Οι προβλέψεις της εβδομάδας (12-23/11/2014)

Κώστας Λεφάκης Ζώδια

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014.

ΚΡΙΟΣ

Η τρίτη εβδομάδα προβλέπεται καταναλωτική και λίγο προβληματική από πλευράς διάθεσης και σκέψεων. Το φεγγάρι ολοκληρώνει την νέα του φάση οδηγούμενο στο σχηματισμό μιας νέας σελήνης. Μέχρι τότε όμως θα νιώσετε εξαντλημένοι πρακτικά και οικονομικά.

Ο Άρης στον Αιγόκερω σας διατηρεί επιστρατευμένους στην εργασία σας και εσείς καλείστε να διεκπεραιώσετε δύσκολες υποθέσεις.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη διατηρεί μεταβλητό το κλίμα στον αισθηματικό τομέα ενώ ο Ερμής στο Σκορπιό βγάζει στην επιφάνεια ξεχασμένες εκκρεμότητες οι οποίες γίνονται πιεστικά απαιτητές. Οι σχέσεις σας με το περιβάλλον θα είναι δύσκολες ενώ σχόλια θα σας ενοχλήσουν.

Φανείτε ψύχραιμοι και αποφύγετε αντιδικίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Προχωρώντας ο μήνας οι εξελίξεις στις σχέσεις σας συνεχίζονται. Τα πράγματα είναι αμφιταλαντευόμενα. Οι μέρες αυτές έχουν να κάνουν με συνθηκολόγηση παρά με επιμονή και παρόρμηση.

Το επόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για να πάρετε μια απόφαση στα αισθηματικά σας επομένως δεν έχετε παρά να περιμένετε γιατί το πέρασμα του χρόνου θα σας βοηθήσει περισσότερο.

Μπορείτε να διευθετήσετε καλύτερα νομικές υποθέσεις, να πραγματοποιήσετε ταξίδια ή να βελτιώσετε την βαθμολογία σας οι σπουδαστές.

Μικρές εξυπηρετήσεις στα οικονομικά σας θα ήταν ιδιαίτερα ανακουφιστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο αγώνας στην δουλειά σας συνεχίζεται ενώ ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά και τα ψυχολογικά σας.

Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και η προσοχή σας πρέπει να είναι στραμμένη στην σωστή διαχείριση των χρημάτων σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη αποτελεί μια πρώτη βελτίωση των αισθηματικών σας και παράλληλα βελτιώνει το κλίμα στον τομέα των οικονομικών συναλλαγών και των κοινωνικών συνεννοήσεων.

Ο Ερμής και ο Κρόνος μαζί στον Σκορπιό συνεχίζουν να προκαλούν πονοκέφαλο καθώς κάποιες υποθέσεις σας περιπλέκονται και γίνεστε ορισμένες φορές είτε παρεξηγήσιμοι, είτε εξιλαστήρια θύματα τρίτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα είναι υποφερτή αλλά η σελήνη δείχνει αύξηση ευθυνών και κατανάλωση ενέργειας.

Το οικονομικό σας είναι προβληματικό αρκετά, ωστόσο κάποια θέματα καταφέρνετε να τα ταχτοποιήσετε έστω και προσωρινά. Ο παράγοντας της τύχης είναι λίγο κρυμμένος, σας βοηθά όμως να συντηρηθείτε στο οικονομικό και στο ψυχολογικό.

Η καθημερινότητα θα σας εκνευρίσει αρκετές φορές, δεν θα λείψουν όμως κάποιοι πολύτιμοι σύμμαχοι που θα σας βοηθήσουν σε δύσκολες ώρες. Ο Άρης στον Αιγόκερω σας διατηρεί εκτεθειμένους σε επιθετική συμπεριφορά τρίτων, κυρίως του αισθηματικού ή του κοινωνικού χώρου.

Αντιμετωπίστε το όλο κλίμα στωικά και ψύχραιμα.

ΛΕΩΝ

Λίγο δύσκολη αυτή η εβδομάδα με πιεστικά γεγονότα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως. Θα πρέπει να κινηθείτε υπομονετικά και διαλλακτικά.

Η συνάντηση του Ερμή με τον Κρόνο στο Σκορπιό γίνεται αιτία να δεχτείτε επικρίσεις και μια περίεργη συμπεριφορά από τους δικούς σας. Ότι αφορά τον οικογενειακό σας τομέα, αυτόν θα πρέπει να τον προσέχετε καθημερινά σε όλο το μήκος της εβδομάδας.

Στα αισθηματικά σας τα πράγματα είναι καλύτερα.

Ο Άρης στον Αιγόκερω σας βοηθά να βάλετε μια νέα τάξη ή μια νέα πορεία προκειμένου να έχετε καλύτερα καλυμμένη τόσο την ψυχολογική όσο και την οικονομική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κινητικότητα μεγάλη παρατηρείται αυτές τις μέρες. Ο χρόνος και το χρήμα θα καταναλωθεί γρήγορα. Μην αφήνετε τους άλλους να υπεισέρχονται στις υποθέσεις σας και διατηρήστε ψυχραιμία την ώρα της επιθετικότητας τρίτων ή της διαφωνίας παραγόντων της δουλειάς σας.

Καλό θα είναι να γίνετε πιο συνεργάσιμοι, λιγότερο σχολαστικοί και να καλλιεργήσετε μια βασική αρετή που σας διακρίνει: την κατανόηση!

Μην ξεχνάτε ότι η εποχή είναι δύσκολη και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν εξαντληθεί ψυχολογικά από την πίεση των υποχρεώσεων, κάτι που εσείς μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα από τους άλλους.

Ερωτικά γίνετε πιο προνοητικοί πριν από κάθε πρωτοβουλία που θα πάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες αυτές θα είναι λίγο δύσκολες τόσο για την ψυχολογική όσο και για την οικονομική σας κατάσταση. Δεν είναι η συμπεριφορά των άλλων αλλά η επιρροή των γεγονότων που θα μεσολαβήσουν τώρα.

Ο παράγοντας της τύχης περιορίζεται και οι πιέσεις αυξάνουν. Σκοπός είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και σθεναροί. Οι άλλοι δεν θα σας κατανοήσουν, οπότε ξεπεράστε την ανάγκη της γνώμης τους προς εσάς.

Η έννοια της υπερβάσης πρέπει να είναι τονισμένη γιατί αν θέλετε να ευχαριστήσετε τους άλλους ή να τους έχετε στο πλευρό σας στο τέλος θα εξαντληθείτε.

Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και βρείτε διέξοδο στις καλές στιγμές στα ερωτικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου θα είναι λίγο πνιγηρή και λίγο επεισοδιακή για τους περισσότερους από εσάς. Η σελήνη θα σας ταλαιπωρήσει μέσα από την συναισθηματική και την κοινωνική σας ζωή, μέσα από εντάσεις, απογοητεύσεις, ψυχολογικές πιέσεις και άλλους αιφνιδιασμούς.

Φροντίστε να έχετε ξεκούραση, ψυχαγωγία, δύναμη και απόθεμα ενέργειας διότι δεν θα ξέρετε πότε θα προκύψει η ένταση και η ταραχή.

Μικρές βοήθειες στα οικονομικά σας είναι πιθανές, ενώ η επέκταση των δραστηριοτήτων σας γίνεται πιο εύκολα τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάστημα είναι λίγο βαρύ και επεισοδιακό από κάθε άποψη, τα γεγονότα περίεργα, η διάθεση εναλλασσόμενη και κυρίως βαριά τις περισσότερες φορές, παρά την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 17 του μήνα. Αυτή η παρουσία όμως σταδιακά θα αυξήσει την διάθεση σας και τον παράγοντα της τύχης επίσης.

Πρώτιστο ενδιαφέρον πρέπει να είναι η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και η αξιοποίηση των καλών στιγμών της ζωής σας. Το οικονομικό θα σας απασχολήσει έντονα και από θετικής και από επεισοδιακής πλευράς.

Κάποιοι θα εισπράξετε χρήματα αλλά στο τέλος ξοδεύετε περισσότερα από αυτά που είχατε υπολογίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες είναι επικοινωνιακά ενδιαφέρουσες, αρκετά παραγωγικές αρκεί να έχετε πειθαρχία, αλλά και επεισοδιακές επειδή ο Άρης διέρχεται το ζώδιο σας εδώ και λίγο καιρό.

Τις μέρες αυτές διατηρεί μια δυσαρμονία με τον Ουρανό που σημαίνει αιφνιδιασμούς, οικονομικούς ή επαγγελματικούς. Προφανώς θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο αυτούς τους τομείς και να τους διαχειριστείτε καλύτερα.

Αποφύγετε να κάνετε δηλώσεις ή να δείξετε τις διαθέσεις σας ανοικτά. Οι συμπτώσεις των συναντήσεων έχουν μηνυματικό χαρακτήρα.

Μην κάνετε τίποτα που θα σας δυσκολέψει αργότερα, όπως περιττές αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την εβδομάδα που ακολουθεί το επίκεντρο της προσοχής σας πρέπει να είναι στραμμένο στον επαγγελματικό τομέα.

Προσέχετε επίσης το παρασκήνιο και αποφύγετε να κάνετε κάτι που θα σας εκθέσει κοινωνικά ή επαγγελματικά. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας παίζουν καλύτερο ρόλο τις μέρες αυτές.

Επίσης, μια προσφορά ή μια βοήθεια οικονομική θα αποδειχτεί αρκετά χρήσιμη.

Μια ερωτική γνωριμία θα κριθεί ενδιαφέρουσα ενώ μια συνάντηση με ένα παλιό σας γνώριμο ενθουσιώδης ή και ανακουφιστική.

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς οι μέρες είναι καλύτερες ή εσείς έχετε περισσότερη επιδεξιότητα να καταφέρετε πράγματα ή να τακτοποιήσετε υποθέσεις προκειμένου να περιορίσετε εκκρεμότητες και ασάφειες.

Ο Άρης στον Αιγόκερω σας βοηθά να υλοποιήσετε ένα σχέδιο σας, να αποκτήσετε ένα καινούργιο σύμμαχο ή να βρείτε μια φόρμουλα πρακτικής εφαρμογής σε ένα θέμα του επαγγελματικού σας τομέα.

Κινηθείτε συστηματικά, ελέγχετε τον εαυτό σας, περιορίστε τις επιπολαιότητες, τις αδυναμίες και τις ψευδαισθήσεις σας.

Στα ερωτικά σας αυτοσχεδιάστε και στα οικονομικά σας κινηθείτε με πρόνοια χωρίς να αλλάζετε τις προτεραιότητες των βασικών σας οικονομικών υποχρεώσεων.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα

Λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, Τραμ και ο Ηλεκτρικός θα προσαρμοστούν στα εορταστικά δεδομένα.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.

Τα μυστικά της λίμνης Βουλιαγμένης (Trailer)

Στις 5 Μαΐου στην cosmotetv αποκαλύπτονται τα μυστικά της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Βανδάλισαν την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε επισκευαστεί και ενισχυθεί με νέο εξοπλισμό ώστε να είναι ξανά λειτουργικό.

«Η Θεία Μορφή» στο Μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι

Εκτίθεται στον 1ο όροφο του Μουσείου του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tuba Day

Διεθνής Ημέρα της Τούμπας. Την πρώτη Παρασκευή κάθε Μαΐου οι τουμπίστες γιορτάζουν για να αναδείξουν αυτό το ογκώδες πνευστό όργανο.

Συγκέντρωση Υπογραφών για μετονομασία της οδού Μελαντίας σε «οδό Δημήτρη Φάμπα»

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όσους ανθρώπους γνωρίζουν το έργο του Δημήτρη Φάμπα,τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική σχολή κιθάρας.