Νέες κατασκοπευτικές εικόνες του Megane RS των 300+ ίππων

Αυτές είναι οι πλέον αποκαλυπτικές εικόνες του νέου Renault Megane RS καθώς ο κατασκοπευτικός φακός το συνέλαβε χωρίς ίχνος καμουφλάζ, κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης.

Στις τελευταίες αυτές εικόνες, φαίνεται ξεκάθαρα πως το Megane RS θα έχει φουσκωμένα φτερά, καθώς βλέπουμε πως έχουν τοποθετηθεί προεκτάσεις σε αυτά. Για την τελική του μορφή πάντως σίγουρα είναι νωρίς για συμπεράσματα, καθώς το Megane RS κατά τη διάρκεια των δοκιμών φοράει κοστούμι από το Megane GT.

Δείτε ακόμη: Περιορίζει τους πετρελαιοκινητήρες η Renault

Το επερχόμενο Megane RS, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του τμήματος RenaultSport κ.Patrice Ratti, θα έχει απόδοση άνω των 300 ίππων, θα παραμείνει προσθιοκίνητο και δεν θα περάσει σε τετρακίνηση, ενώ θα διατεθεί αποκλειστικά 5θυρο. Τέλος, στα κιβώτια ταχυτήτων, είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει το διπλού συμπλέκτη αυτόματο EDC, αλλά και πιθανότατα, ένα 6τάχυτο μηχανικό, ενώ εφοδιάζεται και με σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης.

Διαβάστε επίσης: Νέο Megane GT diesel

Επιπλέον αυτού, ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της Renault τόνισε ότι με το νέο Megane RS θα επιχειρήσει η εταιρεία να σπάσει τα χρονόμετρα στο Νίρμπουργκρινγκ, ακολουθώντας τα χνάρια του προηγούμενου Megane RS. Λέτε για αυτό να είδαμε τη VW να επιστρέφει στην πράσινη κόλαση για να βελτιώσει το ρεκόρ του προσθιοκίνητου VW Golf GTI Clubsport S;


ΠΗΓΗ : autogreeknews.gr

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

314 βόμβες Αεροπορίας εντοπίστηκαν μέσα στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού

Τις είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί 2 μέτρα ακριβώς κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων.

Νέος ιατρικός εξοπλισμός 6 εκατ. ευρώ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Κλειστά θα παραμείνουν για 3 ημέρες τα σούπερ μάρκετ, από τις 5 έως και τις 7 Μαίου.

Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Οδηγίες για την ενημέρωση του κοινού με μέτρα προφύλαξης.

Γιατί βάφτηκε κόκκινος ο ουρανός?

Το φαινόμενο μελετήθηκε τον 19ο αιώνα από τον λόρδο Rayleigh και ονομάζεται προς τιμή του «σκέδαση Rayleigh».

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.