Λιμουζίνα Audi A8 L extended με 6 πόρτες και μήκος 6,36 μέτρων!

- Advertisement -

Για κάποιον πολύ απαιτητικό της πελάτη, η Audi κατασκεύασε μία και μοναδική λιμουζίνα Audi A8 L extended, η οποία προσφέρει κορυφαίες ανέσεις σε 6 επιβάτες, έχει 6 πόρτες και το μήκος του αυτοκινήτου είναι 6,36 μέτρα!

Το μεταξόνιο εκτείνεται στα 4,22 μέτρα (όσο το μήκος ενός μικρομεσαίου 5θυρου αυτοκινήτου) και είναι μακρύτερο κατά 1,09 μ. από εκείνο του «κανονικού» Audi A8, ενώ για να νιώθουν ακόμα οι άνετα οι επιβάτες, η οροφή είναι γυάλινη (μήκους 2,4 μ.). Επίσης, πατάει σε 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου και το σύστημα πέδησης προέρχεται από το Audi S8.

Στο εσωτερικό, όλα τα καθίσματα είναι ανεξάρτητα με πολλαπλές ηλεκτρικές ρυθμίσεις και φυσικά ακριβό δέρμα καλύπτει σχεδόν κάθε επιφάνεια της καμπίνας. Η κεντρική κονσόλα εκτείνεται μέχρι και την τρίτη σειρά καθισμάτων και περιλαμβάνει ξεχωριστό σύστημα πολυμέσων με μια μεγάλη οθόνη, ρυθμίσεις για τον κλιματισμό και μικρό ψυγείο.

Το μοναδικό αυτό Audi A8 L extended εφοδιάζεται με έναν 3.0 TFSI κινητήρα απόδοσης 310 ίππων και 440 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται μα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο tiptronicκαι στέλνει τη δύναμη σε όλους τους τροχούς μέσω της τετρακίνησης quattro. Η κατασκευασμένη από αλουμίνιο λιμουζίνα ζυγίζει 2.418 κιλά και διαθέτει αρκετά καλές επιδόσεις. Τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 7,1 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Ίσως ο 4.0 TFSI των 435 ίππων να αποτελούσε καλύτερη επιλογή και θα ταίριαζε καλύτερα με το πληθωρικό Audi A8.


ΠΗΓΗ : autogreeknews.gr

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δήμος Αθηναίων: Από 1ης Απριλίου 3ετές πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Από εκμάθηση κολύμβησης, μέχρι Yoga, Pilates, Πολεμικές τέχνες και Τάι Τσι.

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.