Ο Μ. Χατζησάββας μπλέκει “Γκιουλενιστές” με ξέπλυμα μαύρου χρήματος στη Ρόδο. Εντός κόλπου και κυβερνητικά στελέχη

Ο Μανώλης Χατζησάββας υπήρξε για πολλά χρόνια πράκτορας της ΕΥΠ στην Τουρκία, διατελώντας ίσως τον πιο αγωνιώδες εθνικό ρόλο, ενώ πρόσφατα κατηγορήθηκε με δημοσιεύματα ως πράκτορας των Τούρκων. Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, προβαίνει σε αποκαλύψεις, μετατρέποντας μία εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας, σε προδοτικό και συμφεροντολογικό σκηνικό με εμπλοκή Ελλήνων πολιτικών και τοπικών αρχόντων των Δωδεκανήσεων και της νέας διοίκησης της ΕΥΠ. Πραγματικά συγκλονιστικά τα πρώτα λόγια, καθώς δεσμεύεται και για συνέχεια. Τι αλήθεια συμβαίνει; Διαβάστε τα όσα λέει ο Μανώλης Χατζησάββας:

«Σε απόλυτη συνεργασία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πρόθυμοι οι τοπικοί «άρχοντες». Οι Εισαγγελείς ενώ βλέπουν και ακούν, σιωπούν…

Ο Διοικητής της ΕΥΠ δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης μετά την απόφαση του για υποβάθμιση των αξιόλογων στελεχών της ΕΥΠ στη Ρόδο και αλλούτην αλλαγή του δόγματος της ΕΥΠ με την παύση κατασκοπευτικών δράσεων στην Τουρκία σε βάρος των Εθνικών συμφερόντων μας και προδοσία πολλών, σήμερα «ψάχνεται» το πουλάκι μας να βρει την άκρη του νήματος, της υπόθεσης που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, σε βάρος της χώρας μας,με την δράση «Γκιουλενιστών» στην Ρόδο, και όχι μόνο.
 
Μάλιστα,κατά τις πληροφορίες, ο Ρουμπάτης και ο δικός του «συνταξιούχος» της ΕΥΠ στην Ρόδο ψάχνουν και έναν «Γκιουλενιστή» που μπαινοβγαίνει από την χώρα μας «κύριος» με σκάφος από τα ανατολικά Τουρκικά παράλια, ανεξέλεγκτος, σαν αυτούς που αφήνουν ελεύθερους κάτι υπερευαίσθητοι Εισαγγελείς στην Ρόδο, παρότι παραβάτες και μάλιστα οπλισμένοι!!!
Ο συγκεκριμένος Τούρκος που ψάχνει στην Ρόδο ως «Γκιουλενιστή» Τρομοκράτη ο Ρουμπάτης,τη μία έρχεται στη χώρα ως «Γάλλος» και την άλλη ως «Τούρκος» με ΕλληνικήVisa ενώ, αυτός πίνει μπύρες στη Σόφια της Βουλγαρίας… 
Γιαννάκη… κάνει και τον τραγουδιστή… άμα λάχεισου στέλνει και χαμπέρια…!!! Όμως δεν θέλω να μου έχεις παράπονο σου τον βρήκα τον Τούρκοκαι μάλιστα ανέξοδα, bereketΚατά τα άλλα να κοιμάστε όλοι ήσυχοι…μέχρι να ακούσετε το πρώτο μπαμ!!!
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ «ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ» ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, «ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ»
 

1. Ξεπλένουν μαύρο χρήμα οι διωκόμενοι και μη ΤΟΥΡΚΟΙ «επιχειρηματίες» στην Ρόδο.
2. Είναι η κάλυψη Τούρκων «ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ»τρομοκρατών που επενδύουν τα μαύρα χρήματα που διέφυγαν από την Τουρκία στην Ρόδο
3.Είναι η απόλυτη κάλυψη ανθρώπων της ΜΙΤ, επενδύοντας στην Ρόδο μαύρο χρήμα εκμεταλλευόμενοι την διψασμένη αγοράτους πρόθυμους και τις ιστορίες φαντασίας περί «Γκιουλενιστών». Όπως και να έχει αυτή η υπόθεση μόνο για τα Ελληνικά συμφέροντα δεν είναιπλην ορισμένων… και οι λόγοι πολλοί.
Παρεμπιπτόντωςμήπως γνωρίζει κάτι για όλα αυτά ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ;
 
 Μήπως ο υφυπουργός ξέρει τίποτα για ραντεβού στο Υπουργείο… Γιαμ παρεμβάσεις για να εξυπηρετηθούν ο ι«Γκιουλενιστές» τρομοκράτες, ίσως οι πράκτορες της ΜΙΤ, αλλιώς οι«επενδυτές» με το μαύρο χρήμα;

Μήπως για όλα αυτά, και ίσως κάτι παραπάνω… γνωρίζει να μας πει η Συριζαία Δήμαρχος της Τήλου Μαρία Καμμά;
Μήπως ρε έχετε κάνει καμιά λοβιτούρα με τίποτα Καταμαράν που φέρουν το όνομα «SEA STAR» του Δήμου Τήλου Υφυπουργέ Νεκτάριε Σαντορινιέ και Δημαρχίνα Μαρία Καμμά και έχουν περιέλθει σε χέρια«Γκιουλενιστών»τρομοκρατών που ξεπλένουν το μαύρο χρήμα της Τουρκίας
 
Share it!

spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Κυριακή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

O νόμος 2193/94, που δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 1994 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φύλλο 32 Α') καθιερώνει την 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

«Καρφιά» από τον Θ. Κολυδά για τους μετεωρολόγους που «έφεραν» τον καύσωνα!

«Βγήκαν τα μαχαίρια» για ακόμη μια φορά στον κύκλο των μετεωρολόγων με αφορμή τις αναφορές για τον καύσωνα που τελικά δεν ήρθε.

Έκτακτα μέτρα σε 133 χιλιόμετρα εντός της Αττικής για τον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας

Πότε κλείνουν οι λεωφόροι Συγγρού και Ποσειδώνος και ποιες είναι οι εναλλακτικές διαδρομές για όσους θα κινηθούν στην Αθήνα.

Mosquito Alert: Η εφαρμογή εντοπισμού επικίνδυνων κουνουπιών

Συνεισφορά των πολιτών για τη διερεύνηση και τον έλεγχο των κουνουπιών που μεταφέρουν ασθένειες.

Red Arrows: Εντυπωσιακές εικόνες στον Φλοίσβο από τη βρετανική Βασιλική Αεροπορία (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Πρόκειται για μία από τις πλέον κορυφαίες ομάδες ακροβατικών επιδείξεων στον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

O νόμος 2193/94, που δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 1994 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φύλλο 32 Α') καθιερώνει την 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

«Καρφιά» από τον Θ. Κολυδά για τους μετεωρολόγους που «έφεραν» τον καύσωνα!

«Βγήκαν τα μαχαίρια» για ακόμη μια φορά στον κύκλο των μετεωρολόγων με αφορμή τις αναφορές για τον καύσωνα που τελικά δεν ήρθε.