«ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ” Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ JOHN GALLIANO

- Advertisement -

3 χρόνια μετά τον αφορισμό του από τη μόδα, ο σχεδιαστής John Galliano επιστρέφει ως creative director του γαλλικού οίκου υψηλής ραπτικής και pret-a-porter  ‘Maison Martin Margiela’.

Ήταν το 2011 όταν έπειτα από 15 χρόνια συνεργασίας με τον οίκο Dior αποφασίζει να απολύσει τον σχεδιαστή λόγω των ρατσιστικών και αντισημιτικών σχολίων που εξαπέλυσε κατά ζεύγους σε καφέ στο Παρίσι. Του επιβλήθηκε πρόστιμο και ο διευθύνων σύμβουλος του Dior μάλιστα δήλωσε πως καταδικάζει απόλυτα όσα είπε ο John Galliano καθώς έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές που υποστήριζε πάντα ο Christian Dior.

«Ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου” είπε ο σχεδιαστής.«Ήμουν υπό την επήρεια ενός κοκτέιλ αλκοόλ και φαρμάκων. Δεν θέλω να ψάχνω για δικαιολογίες απλα να σας εξηγήσω τί μπορεί να κάνει ο εθισμός σε κάποιον και σε τι πράξεις μπορεί να σε οδηγήσει. Αυτά τα τελευταία 3 χρόνια με έχουν στείλει σε ένα υπέροχο ταξίδι. Έχω έρθει αντιμέτωπος με τους δαίμονες μου, τα χάπια και το αλκοόλ και αρχίζω να ξαναχτίζω τον εαυτό μου”.

Έτσι, παρ’όλο που η επιστροφή του στον χώρο της μόδας ήταν αμφιλεγόμενη ο Renzo Rosso, μεγιστάνας της μόδας και διευθυντής του οίκου Margiela ανακοινώνει τη συνεργασία τους και δηλώνει χαρακτηριστικά:«O John Galliano είναι ένα από τα μεγαλύτερα και αδιαμφισβήτητα ταλέντα όλων των εποχών. Μοναδικός και εξαιρετικός μόδιστρος..ποιος δεν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του; Ανυπομονώ για την επιστροφή του για να δημιουργήσει τη μόδα όπως μόνο αυτός ξέρει και του εύχομαι να βρει εδώ το νέο του σπίτι”.

 

Το πρώτο show του Galliano για τον οίκο για διεξαχθεί στην εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής του Παρισιού τον Ιανουάριο.

 

 

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

Εγκαινιάστηκε η νέα πεζογέφυρα στο Παλατάκι (ΦΩΤΟ)

Ένα σημαντικό έργο, που θα αυξήσει σημαντικά την οδική ασφάλεια και την ασφάλεια των πεζών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.