Το απόλυτο Fair Play

- Advertisement -

Ο Αντόνιο Κόντε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Τσέλσι με την Μίντλεσμπρο που σήμανε τον υποβιβασμό της δεύτερης, πήγε στην κερκίδα των φιλοξενούμενων και τους χειροκρότησε για την συμπαράστασή τους στην ομάδα τους. (VIDEO)


Mία ενέργεια που στα δικά μας μάτια μοιάζει ξένη έκανε ο Αντόνιο Κόντε μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μίντλεσμπρο. Οι μπλε του Λονδίνου επικράτησαν με 3-0 και έκαναν ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίθετα, αυτή η ήττα σήμανε και τον μαθηματικό υποβιβασμό της “Μπόρο” στην Championship.

Ο Αντόνιο Κόντε μετά από κάθε παιχνίδι χαιρετά έναν προς έναν συμπαίκτες και αντιπάλους και στη συνέχεια πηγαίνει στα αποδυτήρια. Αυτή τη φορά οι παίκτες της Μίντλεσμπρο, εμφανώς απογοητευμένοι από την εξέλιξη της χρονιάς είχαν πάει μπροστά στους οπαδούς τους τους οποίους και χειροκροτούσαν ως ένδειξη σεβασμού για την υποστήριξή τους.

Το ίδιο όμως έπραξε και ο Αντόνιο Κόντε ο οποίος χειροκρότησε και εκείνος με τη σειρά τους τους οπαδούς της “Μπόρο”. Εκείνοι του ανταπέδωσαν το χειροκρότημα τραγουδώντας ρυθμικά το όνομα του όπως κάνουν οι οπαδοί της Τσέλσι.

Αμέσως μετά ο Ιταλός ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο συμβάν και τόνισε: “Μόνο στην Αγγλία βλέπεις τέτοια υποστήριξη. Δεν το έχω δει ξανά. Είναι ωραίο να βλέπεις μία ομάδα να παλεύει με όλες τις δυνάμεις της. Υποβιβάστηκαν και οι οπαδοί τους έμειναν εκεί. Αυτό πρέπει να γίνει το παράδειγμα και για άλλες χώρες. Για αυτό το λόγο ένιωσα ότι πρέπει να πάω εκεί και να χειροκροτήσω τους οπαδούς της Μίντλεσμπρο”.

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

“Super Food Festival” στο Ζάππειο από τις 24 έως 28 Απριλίου

Ανακάλυψε καινοτόμα τρόφιμα αλλά και παραδοσιακά από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Οι «θησαυροί» του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής (ΦΩΤΟ)

Ποιο ήταν το πρώτο ποντίκι υπολογιστή της ιστορίας; Πώς έμοιαζε ένα λάπτοπ το 1980; Με τι μηχάνημα έκαναν πράξεις τη δεκαετία του 1950;

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (ΦΩΤΟ)

Έδωσε το παρών στην πρώτη μέρα του φετινού @athens_science_festival μαζί με τον Δήμαρχο της Αθήνας.

Έλεγχος και ενημέρωση για την Καρδιακή Ανεπάρκεια στα δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων

Στο 4ο και 5ο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων κλιμάκια της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «θησαυροί» του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής (ΦΩΤΟ)

Ποιο ήταν το πρώτο ποντίκι υπολογιστή της ιστορίας; Πώς έμοιαζε ένα λάπτοπ το 1980; Με τι μηχάνημα έκαναν πράξεις τη δεκαετία του 1950;