Χιλιάδες κόσμου “αγκάλιασε” με μηνύματα αγάπης τον Morrissey

Χιλιάδες φίλοι του Morrissey ανά τον κόσμο έστειλαν στον Βρετανό καλλιτέχνη μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης μετά την αιφνίδια ανακοίνωσή του σε εφημερίδα της Ισπανίας ότι πάσχει από καρκίνο.

Ο πρώην τραγουδιστής των θρυλικών Smiths έχει νοσηλευτεί πολλές φορές τους τελευταίους 18 μήνες και μιλώντας στην El Mundo, είπε: «Έχουν αφαιρέσει ήδη τέσσερις φορές καρκινικό ιστό». «Εάν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν μοιάζω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω» είπε ο 55χρονος Morrissey.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Guardian, στις αρχές του 2013 ο Morrissey έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του 2013 νοσηλεύτηκε με διπλή πνευμονία. Τον Ιούλιο του 2013 έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αναπνευστική λοίμωξη των Ιούνιο του 2014. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι οι γιατροί τον προειδοποίησαν να σταματήσει τις περιοδείες. «Είναι δύσκολο γιατί [ο καρκίνος] είναι ριζομένος μέσα μου» είπε ο ίδιος.

Ο Morrissey θα εμφανιστεί και στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου. «Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ. Σε παρακαλώ πάλεψε για σένα. Μας έχεις δώσει τόσα πολλά και θέλουμε να είσαι υγιής και ευτυχισμένος. Σου εύχομαι τα καλύτερα», έγραψε η Ολίβια Φλακ από το Οχάιο. Από την Αυστραλία ο Γκρεγκ εύχεται στον Moz: «Γίνε καλά. Εσύ και οι λέξεις σου μας είναι απαραίτητες». Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στέλνει και η Έρικα από τη Σουηδία σημειώνοντας: «Είκοσι χρόνια βρίσκω ανακούφιση και γαλήνη στη μουσική. Μη σταματάς».

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «𝐃𝐞𝐚𝐟 𝐂𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒» στη Βουλιαγμένη

Μέχρι τις 𝟐𝟕 Απριλίου με τη συμμετοχή 𝟏𝟏 ποδοσφαιρικών ομάδων Κωφών από όλη την Ευρώπη.

Έλληνες και Πολωνοί κομάντο πέφτουν με αλεξίπτωτο πάνω από την Αθήνα (VIDEO)

«Athens by night»: Το εκπληκτικό βίντεο του ΓΕΕΘΑ από την κοινή στρατιωτική άσκηση.

Σε αυτές τις Ευρωεκλογές μπορείς να ψηφίσεις επιστολικά!

Κάνε την αίτησή σου μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 29/4.

Σκόνη στην περιοχή μας από την «νεκρή» λίμνη Αράλη, μεταξύ Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν

Ποια είναι λίμνη που “πέθανε” πριν 40 χρόνια και πως συνδέεται με το κοκτέιλ σκόνης και ζέστης.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Τρίτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ