Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (24-30/11/2014)

Κώστας Λεφάκης Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries-horoscope-2014Εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων αλλά και στον τομέα των σχεδίων σας. το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο για τους περισσότερους από εσάς. Τα γεγονότα θα διαδεχτούν το ένα το άλλο με ταχύτητα. Η νέα σελήνη σας δίνει ευκαιρίες ανασυγκρότησης και σας διευκολύνει στην διαχείριση των υποθέσεων σας. Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας επισείει την προσοχή σας στην εξελίξεις των επαγγελματικών σας και σε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε από αυτές. Ο έρωτας γίνεται σύμμαχος στις επιδιώξεις σας και αυτό ενισχύει το ηθικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus-horoscope-2014Η τελευταία εβδομάδα αλλάζει αισθητά το κλίμα στις υποθέσεις και στις δραστηριότητες σας. Ο Ερμής στο Σκορπιό βοηθά την συνεννόηση με τους άλλους καθώς ο Κρόνος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από εκεί. Ο Άρης στον Αιγόκερω σας βοηθά να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις συναλλαγές σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ενισχύει τις προοπτικές για καλύτερες στιγμές στα ερωτικά σας, ενώ το νέο φεγγάρι σας βοηθά να ανεφοδιαστείτε ψυχικά ή οικονομικά όσοι υπεστήκατε δοκιμασίες και απώλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini-horoscope-2014Οι μέρες είναι σημαντικές καθώς μια νέα προοπτική στα αισθηματικά σας ανοίγει την περίοδο αυτή. Η Αφροδίτη κάνει τα αιτήματα σας να γίνουν πραγματικότητα, ο Ερμής επιταχύνει τις εξελίξεις στην εργασία σας και ο Άρης στον Αιγόκερω σας βοηθά να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες. Οι μέρες είναι κατάλληλες να προγραμματίσετε δουλειές, να οργανώσετε υποθέσεις ακόμα και να κάνετε αιφνίδια σύντομα ταξίδια. Προσπαθήστε να έχετε ένα σταθερό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και αποφύγετε να το αλλάζετε ανάλογα με τις διακυμάνσεις της διάθεσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer-horoscope-2014Οι μέρες είναι ενδιαφέρουσες αλλά το άγχος θα τονιστεί εξαιτίας μιας έκτακτης επαγγελματικής κούρασης ή νέων γεγονότων στο οικογενειακό περιβάλλον. Ο Άρης παραμένει επίσης κουραστικός για εσάς καθώς η συμπεριφορά των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί. Φανείτε υπομονετικοί και ανεκτικοί στην αισθηματική σας ζωή ακόμα μια φορά. Δείτε τα καλά των όσων έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και αντλείστε από τα βάθη της ψυχής σας υπομονή και αισιοδοξία για το μέλλον. Δεν θα λείψουν μικρές αντιξοότητες και κάποιες έκτακτες αγγαρείες που πρέπει να εκτελέσετε.

ΛΕΩΝ

leo-horoscope-2014Τυχερότερα τα πράγματα για εσάς καθώς βρίσκεστε κάτω από την εύνοια του Ήλιου και της Αφροδίτης. Εξυπηρετείστε σε επιχειρηματικές σας υποθέσεις και αυξάνει η δημιουργική σας εκφραστικότητα. Οι σχέσεις με ένα αγαπημένο πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο τις μέρες αυτές. Τονίζεται ξανά το τρίγωνο της φωτιάς που σας βοηθά να γίνετε τολμηροί σε πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Φανείτε προνοητικοί στην εργασία και αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας με την αμελήσετε. Προσέξτε λίγο περισσότερο την διαχείριση των χρημάτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo-horoscope-2014Νευρικές για εσάς οι μέρες καθώς το νέο φεγγάρι σας υποχρεώνει να κάνετε παραχωρήσεις και να ανεχτείτε τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος με τους οποίους συχνά διαφωνείτε. Μικρά εμπόδια θα εμφανιστούν στην αισθηματική σας ζωή τα οποία πρέπει να τα ξεπεράσετε αποφεύγοντας να ασκήσετε κριτική και γκρίνια. Οικονομικά θα τα καταφέρετε καλύτερα αλλά δεν πρέπει να γίνετε υπερβολικοί είτε στην σπατάλη είτε στη τσιγκουνιά. Συναντήσεις και συζητήσεις που θα γίνουν, σηματοδοτούν νέες εξελίξεις για τις υποθέσεις σας. Προσέχετε όταν οδηγείτε.

ΖΥΓΟΣ

libra-horoscope-2014Ευχάριστες οι μέρες αυτές καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να ταχτοποιήσετε υποθέσεις και να βελτιώσετε λίγο την οικονομική σας κατάσταση. Για μια ακόμα εβδομάδα θα υπάρξουν εντάσεις στην δουλειά και στην οικογένεια. Αποφύγετε να προκαλέσετε τους δικούς σας ανθρώπους και κάντε την γνωστή υπέρβαση την ώρα που δεν βρίσκετε το δίκιο σας. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι και ψύχραιμοι την ώρα που τα εξωτερικά γεγονότα θα δοκιμάσουν την ψυχική σας γαλήνη ή την πορεία των συμφερόντων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio-horoscope-2014Λίγο καλύτερες οι μέρες αυτές ενώ η νέα σελήνη του Νοεμβρίου σας βοηθά σε οικονομική και ψυχική ανασυγκρότηση. Οι κινήσεις και οι προσπάθειες που θα καταβάλετε για να οργανώσετε το εγγύς μέλλον θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ο Ερμής παραμένοντας για λίγο ακόμα στο ζώδιο σας, σας βοηθά να χειριστείτε με καλύτερα αποτέλεσμα ανθρώπους και καταστάσεις που σας αφορούν. Στην ερωτική σας ζωή η κατάσταση παραμένει συμπαθητική αλλά όχι για μεγάλες απαιτήσεις προς το παρόν. Ο Άρης στον Αιγόκερω σας βοηθά να πετύχετε τις οποίες επιδιώξεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius-horoscope-2014Για εσάς οι μέρες αυτές των γενεθλίων σας είναι ευχάριστες ενώ το νέο φεγγάρι μπορεί να φέρει νευρικότητα αλλά δίνει και αποτέλεσμα στις προσπάθειες σας. Κάποιες εξελίξεις στην εργασία σας θα σας απασχολήσουν αλλά γρήγορα θα επαναφέρετε την τάξη. Ο παράγοντας της τύχης σας βοηθά περισσότερο με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας. Νέα εποχή ξεκινά και για την αισθηματική σας ζωή. Όσο και αν σας προκαλέσουν οι δικοί σας αποφύγετε να κάνετε δηλώσεις ή να ανακοινώσετε σχέδια που κρατάτε μυστικά προς το παρόν. Επαγγελματικά οργανωθείτε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn-horoscope-2014Μέρες προπαρασκευαστικές θα είναι αυτές στο τέλος του μήνα για τους περισσότερους από εσάς. Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας κρατά σε επιστράτευση αλλά και σε οριστικότητα. Το παρασκήνιο της ζωής σας θα σας απασχολήσει περισσότερο κουραστικά και λιγότερο ωφέλιμα. Ένα μυστικό ενδέχεται να διαρρεύσει φέρνοντας σας σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να μην αφήσετε ακάλυπτες οικονομικές σας εκκρεμότητες, αλλά οργανώστε ένα πιο λιτό πρόγραμμα εξόδων για το μήνα που έρχεται. Όσο και αν σας ερεθίζουν καταστάσεις κινηθείτε μεθοδικά, αποφύγετε αντιθέσεις στην εργασία και στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius-horoscope-2014Και για εσάς είναι περισσότερο ευχάριστες οι μέρες παρόλο που οι εκνευρισμοί σας για κάποιες καταστάσεις δεν υποχωρούν. Βρείτε μικρές ευκαιρίες ξεκούρασης και ψυχαγωγίας που χρειάζεστε. Προνοήστε για έξοδα και οικονομικές ανάγκες που σύντομα θα καταφθάσουν. Υπερασπιστείτε έξυπνα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα ακόμα μια φορά. Αναζητήστε τους φίλους που έχετε λίγο παραμελήσει, προσπαθήστε να αποκτήσετε καινούργιους συμμάχους προκειμένου μια προσπάθεια να έχει επιτυχία.

ΙΧΘΕΙΣ

pisces-horoscope-2014Έντονες οι τελευταίες μέρες κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Μαζί με την ένταση σας δίνεται και η ευκαιρία της διάκρισης η οποία σας αφορά δεόντως. Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας αλλά δεν θα λείψουν εμπόδια και μικροί αντιπερισπασμοί. Προσπαθήστε να είστε πιο επικοινωνιακοί με το περιβάλλον αποτελεσματικοί στις προσπάθειες ενώ κάποιες πρωτοβουλίες να γίνουν πιο οργανωμένες από ότι την προηγούμενη χρονιά. Αρχίζει από τώρα μια εποχή εξελίξεων και γεγονότων σύνθετου χαρακτήρα. Θα υπάρχει επιτυχία αλλά δεν θα λείψουν τα απρόοπτα. Για αυτό φροντίστε να έχετε εναλλακτικές.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.

Τα μυστικά της λίμνης Βουλιαγμένης (Trailer)

Στις 5 Μαΐου στην cosmotetv αποκαλύπτονται τα μυστικά της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Βανδάλισαν την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

«Η Θεία Μορφή» στο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι

Εκτίθεται στον 1ο όροφο του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.