Έβρεξε… γκολ

- Advertisement -

Εργοτέλης και Βέροια δεν… κόλλησαν στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο του Παγκρήτιου και προσέφεραν θέαμα (2-2), πετυχαίνοντας από δύο γκολ, ενώ θα μπορούσαν να βάλουν άλλα τόσα.

Το ματς

Αδιάφορο ήταν για περίπου δέκα λεπτά το πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια πολύ θεαματικό. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 9’ με τον Γιουσούφ να μην εκμεταλλεύεται την σέντρα, «πάρε-βάλε» του Λυκογιάννη, κάνοντας τζούφια-κεφαλιά αρχικά και χέρι στη συνέχεια. Από εκεί και πέρα, σαν να γύρισαν τον διακόπτη οι δύο ομάδες και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο μεν, αλλά και άμυνα με… τα μάτια, το ματς έγινε πολύ ενδιαφέρον και χορταστικό. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, όπως συνέβη και στο πρώτο γκολ του Εργοτέλη.

Η Βέροια δεν μπόρεσε να σκοράρει, χάνοντας τριπλή ευκαιρία, που ξεκίνησε ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Μπεν που τα έβαλε αρχικά με όλη την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσέρνι. Στην αντεπίθεση ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ, με τον Χαλκιδάκη να νικάει στο 13’ με συρτό σουτ τον Καντιμοίρη. Η απάντηση ήρθε τέσσερα αργότερα, όταν ο Καλτσάς που είναι πολύ καλός στα στημένα (είτε με φάουλ ή κόρνερ) εκτέλεσε άψογα φάουλ από τα αριστερά, στέλνοντας την μπάλα στο… παραθυράκι του Τσέρνι. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες «φλέρταραν» με το δεύτερο γκολ, αλλά κυρίως ο Εργοτέλης, που κατάφερε να κάνει το 2-1 στο 38’, με τον Γιουσούφ να παίρνει το… ριμπάουντ ύστερα από το δοκάρι του Χαλκιαδάκη.

Το δεύτερο μέρος κύλησε πάνω-κάτω όπως το πρώτο… με κακό ξεκίνημα, αλλά τις δύο ομάδες να παίρνουν μπρος ύστερα από περίπου δέκα λεπτά. Ο Εργοτέλης είχε δοκάρι με τον Γιουσούφ στο 55’ και πέντε λεπτά αργότερα η Βέροια κέρδισε πέναλτι (αυστηρό), όταν η μπάλα μετά το σουτ του Καλτσά σταμάτησε στο χέρι του Λυκογιάννη, που είχε σχεδόν κολλητά στο σώμα και τα δύο χέρια. Ο Μπεν «ψάρεψε» τον Τσέρνι, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία και τον αντίπαλο τερματοφύλακα στη δεξιά.

Στο τελευταίο μισάωρο όλα τα αποτελέσματα ήταν μέσα και οι δύο ομάδες, παρότι πλησίασαν σε αρκετές περιπτώσεις στο τρίτο γκολ έμειναν στο 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Μέγι, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Γιουσούφ, Χαντί (72′ Βλαχοδήμος), Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς (78′ Παμλίδης).

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης – Μαλόν, Καλί, Καταλά, Αμαραντίδης,
Μπαλάφας (41΄Γεωργιάδης), Μπατιόν, Καλτσάς, Ντουμίτρου, Μπεν (82′ Βεργώνης), Κάμπορα (54′ Μπαργκάν).

Από το sport-fm 

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εργαστήριο αναπαλαίωσης επίπλων από τον Δήμο της Αθήνας

Παλιά αγαπημένα αντικείμενα μπορούν να πάρουν ζωή και να επαναχρησιμοποιηθούν.

Πάρνηθα: Αγωγή σε γνωστό youtuber για κοπή δέντρων στο λαβωμένο βουνό (VIDEO)

Έμεινε για 3 ημέρες στο βουνό, χωρίς φαΐ, χωρίς νερό, χωρίς sleeping bag και έκοψε δέντρα για να ζεσταθεί.

Μέχρι τις 2 Απριλίου η προκαταβολή του τέλους κοινόχρηστου χώρου στον Δήμο Αθηναίων

Αφορά στο 20% επί της οφειλής για χρήση τραπεζοκαθισμάτων σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

This is Athens – City Festival: Το μεγάλο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της πόλης

32 ημέρες με πάνω από 250 εκδηλώσεις σε συνολικά 129 γειτονιές.

Επιστρέφει η θερινή ώρα | Μια ώρα μπροστά τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής

Η αλλαγή της ώρας σκοπό έχει την καλύτερη αξιοποίηση του φωτός της ημέρας για εξοικονόμηση ενέργειας.

Το αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου, ιδίως στις γυναίκες

Η σχέση μεταξύ αλκοόλ και καρδιακής νόσου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ισχυρή στις γυναίκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ