Η συνέντευξη τύπου του Μίτσελ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μίλησε για την κριτική που ασκείται στην ομάδα, τον Ρομπέρτο, τη Γιουβέντους και άλλα ζητήματα της ομάδας σε μια πλήρη συνέντευξη τύπου.

-Πέρασαν αρκετά χρόνια, αλλά εδώ παίξατε το τελευταίο παιχνίδι σας στην Ευρώπη με τη Ρεάλ κόντρα στη Γιουβέντους. Το βλέπετε σαν ρεβάνς;
«Καμία σχέση. Διαφορετικό γήπεδο. Ποτέ δεν θέλω να μιλάω για το ποδοσφαιρικό παρελθόν μου, αλλά πάντα μου το θυμίζετε. Ιδιαίτερα τα άσχημα, αφού χάσαμε. Θέλω να νιώσω διαφορετικά με τον Ολυμπιακό»

-Με τη Γιουβέντους ο Ρομπέρτο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Είναι δύσκολο να το επαναλάβει Τι πρέπει να αλλάξει για να μη δεχθεί πάλι ο Ολυμπιακός τόσο μεγάλη πίεση;
«Αν δείτε τα τελευταία λεπτά θα δείτε έναν ήρωα τον Ρομπέρτο, Αν δείτε όμως όλο το ματς, ήταν διαφορετικά. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Αν θυμηθούμε το ματς του Πειραιά αξίζαμε τη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Αυτό μας δίνει θάρρος για να το επαναλάβουμε. Δεν θα τολμούσα βέβαια ποτέ να παίξω χωρίς τερματοφύλακα»

-Πριν από δυο εβδομάδες ήταν δίπλα σας ο Τσόρι και μας είπατε ότι θα παίξει. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Φουστέρ;
«Ποτέ δεν θα με αναγκάσετε να σας πω την ενδεκάδα. Μπορεί να μαθαίνετε ένα-δυο άτομα.Την ενδεκάδα θα την μάθουν πρώτοι οι ποδοσφαιριστές»

-Μετά τον Αστέρα είπατε ότι ξέμεινε από ιδέες. Σας ήρθαν αυτό το διάστημα νέες ιδέες και θα τις δούμε στο Τορίνο;
«Ψάξαμε τις ευκαιρίες να βάλουμε γκολ κόντρα στον Αστέρα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ψάχνω πάντα να βρω λύσεις και θα τις βρω. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τις σκέψεις μου»

-Σε αυτό το γήπεδο η Γιουβέντους έχει 23 συνεχόμενες νίκες. Αυτό είναι ντεσαβαντάζ για τον Ολυμπιακό;
«Δεν σκεφτόμαστε ότι είναι τόσο καιρό αήττητη και δεν χρειάζονται τα νούμερα για να καταλάβουμε το μέγεθος του αντιπάλου μας. Η Γιουβέντους όμως πρέπει να κερδίσει το αυριανό ματς, όχι εμείς. Θα αρπάξουμε όμως την ευκαιρία, αν μας δοθεί και δεν θα περιμένουμε την επόμενη».

Ο Ολυμπιακός είναι 5 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα και υπάρχει γκρίνια. Ο Αλέγκρι και ο Σιμεόνε όμως λένε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Τα λόγια τους είναι απάντηση σε αυτούς που σας αμφισβητούν στην Ελλάδα;
«Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πάμε πολύ καλά στην Ευρώπη, όχι όμως και στην Ελλάδα. Πολλές φορές η κριτική είναι σωστή. Στους παίκτες λέω ότι δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, αλλά να υπερασπίζεσαι τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Πράγματι παίζουμε καλύτερα στο Champions League, απ’ ότι στην Ελλάδα και είναι σωστή η κριτική. Δεν ζητάω από τους παίκτες μου κάτι παραπάνω. Απλά να παίζουν σύμφωνα με τις ικανότητες τους. Είναι τόσο απλό. Όταν αρχίζει το ματς δεν είμαι ούτε ο Ρομπέρτο, ούτε ο Μήτρογλου. Θα το ήθελα αλλά δεν μου το επιτρέπει η ηλικία , αλλά και τα κιλά μου (σ.σ. γέλια)».

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας με συστάσεις για την αφρικανική σκόνη

Μεταξύ άλλων προτείνεται η παραμονή σε κλειστούς χώρους και η χρήση κλιματιστικού σε λειτουργία ανακύκλωσης.

Το τρόπαιο του Conference League στην Πλατεία Κοτζιά

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το τρόπαιο από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτό.

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία για παιδιά με μεσογειακή αναιμία από το Δήμος Αθηναίων

Δράσεις Τμήματος Προληπτικής Ιατρικής, Προαγωγής Υγείας και Δημόσιας Υγείας Με έναρξη ομάδας συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων.

Ιστορικός Περίπατος γύρω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Ένας μικρός τόπος στην καρδιά της Αθήνας, που έζησε τη γέννηση και τις περιπέτειες μιας ολόκληρης χώρας.

Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου

Η ιδέα προήλθε από την Εθνική Επιτροπή της Τσεχοσλοβακίας.

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία την Κυριακή στην Αθήνα

Με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο της Αθήνας στην Πλατεία Κοτζιά στις 10 πμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ