβολές στις ιδιοτροπίες σας και τους καταναλωτισμούς σας. Ερωτικά δείτε ποιο αισιόδοξα το μέλλον και πάρτε πρωτοβουλίας στην σχέση σας. Επαγγελματικά γίνετε πιο εργατικοί αποφεύγοντας την κριτική και τα σχόλια.

gemini-horoscope-2014

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική η εβδομάδα αυτή αλλά και η πανσέληνος που σχηματίζεται στο τέλος της. Αλλαγές θα σημειωθούν στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Ανοίγει επίσης ο ορίζοντας των προοπτικών σας και μπορείτε να επεκτείνετε τα όρια της επικρατείας σας. Μια νέα εποχή ετοιμάζεται για εσάς. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο και μην βιάζεστε να αποφασίσετε για κάτι σχετικά με τα οικονομικά σας. Αντίθετα γίνετε πιο επινοητικοί στον επαγγελματικό σας τομέα. Δείτε αισιόδοξα το μέλλον σας.

cancer-horoscope-2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδιαφέρουσα η πρώτη εβδομάδα του μήνα αλλά όχι ιδιαίτερα ήρεμη. Η πανσέληνος του Σαββάτου δίνει έμφαση σε ανησυχίες αλλά και σε υπερβολές του χαρακτήρα σας. Ελέγχετε τον φυσικό σας παρορμητισμό είτε στην θετική είτε στην αρνητική του έκφραση. Φανείτε πιο συνεπείς στην εργασία σας και ανεκτικοί με τους παράγοντες της. Αξιοποιήστε οικονομικές ευκαιρίες για εξόφληση υποχρεώσεων.

leo-horoscope-2014

ΛΕΩΝ

Δείτε αισιόδοξα το παρόν αλλά και το άμεσο μέλλον. Το μεγάλο τρίγωνο της Φωτιάς αυτών των ημερών και η πανσέληνος του Σαββάτου σας ευνοεί από αρκετά έως πολύ. Τονίζεται επίσης η δημιουργική σας έκφραση αλλά και η αισθηματική σας δραστηριότητα. Αναγνωρίζονται ευκολότερα οι κόποι που καταβάλατε αλλά και οι ικανότητες που διαθέτετε. Επιμεληθείτε καλύτερα τις δημόσιες εμφανίσεις σας και κερδίστε τον χαμένο χρόνο για να κλείσετε σχετικές υποθέσεις.

virgo-horoscope-2014

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νευρικό το διάστημα που ακολουθεί στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου καθώς δίνει έμφαση στις ιδιοτροπίες των ανθρώπων που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε. Κατάλληλη όμως ευκαιρία για να ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Συνθηκολογήστε με όσους δεν μπορείτε να αγνοήσετε ή να απομακρύνετε. Αξιοποιήστε τις καλές στιγμές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό κομμάτι της ζωής σας. Ανταποκριθείτε σε μια πρόταση ερωτικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντος.

libra-horoscope-2014

ΖΥΓΟΣ

Έντονο το πρώτο διάστημα του Δεκεμβρίου και χαρακτηριστικές οι εξελίξεις με επίκεντρο το προσεχές Σάββατο. Η πανσέληνος της 6ης Δεκεμβρίου σας βοηθά να αξιοποιήσετε συναντήσεις. Μεθοδεύεστε την τακτική σας για να πιάσετε ευκολότερα τους στόχους σας. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, προνοείστε περισσότερο και φροντίστε να μην γίνουν αυτή την περίοδο τυχόν σημαντικά άλματα. Ταχτοποιήστε τις οικονομικές σας συναλλαγές προκειμένου να είστε ήρεμοι την περίοδο των εορτών. Είναι σίγουρο πως ένας συντηρητικός χειρισμός θα σας οδηγήσει σε σαφή βελτίωση.

scorpio-horoscope-2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχετικά ενδιαφέρουσες οι μέρες του Δεκεμβρίου και σημαντικές οι οικονομικές σας υποθέσεις. Σας δίνεται ευκαιρία να λύσετε σχετικά προβλήματα ή να κερδίσετε μια πίστωση χρόνου σε κάτι που σας πιέζει οικονομικά ή μία επαγγελματική εκκρεμότητα που δεν μπορείτε ακόμα να κλείσετε. Ευνοείστε στην επαγγελματική πρόοδο ή στην βελτίωση των συνθηκών αυτού του τομέα. Παρά την ανάγκη σας να ταξιδέψετε υπάρχουν ακόμα εμπόδια. Οι μέρες αυτές σας θέλουν συνειδητούς σε κάθε σας πράξη και προνοητικούς σε κάθε οικονομική διαχείριση.

sagittarius-horoscope-2014

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γιορτάστε με λαμπρό τρόπο τα φετινά σας γενέθλια, η συνύπαρξη του Ερμή, της Αφροδίτης και του Ήλιου στο ζώδιο σας, τονίζει τον παράγοντα της τύχης. Μην άγχεστε όμως τόσο πολύ για το οικονομικό και αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν την πορεία τους. Άλλωστε έχετε ένα καταπληκτικό μηχανισμό διαχείρισης και ελέγχου των χρημάτων σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για την εγκατάσταση του Κρόνου στο ζώδιο σας που θα σας αναδιοργανώσει. Αποφύγετε άσκοπες συναναστροφές όπως και άσκοπες απασχολήσεις. Ενδώστε σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και μεριμνήστε για την ερωτική σας ζωή.

capricorn-horoscope-2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδιαφέρον το διάστημα που ακολουθεί αλλά μεταβατικό και λιγότερο παραγωγικό. Ο Άρης παραμένει ακόμα λίγο στο ζώδιο σας διατηρώντας έντονη και νευρική την καθημερινότητα σας. Προσέξτε τι λέτε και που τα λέτε και αποφύγετε αναμετρήσεις όσο και αν έχετε δυνατή αυτοπεποίθηση. Προνοήστε από τώρα για τα χρήματα που θα χρειαστείτε, ελέγχετε την οδήγηση σας και αποφύγετε υπερβολές στην συμπεριφορά σας. Σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σας, Προσαρμοστείτε στο επικρατούν κλίμα και αποφύγετε αντιστάσεις και καπρίτσια.

aquarius-horoscope-2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδιαφέρον το διάστημα τόσο για την κοινωνική σας ζωή όσο και για τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες. Αισθητή βελτίωση θα δείξει η καθημερινότητα ή μεγαλύτερη διευκόλυνση η επικοινωνία σας. Ο Άρης έρχεται να εγκατασταθεί στο ζώδιο σας για να ευαισθητοποιήσει το νευρικό σας σύστημα. Οι συμπτώσεις στα ερωτικά σας θα είναι μοιραίες και οι εξελίξεις ακόμα περισσότερο. Τέλος μην αφήνετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα να τα διαχειρίζονται άλλοι και μάλιστα όταν αυτοί είναι ανίδεοι ή ανίκανοι.

pisces-horoscope-2014

ΙΧΘΕΙΣ

Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στην εργασία και στην κοινωνική σας ζωή. Σας δίνεται η ευκαιρία να πετύχετε κάτι που θέλετε από καιρό. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σας κουράσουν αλλά είναι απαραίτητοι σαν μεσάζοντες για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Οικονομικά η κατάσταση βελτιώνεται ακόμα και αν δεν έχετε πολλά χρήματα στο πορτοφόλι σας. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι αισθητή η προσφορά ή η βοήθεια τρίτων προς εσάς σε αυτόν τον τομέα. Γίνετε πιο κοινωνικοί και προετοιμαστείτε συναισθηματικά και πρακτικά για ένα πολύ σημαντικό μήνα που ξεκινά τώρα. Ερωτικά η κατάσταση θα είναι διακυμαινόμενη αλλά ενδιαφέρουσα.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο Ian Rankin στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στις 26 Απρ, 19:00 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου (LIVE)

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένοι άνεμοι.

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Άλιμο και Παλαιό Φάληρο την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 05.00' έως 13.00'.

Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου στο Δήμο Παλλήνης

“Άνοιξε κι εσύ την πόρτα στο βιβλίο”, 19 - 21 Απριλίου 2024.

Από την Ακρόπολη στο Βόλο η Ολυμπιακή Φλόγα (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Θα διασχίσει πολλές περιοχές της Αθήνας με τους Λαμπαδηδρόμους να μεταφέρουν το Ιερό Φως.

«MyCoast»: Τo νέο app καταγγελιών για τις παραλίες

Μέσω της νέας ψηφιακής εφαρμογής «MyCoast», οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«MyCoast»: Τo νέο app καταγγελιών για τις παραλίες

Μέσω της νέας ψηφιακής εφαρμογής «MyCoast», οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας.