Συνεργασία ΔΕΘ – Helexpo με Εκθεσιακό Οργανισμό Ζάγκρεμπ

- Advertisement -

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Ζάγκρεμπ προχώρησε η ΔΕΘ-Helexpo διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργασιών της στα Βαλκάνια και εντάσσοντας σε αυτό μια σημαντική χώρα, την Κροατία.

Η εταιρία συνεχίζει να εφαρμόζει τη στρατηγική της διεθνοποίησης μέσω της σύσφιξης των σχέσεών της τόσο με εκθεσιακούς οργανισμούς των γειτονικών χωρών όσο και με παγκόσμιου βεληνεκούς εκθεσιακούς «παίκτες» όπως η ReedExhibitions, με την αυστριακή θυγατρική της οποίας υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία.

Η συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo με τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Ζάγκρεμπ θα ξεκινήσει, σύμφωνα με το seleo.gr, από το νέο έτος και προβλέπει σε πρώτη φάση την οργάνωση από την κροατική πλευρά της συμμετοχής Κροατών εκθετών στις ελληνικές εκθέσεις Infacoma και EnergyTech, που θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 15 Φεβρουαρίου του 2015. Στο ίδιο πλαίσιο θα οργανωθεί από τη ΔΕΘ-Helexpo η συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στις κροατικές εκθέσεις Energy, Interklima και GreenBuilding, που θα πραγματοποιηθούν στο εκθεσιακό κέντρο του Ζάγκρεμπ από τις 22 έως τις 25 Απριλίου του 2015.

Η ΔΕΘ-Helexpo θα συνεχίσει να επιδιώκει συνεργασίες και συνέργειες με ομολόγους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενισχύοντας τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή ως εκθεσιακό hub. Προς αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση ευκαιριών που θα συμβάλλουν στον πολλαπλασιασμό των εκθεσιακών ωφελειών τόσο για την εταιρεία όσο και για την τοπική και την εθνική οικονομία.

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δήμος Αθηναίων: Από 1ης Απριλίου 3ετές πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Από εκμάθηση κολύμβησης, μέχρι Yoga, Pilates, Πολεμικές τέχνες και Τάι Τσι.

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.