Οι 4 ομορφότερες παραθαλάσσιες χώρες του κόσμου

Δείτε τη λίστα με τις ομορφότερες παραθαλάσσιες χώρες…

1. Φιλιππίνες

philippines-tourism

Ένα από τις πιο όμορφες και καλύτερες παραθαλάσσιες χώρες του κόσμου είναι οι Φιλιππίνες. Είναι πραγματικά ένα γεωγραφικά πανέμορφο μέρος που αξίζει να το επισκεφτείς οποιαδήποτε στιγμή του έτους. Οι Φιλιππίνες περιέχουν πάνω από 7.000 νησιά, και όλα τους είναι όμορφα και μοναδικά με το δικό τους τρόπο. Υπάρχουν πολλά υπέροχα τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Tubbataha Reef, το ηφαίστειο Mayon, το Banaue Rice Terraces, το Πουέρτο Γκαλέρα, το Donsol, το Chocolate Hills και πολλά άλλα. Η χώρα προσφέρει επίσης πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να απολαύσετε, όπως καταδύσεις, αναρρίχηση, κατασκήνωση, πεζοπορία, παρατήρηση πουλιών και πολλά άλλα.

 

2. Μαλβίδες

maldives

Οι Μαλδίβες δεν είναι μόνο μία από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες χώρες, είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μήνα του μέλιτος. Βρίσκεται στη μέση του Ινδικού Ωκεανού και αποτελείται από μια ολόκληρη σειρά από απίστευτους αρχαίους κοραλλιογενείς υφάλους που μεγάλωσαν κατά μήκος των πλευρών των αρχαίων ηφαιστείων. Υπάρχει μια υπέροχη θέα στον ωκεανό, με μαγευτικές παραλίες και πολυτελή θέρετρα. Αν ψάχνετε για τον καλύτερο προορισμό για μήνα του μέλιτος, οι Μαλδίβες θα είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

 

3. Κούβα

cuba

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται να επισκεφθούν την Κούβα. Ωστόσο, η Κούβα είναι μία γοητευτική παραθαλάσσια χώρα που μπορεί να υπερηφανεύεται για τα καταγάλανα νερά, τις λευκές αμμουδιές, τους καλύτερους κοραλλιογενείς υφάλους στον κόσμο, τα μικρά καταστήματα και τα πολλά αξιοθέατα. Αυτή η χώρα έχει μια πλούσια κουλτούρα και ιστορία για να εξερευνήσετε. Και αν θέλετε να κάνετε καταδύσεις, η Κούβα θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα επιλογή στη λίστα σας για ταξίδια. Η Κούβα είναι το πιο κοντινό νησί στη Βόρεια Αμερική, οπότε γιατί να μην την επισκεφθείτε;

4. Νησιά Φίτζι

fiji

Τα Φίτζι είναι ένα συγκρότημα μυθικών νησιών που έχουν πολλές εκπλήξεις για κάθε περιπετειώδη ταξιδιώτη. Υπάρχει μία από τις καλύτερες σκηνές surf του κόσμου, και πολλοί λάτρεις του surfing ταξιδεύουν προς τα νησιά Φίτζι ετησίως για να “δαμάσουν” τα μεγάλα κύματα. Λοιπόν, αν το surfing δεν είναι για σας και σας αρέσει να κάθεστε στην παραλία και να χαλαρώνετε ή να κάνετε πεζοπορία, βλέποντας τους μαγευτικούς καταρράκτες, τα νησιά Φίτζι είναι σίγουρα το καλύτερο μέρος για να επισκεφθείτε.

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο χάρτης με τις 314 βόμβες που μετέτρεψαν σε «ναρκοπέδιο» το Ελληνικό

Πρόκειται για 314 βόμβες αεροπορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που έχουν βρεθεί εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Διακοπή κυκλοφορίας στα Λιμανάκια λόγω κατολισθήσεων

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια από τις 06.00 έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Σάββατο το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Graphic Design)

Την ημέρα τιμούν οι επαγγελματίες του χώρου σε 17 χώρες, όχι όμως και στην Ελλάδα.

Από το Άλσος Παγκρατίου ξεκίνησε πιλοτικά η δράση “Καθαρίζουμε ενεργά”.

Εθελοντές πήραν τις σκούπες και ανέλαβαν δράση σκουπίζοντας το πάρκο της περιοχής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κυψέλη τον Μάιο το Μουντιάλ Ποδοσφαίρου!

Το Κυψέλη Mundial, όπως είναι η ακριβής ονομασία του, θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αλεπότρυπας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου.