Κορονοϊός: Αγωνία στη Λαμία – Γονείς και βρέφος βρέθηκαν θετικοί

Συναγερμός στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά από τα τρία νέα θετικά κρούσματα, που είναι γείτονες της οικογένειας, που επέστρεψε από τις ΗΠΑ.

Το κακό σενάριο φαίνεται να επιβεβαιώνεται καθώς όπως όλα δείχνουν, έχουμε διασπορά του ιού και στη Λαμία, αφού μετά τα τέσσερα γνωστά κρούσματα από τις ΗΠΑ, έχουμε τουλάχιστον ακόμη τέσσερα.

Η οικογένεια του βρέφους είναι γείτονες με το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέστρεψε από την Αμερική πρόσφατα και νοσηλεύονται ήδη τέσσερα άτομα σε Λαμία και Λάρισα

H οικογένεια από τη Λαμία με τρία μικρά παιδιά, μένει δίπλα από το σπίτι της οικογένειας που επέστρεψε από τις ΗΠΑ και διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Δυστυχώς το βρέφος της οικογένειας, μόλις δυο μηνών, αλλά και οι γονείς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και τώρα εξετάζονται και τα άλλα δυο μικρά παιδιά της οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δυο αδελφάκια του βρέφους δεν πήγαιναν στο σχολείο, επειδή οι γονείς φοβόντουσαν να τα στείλουν και αυτό είναι πολύ καλό, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.

Από νωρίς το πρωί οι υγειονομικές Αρχές ξεκινούν αγώνα για να ιχνηλατήσουν τις επαφές της οικογένειας στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Πηγή

Share it!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

«Βαγγέλης: 25 (+1) Ιστορίες πριν το Αλτσχάιμερ»

Στις 15/12 η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Χριστοφορίδη «Βαγγέλης: 25 (+1) Ιστορίες πριν το...

Πειραιάς: «Μου έκανε ζήλιες και πήρα το πιστόλι», είπε ο 25χρονος

Ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί τη στυγερή γυναικοκτονία που διέπραξε ο 25χρονος πυροβολώντας εξ επαφής...

Ναός Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου

Το Πτωχοκομείο των Αθηνών ιδρύθηκε από την "Ελεήμονα Εταιρεία" και απέκτησε μόνιμη εγκατάσταση το...

Δήμαρχος Σερρών στο Νewsbomb: Οργή για τον εργολάβο και τον διευθυντή

Στον εργολάβο και τον διευθυντή του σχολείου αποδίδει τις ευθύνες για την τραγωδία με τον...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ