Διακόπηκε η δίκη Φιλιππίδη – Τσακώθηκαν άγρια οι δικηγόροι

Δίκη Φιλιππίδη: Διακοπή και παρέμβαση της αστυνομίας μετά από έντονη διαφωνία των δικηγόρων Δροσάκη – Φιλιππίδη

Με ένταση συνεχίστηκε η Δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς την ώρα που εξεταζόταν η Λένα Δροσάκη, ο δικηγόρος της ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου.

Όταν ακούστηκε η φράση «ερωτόλογα» για τα μηνύματα που έστελνε ο ηθοποιός δημιουργήθηκε ένταση καθώς από την πλευρά των καταγγελουσών δεν ήταν ερωτόλογα αλλά προστυχιές που έφερναν σε δύσκολη θέση και τη Λένα Δροσάκη.

Καθώς η ένταση των δύο δικηγόρων δεν έδειχνε να σταματά η έδρα αποσύρθηκε από την δικαστική αίθουσα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα ενώ έγινε άμεση επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να επιστρέψει η τάξη.

Παρέμβαση Φιλιππίδη στην κατάθεση Δροσάκη

Στη συνέχεια η δίκη συνεχίστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη να «σπάει» τη σιωπή του στη δικαστική αίθουσα

«Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε έπειτα από δυο χρόνια ο Πετρος Φιλιππιδης έπειτα από ένταση που είχε προηγηθεί στη δικαστική αίθουσα.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα η Λένα Δροσακη ερωτήθηκε για το εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Φιλιππίδη, με τη μάρτυρα να περιγράφει μια περίπτωση, διευκρινίζοντας όμως στη συνέχεια ότι δε μιλά για βιασμό και δε μπορεί να πει το όνομα.

Πρόεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζεται κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε δεν γνωρίζω.

Δροσάκη: Συγγνώμη δεν ήξερα…

Τότε, πετάχτηκε όρθιος ο Πέτρος Φιλιππιδης και φώναζε «Συγγνώμη; Συγγνώμη;;;» με την Ελπίδα Νίνου να τον ηρεμεί και να κάθεται αμέσως μετά στην καρέκλα, ενώ στη συνέχεια ζήτησε να κάνει μια δηλωση, λέγοντας ότι τον προκαλούν.


Πηγή

Share it!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Χατζηδάκης: Η Κάρτα Εργασίας φέρνει μείωση ασφαλιστικών εισφορών

Ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι ο διάλογος θα ξεκινήσει αμέσως με τις εταιρείες security...

Θεσσαλονίκη: Παιδίατρος και φαρμακοποιός διακινούσαν παράνομα εμβόλια

Στο ιδιωτικό ιατρείο παιδιάτρου βρέθηκαν 60 συσκευασίες παιδικών εμβολίων, που είχε συνταγογραφήσει μέχρι και 8 μήνες...

Το πόρισμα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι δείχνει το πόρισμα για τον θάνατο της 59χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου.Με διαβιβαστικό της...

Ποινική δίωξη στον συνταγματάρχη που λήστευε με πλαστική χειροβομβίδα

Κατά το κατηγορητήριο, στον συνταγματάρχη, που χρησιμοποιούσε πλαστικές χειροβομβίδες, αποδίδονται τρεις ληστείες σε Νέα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Παιδίατρος και φαρμακοποιός διακινούσαν παράνομα εμβόλια

Στο ιδιωτικό ιατρείο παιδιάτρου βρέθηκαν 60 συσκευασίες παιδικών εμβολίων, που είχε συνταγογραφήσει μέχρι και 8 μήνες...